Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (20 μέλη και 24 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.483
Πόντοι
6.256
Α και ξεφτιλογερε κατι τελευταιο....προφανως και ο Αντι δεν θα ασχολιοταν χρονιαρες μερες με κατι τετοιο.Απλα το πεταξα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα εκανες κακακια και θα το γυρναγες στο Καλαματιανο.

Βλεπεις οταν καποιος εχει λερωμενη τη φωλιτσα του και ειναι και μαλακας στο κεφαλι ειναι ευκολο να προβλεψεις τις αντιδρασεις του.:tooth:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.003
Πόντοι
1.706
δεν μπορω , του εχω πει οτι δεν θα τον εκθέσω :coffee:
Τι μπούλης,
Τί τσίμπησες, μαν! - Page 556 - bourdela.com forum
εως

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.752
Πόντοι
3.556
δεν μπορω , του εχω πει οτι δεν θα τον εκθέσω :coffee:
τυπε αυτό είναι που λέμε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. μέσα σε λίγα ποστ από τότε που εγραψεσ για το μπανοφι, του βγήκε το όνομα. οποίος έμπαινε στο νήμα ξεφόρτωνε και λίγα σκουπίδια :tooth::tooth::tooth:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.274
Πόντοι
12.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.943
Πόντοι
12.756
τυπε αυτό είναι που λέμε καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. μέσα σε λίγα ποστ από τότε που εγραψεσ για το μπανοφι, του βγήκε το όνομα. οποίος έμπαινε στο νήμα ξεφόρτωνε και λίγα σκουπίδια :tooth::tooth::tooth:
αναγκαστηκε να βγει και να κάνει διάψευση :coffee:
Είμαι σίγουρος οτι το κοινό του μπου την αποδέχθηκε θετικά, γιατι τα μέλη μας δεν ειναι δύσπιστα, ειναι γνωστο αυτο :coffee::coffee::coffee:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.940
Πόντοι
25.467
Δεν εχεις αρχιδια ειναι η απαντηση γιατι εισαι μια αναρχιδη ΚΟΤΑΡΑ....εσυ και τα γεροντοσκουπιδια σου.Ποιος ειναι λοιπον μεγαλυτερος ξεφτιλας;Ο Λακης που στελνει pm σαν βλακας δεξια αριστερα και γινεται ρεζιλι ή εσυ το μουνοπανο που φτιαχνεις κλωνους τυπου Terori και Boborikos με 16 και 5 μηνυματα και εχεις βαλει ολους τους ετοιμοθανατους να ψηφιζουν αυτους που δεν γουσταρεις και μετα επειδη δεν βγαινουν τα κουκια τους περνας στην επομενη φαση με το στανιο.

Ετοιμαζε wild card για τα ημιτελικα Γερομπισμπικη και παραμονη Πρωτοχρονιας παλι εσυ και τα σκουπιδια σου εδω μεσα!:2funny:

Τελικά τρέφετε την αυταπάτη πως είστε τρομερά έξυπνος κι ότι θα καταφέρετε να γυρίσετε την κατάσταση σε win-win για εσάς. Από την μία δηλαδή ότι τρολλάρετε, και από την άλλη ότι θα μας ξεμπροστιάσετε. Αν λοιπόν αποδειχθεί ότι δεν έχω κλώνους, θα γράψετε ότι με ξεφτιλίσατε τρολλάροντας και με σύρατε στον Αντισθένη, αν πάλι αποδειχθεί ότι έχω κλώνους θα θριαμβολογείτε. Ουσιαστικά λοιπόν προσπαθείτε με κάθε τρόπο να στοιχειοθετήσετε ένα στοίχημα, που και τα μονά και τα ζυγά θα είναι δικά σας. Και όπως θα αντιλαμβάνεστε, ούτε κι εσείς ο ίδιος θα το δεχόσαστε.

Γι αυτό λοιπόν σας ξαναγράφω: Βρείτε το σθένος να παραδεχτείτε ότι παίρνετε, και μάλιστα πολύ στα σοβαρά (εξ ού και θιχτήκατε) τον τρέχοντα διαγωνισμό, και τότε πολύ ευχαρίστως να το βάλουμε το στοιχηματάκι (αν και θα είναι σαν να κλέβω το μπιμπερό ενός βρέφους). :coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.752
Πόντοι
3.556
αναγκαστηκε να βγει και να κάνει διάψευση :coffee:
Είμαι σίγουρος οτι το κοινό του μπου την αποδέχθηκε θετικά, γιατι τα μέλη μας δεν ειναι δύσπιστα, ειναι γνωστο αυτο :coffee::coffee::coffee:
διψάει ο κόσμος για μπάχαλο τυπε. έσκασε και άλλος ο τύπος ερήμην τελείως χωρίς να γνωρίζει τίποτα και με τη μια του ποσταρε για ψωλες κλπ :tooth::tooth::tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.943
Πόντοι
12.756
διψάει ο κόσμος για μπάχαλο τυπε. έσκασε και άλλος ο τύπος ερήμην τελείως χωρίς να γνωρίζει τίποτα και με τη μια του ποσταρε για ψωλες κλπ :tooth::tooth::tooth:

Εχουν πολυ γρηγορα αντανακλαστικα τα μέλη σου σαιτ τυπε :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.483
Πόντοι
6.256
Τελικά τρέφετε την αυταπάτη πως είστε τρομερά έξυπνος κι ότι θα καταφέρετε να γυρίσετε την κατάσταση σε win-win για εσάς. Από την μία δηλαδή ότι τρολλάρετε, και από την άλλη ότι θα μας ξεμπροστιάσετε. Αν λοιπόν αποδειχθεί ότι δεν έχω κλώνους, θα γράψετε ότι με ξεφτιλίσατε τρολλάροντας και με σύρατε στον Αντισθένη, αν πάλι αποδειχθεί ότι έχω κλώνους θα θριαμβολογείτε. Ουσιαστικά λοιπόν προσπαθείτε με κάθε τρόπο να στοιχειοθετήσετε ένα στοίχημα, που και τα μονά και τα ζυγά θα είναι δικά σας. Και όπως θα αντιλαμβάνεστε, ούτε κι εσείς ο ίδιος θα το δεχόσαστε.

Γι αυτό λοιπόν σας ξαναγράφω: Βρείτε το σθένος να παραδεχτείτε ότι παίρνετε, και μάλιστα πολύ στα σοβαρά (εξ ού και θιχτήκατε) τον τρέχοντα διαγωνισμό, και τότε πολύ ευχαρίστως να το βάλουμε το στοιχηματάκι (αν και θα είναι σαν να κλέβω το μπιμπερό ενός βρέφους). :coffee:
Μπλα μπλα και παπαριες....δεν ξερω ποσο εξυπνος ειμαι αλλα απο γεροντοαμοιβαδες σαν και σενα ειμαι Αινσταιν.

Εχεις ανοιξει ενα νημα που προοριζοταν για χαβαλε και τρολαρισμα και το εχεις κανει σαν τη σκατοψυχη σου γεματο πικρια και χολη.Κοροιδευες τοσα χρονια τον Στεκα και τις πουστιες του και εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος.

Σε εχω καταξεφτυλισει με τις κρυφο-φανερες ψηφοφοριες αναλογα με το ποιοι ειναι υποψηφιοι,με τις wild card και τωρα με τους κλωνους....γιαυτο μαζευεις τα ψηφουλακια.Εχεις φτιαξει μια κλικα τουλαχιστον 10 ατομων που ψηφιζει στοχευμενα και τολμας ρε σκουπιδι να κατηγορεις εμενα και τον Ρετρο οτι ειμαστε κλικα που ειμαστε 2 ατομα ρε καραγκιοζη!

Και ναι τον διαγωνισμο στα αρχιδια μου τον εχω γιατι αμα τον επαιρνα στα σοβαρα οπως λες οταν αρχισες τις πουστιες με τις wild card θα ελεγα στον Αντι να με βγαλει οπως εκαναν οι κοταρες η Αννουλα και ο Νιπλης περυσι.

Και αυτες μαλιστα το κανανε σε καθαρο διαγωνισμο καμμια σχεση με τη βρωμια τη δικια σου...αλλα οπως βλεπεις σας αφηνω να υγραινετε το κωλοτρυπηδι σας χρονιαρες μερες και να φαντασιωνεστε οτι ειστε γαματοι και σημαντικοι.:tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.483
Πόντοι
6.256
Και αμα θελεις παμε και ενα αλλο στοιχηματακι....να βγαλει ο Αντι τα pm μας στη φορα που αφορουν τον διαγωνισμο.Τι λες μπαρμπα;

Ασε ξερω την απαντηση....α και κατι ακομα λεω να βγαλουμε στη φορα αν καποιος απο τους δυο μας εχει ανοιξει ιδιωτικες ομαδες με ποια μελη και ποιο θεμα συζητησης.

Αχαχαχ ρε κακομοιρε τοσα χρονια εδω μεσα και ακομα δεν εχεις καταλαβει που σε παιρνει να κωλοτριβεσαι....

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.438
Πόντοι
3.556
να κανω μια ασχετη με το beef ερωτηση?κριτικες γιατι δε γραφεις τοσα χρονια?αφου γαμας για να σαι δω.Αυτο δεν ειναι το main νοημα του site περα απολα τα αλλα?
Είχε γράψει πληροφορίες για τραβελαδικα με τρανσφορμερς

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.940
Πόντοι
25.467
Α και ξεφτιλογερε κατι τελευταιο....προφανως και ο Αντι δεν θα ασχολιοταν χρονιαρες μερες με κατι τετοιο.Απλα το πεταξα γιατι ημουν σιγουρος οτι θα εκανες κακακια και θα το γυρναγες στο Καλαματιανο.

Βλεπεις οταν καποιος εχει λερωμενη τη φωλιτσα του και ειναι και μαλακας στο κεφαλι ειναι ευκολο να προβλεψεις τις αντιδρασεις του.:tooth:

Ωραία ανακυβίστηση.

Ούτε "η κοριτσάρα" τέτοια χάρη.

f60ee001d4933061dcd43eb15933c232_L.jpg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.483
Πόντοι
6.256
Εντωμεταξυ ο Γερομπισμπικης λεει για τον Λακη και τα pm....και αυτος συννενοειται σε κρυφη ομαδα με τουλαχιστον καμμια 10αρια ατομα για τις πουστιες που θα κανουν στον διαγωνισμο και ποιους να ψηφιζουν.:tooth:

• Like
Αντιδράσεις: RETRO

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.483
Πόντοι
6.256
Αντε παω βολτα Γερομπισμπικη....πες στον Μπιχλα να βγει απο το λαγουμι να κανετε τα κοκορακια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.438
Πόντοι
3.556
Εντωμεταξυ ο Γερομπισμπικης λεει για τον Λακη και τα pm....και αυτος συννενοειται σε κρυφη ομαδα με τουλαχιστον καμμια 10αρια ατομα για τις πουστιες που θα κανουν στον διαγωνισμο και ποιους να ψηφιζουν.:tooth:
Εμένα με έχουν στην απέξω πάντως

το κίνητρο μου είναι αγνό μίσος προς την ανθρώπινη κουραδα που λέγεται Λάκης

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.940
Πόντοι
25.467
Μπλα μπλα και παπαριες....δεν ξερω ποσο εξυπνος ειμαι αλλα απο γεροντοαμοιβαδες σαν και σενα ειμαι Αινσταιν.

Εχεις ανοιξει ενα νημα που προοριζοταν για χαβαλε και τρολαρισμα και το εχεις κανει σαν τη σκατοψυχη σου γεματο πικρια και χολη.Κοροιδευες τοσα χρονια τον Στεκα και τις πουστιες του και εσυ εισαι 10 φορες χειροτερος.

Σε εχω καταξεφτυλισει με τις κρυφο-φανερες ψηφοφοριες αναλογα με το ποιοι ειναι υποψηφιοι,με τις wild card και τωρα με τους κλωνους....γιαυτο μαζευεις τα ψηφουλακια.Εχεις φτιαξει μια κλικα τουλαχιστον 10 ατομων που ψηφιζει στοχευμενα και τολμας ρε σκουπιδι να κατηγορεις εμενα και τον Ρετρο οτι ειμαστε κλικα που ειμαστε 2 ατομα ρε καραγκιοζη!

Και ναι τον διαγωνισμο στα αρχιδια μου τον εχω γιατι αμα τον επαιρνα στα σοβαρα οπως λες οταν αρχισες τις πουστιες με τις wild card θα ελεγα στον Αντι να με βγαλει οπως εκαναν οι κοταρες η Αννουλα και ο Νιπλης περυσι.

Και αυτες μαλιστα το κανανε σε καθαρο διαγωνισμο καμμια σχεση με τη βρωμια τη δικια σου...αλλα οπως βλεπεις σας αφηνω να υγραινετε το κωλοτρυπηδι σας χρονιαρες μερες και να φαντασιωνεστε οτι ειστε γαματοι και σημαντικοι.:tooth:
Και αμα θελεις παμε και ενα αλλο στοιχηματακι....να βγαλει ο Αντι τα pm μας στη φορα που αφορουν τον διαγωνισμο.Τι λες μπαρμπα;

Ασε ξερω την απαντηση....α και κατι ακομα λεω να βγαλουμε στη φορα αν καποιος απο τους δυο μας εχει ανοιξει ιδιωτικες ομαδες με ποια μελη και ποιο θεμα συζητησης.

Αχαχαχ ρε κακομοιρε τοσα χρονια εδω μεσα και ακομα δεν εχεις καταλαβει που σε παιρνει να κωλοτριβεσαι....

Ωραία κλινοσκεπάσματα.

Για την πρόταση που σας έκανα, έχετε να γράψετε κάτι; :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom