Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 83K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (32 μέλη και 15 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.300
Πόντοι
8.645
Σου ζηυησα συγγνωμη, μπροστα σε ολους. Ντραπηκα

Ντραπηκα λεει ο μαλακας απλά. Αλλος αν ειχε αξιοπρεπεια θα αυτοδιαγραφοταν, δε θα ζηταγε απλα μια συγνωμη.
Σε ειχα μονο για εναν άνιωθο βλακεντιο αλλα τελικα αποδεικνυεσαι ενα κακοψυχο αρχιδι

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.420
Πόντοι
216
βρε μουνοπανο @poutsesmple1447 δεν μπορουσες να ψηφισεις Αλεξ71 για να δεις τα αποτελέσματα ;;

Που να βραχυκυκλωσουν τα λαμπακια του δεντρου σου και να κανεις πρωτοχρονια στο κλειστο αθλητικο κεντρο του δημου Αθηναιων μαζι με τους αστεγους :coffee:
καλα χριστουγεννα γαπημενε φιλε-φιδι...:coffee::coffee::coffee:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.651
Πόντοι
3.556
Αυτο ακριβως....για τετοιο μουνοπανο μιλαμε.Του ειχε βρισει χυδαια καποιος τη μανα και ΟΛΟ το σαι σφυριζε αδιαφορα και ο μονος που βγηκε μπροστα και ειπε στον αλλον μαζεψου ημουν εγω.Και μετα πεταξε το ΞΠΓ σαν τη κοτα που ειναι.....
ναι ρε μαλακα. ο τύπος είναι σκουπίδι τελείως. τουλάχιστον άλλοι βρίζουν στα ίσα, κάνουν τη μαλακια και ρισκάρουν με ότι αυτό συνεπάγεται . αυτή η πουτανα μόνο με αρχικά . καλησπερακιας γλιτσας μια ζωή. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.442
Πόντοι
28.246
εχει διαφορά φίλε. ο μπαρόκ είναι μουνοπανο και κάνει μπουλινγκ σε αδύναμους συνέχεια. ο λάκης απλά γράφει μαλακιες για παρτη του (τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό) . μη μου πεις τι έγραφε με προηγούμενα ακκαου. δεν κρίνουμε αναδρομικά. ζούμε το τωρα

στο τώρα λοιπόν βλέπω ένα λακη να ζει απλά στον κόσμο του στα πολιτικά νήματα, χωρις να πειράζει κανέναν .

και βλέπω ένα πουστρακι μπαρόκ να προκαλεί συνέχεια και να είναι ότι χειρότερο υπάρχει πουτανοικετης, καλησπερακιας, γλιτσας

αυτό το πουστρακι θα το λυγίσουμε φέτος :coffee:

το πήρες το μυνημα χτες που ο δε σεηντ εκανε πίσω και άρχισε τα «είσαι καλύτερος από τον άλλον» ε;

κάτσε καλά ζεμπου και μην προκαλείς. να είσαι μαλακός με τους αθώους

και σκληρός με τους κωλοτρυπιδες και τους ρουφιάνους

όχι να βρίσκεις αδύναμους να τους προτρέπεις σε αυτοκτονία

αντε παπάρα να πούμε
Σωστα. Θα ξεχασουμε το παρελθον.

Οκ τοτε. Ρε Χελ, δωσε μου συγχωροχαρτι ρε συ. Πριν κανα τεσσαρι μηνες εγινε. Με εμπιστευτηκες και προδωσα την εμπιστοσυνη σου να μου πεις οπως και στους αλλους τον πονο σου. (σε κοινη συνομιλια πμ εγινε Ρετρο)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.848
Πόντοι
12.756
ναι ρε μαλακα. ο τύπος είναι σκουπίδι τελείως. τουλάχιστον άλλοι βρίζουν στα ίσα, κάνουν τη μαλακια και ρισκάρουν με ότι αυτό συνεπάγεται . αυτή η πουτανα μόνο με αρχικά . καλησπερακιας γλιτσας μια ζωή. :coffee:

S.A.G.A.P.O

rakintzis.jpg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.271
Πόντοι
12.056
Καλά και ήρθε ο νιπλης και μοιράζει ευχές αλλιώς θα γίνονταν εδώ μέσα τίς πουτανας

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.420
Πόντοι
216

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.293
Πόντοι
3.846
Εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους θαμώνες, υποψηφίους ,αποκλεισμένους και γενικά συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ σας εύχεται υγεία και καλή διάθεση, να περάσετε αυτές τις μέρες με ανθρώπους που αγαπάτε.

Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να ξεκατινιάζεστε θα γίνει και αναλυτική παρουσίαση της φάσης των 24 λίγο αργότερα.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.837
Πόντοι
6.056
Εκ μέρους της διοργανώτριας αρχής θα ήθελα να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους τους θαμώνες, υποψηφίους ,αποκλεισμένους και γενικά συμμετέχοντες στο διαγωνισμό. Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ σας εύχεται υγεία και καλή διάθεση, να περάσετε αυτές τις μέρες με ανθρώπους που αγαπάτε.

Και τώρα μπορείτε να συνεχίσετε να ξεκατινιάζεστε θα γίνει και αναλυτική παρουσίαση της φάσης των 24 λίγο αργότερα.
Δεν το κανουν αυτο τα μελη τυπε,ειναι σοβαρα ατομα:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.848
Πόντοι
12.756

tired-bored.gif

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.293
Πόντοι
3.846
Αν η κρεμάλα είναι κάποια πρόταση γάμου, η απάντηση είναι ότι δε θέλω μόνιμες δεσμεύσεις. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου τώρα που είμαι νέος.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.848
Πόντοι
12.756
Αν η κρεμάλα είναι κάποια πρόταση γάμου, η απάντηση είναι ότι δε θέλω μόνιμες δεσμεύσεις. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου τώρα που είμαι νέος.
ολοι οι ηρωες φευγουν νεοι :coffee:

Που ξερεις , μπορει και ο επομενος διαγωνισμος να παρει το ονομα σου προς τιμη σου :rockon::rockon:

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.293
Πόντοι
3.846
Δεν το αξίζω ακόμα. Ελπίζω μέσα στον επόμενο χρόνο να φανώ αντάξιος τέτοιας τιμής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom