Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 85K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.652
Πόντοι
3.556
Αμα βγει να μας πει οταν βγει πρωτος αν θελει τη χρυση μελιντζανα με σπορια ή ανευ....:confused:

1702666373107.png
ρε μαλακα :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

κλαουντια @barock στα έβγαλε τα σπόρια τελικά; :undecided::undecided::undecided:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.272
Πόντοι
12.056

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.652
Πόντοι
3.556
ο μπροεδρας λείπει σήμερα…. μάλλον πήρε το μάθημα του και αποφάσισε να κάτσει στο πάγκο γιατί η υπερεκθεση με τον λακη του προσθέτει ψήφους
είχε παει σε πάρτυ ρεβεγιόν στα καπή :wanker::wanker::wanker:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.456
Πόντοι
28.246
Ρε παρκαδορε δεν ειμαι απλα τρελος...θεοτρελος ειμαι!Αλλα αναρχιδος πουτανας γιος σαν και σενα δεν ειμαι!:birdman:
Και αναρχιδος είσαι. Και τοσοδουλης εισαι.
Ευτυχως που κρατάς χαρακτήρα και δεν εισαι σαν εμας. Εχεις ζωη εσυ εκτος μπου. (Δες παραθεση δικια σου)

Ψιτ. Στο ειπα και τοτε. Δεν ξερεις με τι καριολη εμπλεξες. Θα κλαις στην διοικηση και θα βαζεις και συναφι σου μαζι για να με σταματήσουν.

Συνεχισε τωρα με την μαυρισμενη σου ψυχουλα οπως σου την καταντησα.

Εδω κοιτατε αντρα με μπεσα και αρχιδια στο παντελόνι του.

Σε θελω παραμονη και ανημερα και Πρωτοχρονιας να εισαι εδω μεσα μαζι με τα γεροντοναυαγια σου να φαντασιωνεσαι οτι εισαι προεδρος επιτροπων και οτι εχεις εκπροσωπους τυπου και εφορους!!!:wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256
ο μπροεδρας λείπει σήμερα…. μάλλον πήρε το μάθημα του και αποφάσισε να κάτσει στο πάγκο γιατί η υπερεκθεση με τον λακη του προσθέτει ψήφους
είχε παει σε πάρτυ ρεβεγιόν στα καπή :wanker::wanker::wanker:
Πιο πιθανο να εκανε κανενα διαβητικο κωμα και να ειναι στο πατωμα τυπε....:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256
Και αναρχιδος είσαι. Και τοσοδουλης εισαι.
Ευτυχως που κρατάς χαρακτήρα και δεν εισαι σαν εμας. Εχεις ζωη εσυ εκτος μπου. (Δες παραθεση δικια σου)

Ψιτ. Στο ειπα και τοτε. Δεν ξερεις με τι καριολη εμπλεξες. Θα κλαις στην διοικηση και θα βαζεις και συναφι σου μαζι για να με σταματήσουν.

Συνεχισε τωρα με την μαυρισμενη σου ψυχουλα οπως σου την καταντησα.

Εδωκοιτατε αντρα με μπεσα και αρχιδια στο παντελόνι του.
Μια αναρχιδη ασημαντη αδερφη εισαι τυπε....οπως βλεπεις παρολο που θα μπορουσα να σε γαμησω ποικιλοτροπως οταν εβριζες τη νεκρη μου ξαδερφη δεν εκανα καμμια αναφορα στη διοικηση.

Σε θελω εδω μεσα να σε βλεπω καθε μερα να λιωνεις το πληκτρολογιο μολις σχολας απο το παρκιν....η καταδικη σου αυτη θα ειναι.Να μην εχεις ζωη και να σε θεωρουν ολοι μαλακα ακομα και σε ενα σαι για πουτανες...

Εκει στο παρκιν θα αφησεις τα κοκαλακια σου....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.456
Πόντοι
28.246
Μια αναρχιδη ασημαντη αδερφη εισαι τυπε....οπως βλεπεις παρολο που θα μπορουσα να σε γαμησω ποικιλοτροπως οταν εβριζες τη νεκρη μου ξαδερφη δεν εκανα καμμια αναφορα στη διοικηση.

Σε θελω εδω μεσα να σε βλεπω καθε μερα να λιωνεις το πληκτρολογιο μολις σχολας απο το παρκιν....η καταδικη σου αυτη θα ειναι.Να μην εχεις ζωη και να σε θεωρουν ολοι μαλακα ακομα και σε ενα σαι για πουτανες...

Βλεπω και εσενα, τον τυπο των σπουδών που βρισκεσαι. Εδω μεσα τριγυρνας.

Κλαψα. Κλαψε τωρα λιγο ακομα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256
Βλεπω και εσενα, τον τυπο των σπουδών που βρισκεσαι. Εδω μεσα τριγυρνας.

Κλαψα. Κλαψε τωρα λιγο ακομα.
Εγω εδω μεσα ειμαι για τον χαβαλε και το σκουπιδιασμα παρκαδορε....και δεν ειμαι ολη μερα καθε μερα οπως εσυ και τα αλλα τα ναυαγια.

Μιλαει τωρα για κλαψα ο παρκαδορος που στελνει αναφορες στον Αντισθενη για να μπαναρουν ιντερνετικες περσονες απο το νημα του Ολυμπιακου....στο ξαναλεω η καταδικη σου ειναι να εισαι μαλακας ακομα και στο ιντερνετ υβριστη νεκρων.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.652
Πόντοι
3.556
Ειδες τι μαλακες ειναι;
Στο προηγούμενο ποστ σου ξεχασες να ευχηθεις στους μαλακες αλλα ας μην το κανουμε θεμα.
Χρονια πολλα και σε σενα. Καλα να περασεις.
εμένα βρήκες να το παίξεις τρέλα :tooth::tooth::tooth:

αφού ξέρεις ρε μαλακα που πας …

μεγάλη μαγκιά να προτρέπεις άτομα (που βρίσκονται ενδεχομένως σε ευαίσθητη ψυχολογική κατάσταση) σε αυτοκτονία ε; ωραίος παντελονάτος μπεσαλής μάγκας :tooth::tooth::tooth:

εδώ στο λακη

και εδώ στον σαντμαν

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.456
Πόντοι
28.246

Α, τυπε. Καλα εγω, εκανα τεραστια μαλακια να σου προσβάλω νεκρο συγγενη που ακομα και τωρα που μιλαμε χρονο δεν εχει κλεισει. Σου ζηυησα συγγνωμη, μπροστα σε ολους. Ντραπηκα. Οχι οτι περιμενα να την δεχτείς και με το δικιο σου.

Αλλα ρε ΜΑΛΑΚΑ ο Λακης εχει βρισει τοσους νεκρούς, και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Με τον Λακη εκανες τακιμι; Σε αυτον ξεμεινες; Για να εκδικηθεις εμενα; Οι οικειοι σου εδω μεσα δεν σου φτανανε; Στον Λακη ρε ηλιθιε; Τι να σου πω ρε βλακα. Εκει καταντησες;

• Like
Αντιδράσεις: barock

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.456
Πόντοι
28.246
εμένα βρήκες να το παίξεις τρέλα :tooth::tooth::tooth:

αφού ξέρεις ρε μαλακα που πας …

μεγάλη μαγκιά να προτρέπεις άτομα (που βρίσκονται ενδεχομένως σε ευαίσθητη ψυχολογική κατάσταση) σε αυτοκτονία ε; ωραίος παντελονάτος μπεσαλής μάγκας :tooth::tooth::tooth:

εδώ στο λακη

και εδώ στον σαντμαν

Ενω το μπουλινγκ, που κανεις μαζι με τους αλλους στον Μπαροκ ειναι επιθυμητο χρονιαρες μερες.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256
Α, τυπε. Καλα εγω, εκανα τεραστια μαλακια να σου οροσβσλλωνεκρο συγγενη που ακομα και τωρα που μιλαμε χρονο δεν εχει κλεισει. Σου ζηυησα συγγνωμη, μπροστα σε ολους. Ντραπηκα. Οχι οτι περιμενα να την δεχτείς και με το δικιο σου.

Αλλα ρε ΜΑΛΑΚΑ ο Λακης εχει βρισει τοσους νεκρούς, και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Με τον Λακη εκανες τακιμι; Σε αυτον ξεμεινες; Για να εκδικηθεις εμενα; Οι οικειοι σου εδω μεσα δεν σου φτανανε; Στον Λακη ρε ηλιθιε; Τι να σου πω ρε βλακα. Εκει καταντησες;
Εγω τακιμια δεν κανω με κανενα τυπακο...ισως παιζει να ειμαι ο μονος αρσενικος εδω μεσα που οτι εχω να πω στο λεω στη μαπα.Ουτε σε pm ουτε με πουστικα like κατω απο υβριστικα ποστ...

Τη συγγνωμη που ζητησες αμα την εννοουσες μπορει και να την δεχομουνα αλλα οταν ζητας συγγνωμη και μετα συνεχιζεις να πετας πουστικα υπονοουμενα με καθε ευκαιρια τοτε ειναι συγγνωμη του κωλου.

Και οσον αφορα τον Λακη εννοειται οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ που βριζει νεκρους....εγω στις ηθικες μου αξιες δεν εκανα ποτε εκπτωσεις.

Μου αρεσει παντως που πρεπει και να ντρεπομαι...που μου εβρισες τη ξαδερφη,οι δηθεν "φιλοι" μου κανανε τον μαλακα και μετα ολοι μαζι τακιμιασατε με τον Γερομπισμπικη και τα ναυαγια του για να στησετε εναν διαγωνισμο για να μου κανετε επιθεση.:tooth:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.272
Πόντοι
12.056
Εγω τακιμια δεν κανω με κανενα τυπακο...ισως παιζει να ειμαι ο μονος αρσενικος εδω μεσα που οτι εχω να πω στο λεω στη μαπα.Ουτε σε pm ουτε με πουστικα like κατω απο υβριστικα ποστ...

Τη συγγνωμη που ζητησες αμα την εννοουσες μπορει και να την δεχομουνα αλλα οταν ζητας συγγνωμη και μετα συνεχιζεις να πετας πουστικα υπονοουμενα με καθε ευκαιρια τοτε ειναι συγγνωμη του κωλου.

Και οσον αφορα τον Λακη εννοειται οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ που βριζει νεκρους....εγω στις ηθικες μου αξιες δεν εκανα ποτε εκπτωσεις.

Μου αρεσει παντως που πρεπει και να ντρεπομαι...που μου εβρισες τη ξαδερφη,οι δηθεν "φιλοι" μου κανανε τον μαλακα και μετα ολοι μαζι τακιμιασατε με τον Γερομπισμπικη και τα ναυαγια του για να στησετε εναν διαγωνισμο για να μου κανετε επιθεση.:tooth:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.652
Πόντοι
3.556
Ενω το μπουλινγκ, που κανεις μαζι με τους αλλους στον Μπαροκ ειναι επιθυμητο χρονιαρες μερες.
εχει διαφορά φίλε. ο μπαρόκ είναι μουνοπανο και κάνει μπουλινγκ σε αδύναμους συνέχεια. ο λάκης απλά γράφει μαλακιες για παρτη του (τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό) . μη μου πεις τι έγραφε με προηγούμενα ακκαου. δεν κρίνουμε αναδρομικά. ζούμε το τωρα

στο τώρα λοιπόν βλέπω ένα λακη να ζει απλά στον κόσμο του στα πολιτικά νήματα, χωρις να πειράζει κανέναν .

και βλέπω ένα πουστρακι μπαρόκ να προκαλεί συνέχεια και να είναι ότι χειρότερο υπάρχει πουτανοικετης, καλησπερακιας, γλιτσας

αυτό το πουστρακι θα το λυγίσουμε φέτος :coffee:

το πήρες το μυνημα χτες που ο δε σεηντ εκανε πίσω και άρχισε τα «είσαι καλύτερος από τον άλλον» ε;

κάτσε καλά ζεμπου και μην προκαλείς. να είσαι μαλακός με τους αθώους

και σκληρός με τους κωλοτρυπιδες και τους ρουφιάνους

όχι να βρίσκεις αδύναμους να τους προτρέπεις σε αυτοκτονία

αντε παπάρα να πούμε

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.310
Πόντοι
1.406

εδώ στο λακη
Άτομο σε ευαίσθητη ψυχολογική κατάσταση ο Λάκαρος τυπε ... ??? Διάλεξε από τι τύπο φαλτσέτα,ξυριστικη,ξυραφάκι μιας χρήσης θέλεις να πας...

Αντισθένη βάλε ένα εμοτζι με φαλτσέτα, χρειάζεται

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.862
Πόντοι
12.756
εχει διαφορά φίλε. ο μπαρόκ είναι μουνοπανο και κάνει μπουλινγκ σε αδύναμους συνέχεια. ο λάκης απλά γράφει μαλακιες για παρτη του (τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό) . μη μου πεις τι έγραφε με προηγούμενα ακκαου. δεν κρίνουμε αναδρομικά. ζούμε το τωρα

:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

• Χαχα
Αντιδράσεις: RETRO

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom