Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 86K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (26 μέλη και 13 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

• Ακροατής

• alex 71

• Annapurna

• anon (Wild Card)

• barock

• BigMountain (Wild Card)

• Boubookis (Wild Card)

• daima 703 (Wild Card)

• Hellraiser4Ever (Wild Card)

• jean-Claud

• John 100

• Kachaplias

• Kalogero

• Karlotos (Wild Card)

• Kostakis 27

• Lion7 (Wild Card)

• Maximilien

• Νίπλης

• papaphilips

• πολυζωης

• RETRO (Wild Card)

• tellystalone6969

• The Saint*

• Zebu

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.785
Πόντοι
10.411
δηλαδή εσύ ρε μαν τον βλέπεις σε ήρεμη κατάσταση όταν τρώει πίεση από 10 ταυτόχρονα ;

ξέρεις ποια λογική είναι αυτή τυπε;

ειναι το 10 σε 1 που λέμε στα οπαδικα.

αυτην την λογική εκφράζουν αυτοί που αράζεις , όχι εσύ προσωπικά.

αυτούς λοιπόν θα τους λυγίσουμε φέτος. :coffee:

δύο άτομα μόνο ασχοληθήκαμε δυο μέρες και είδες τι έγινε .:bigdick::bigdick::bigdick:

άρχισαν τις φιλοφρονήσεις και τα σε παραδέχομαι κλπ :coffee:

τώρα μπήκε ο κλαουντιας και είδες αμέσως ευχές και καρδούλες . :tooth::tooth::tooth:
Σε ήρεμη κατάσταση όχι,φυσικό είναι να αντιδράσουν και να αντεπιτεθούν,αλλά ευαίσθητοι δεν έχουν δείξει ότι είναι.Μην με αναγκάζεις τώρα να ξεθάβω παλαιότερα ποσταρίσματά τους

• Like
Αντιδράσεις: barock

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256
Καλα, το οτι το ραμολιμεντο αλλαζει κολεγιές συχνα και κανει κωλοτούμπες ειναι γνωστο εδω και χρονια.
Ο τυπος προσπαθει να ζησει τη ζωη στις καθυστερησεις, οποτε δειξτε λιγη κατανοηση και συμπονια
Εχει μαζεψει μωρε διπλα του 4-5 περιορισμενης ευθυνης και φαντασιωνεται οτι ειναι προεδρος οτι οι αλλοι ειναι εκπροσωποι τυπου,καθαριστριες κτλ...καθε νημα που ανοιγει τα ιδια και τα ιδια.

Σαν ΚΑΠΗ που τους βαζουν να κανουν θεατρικες παραστασεις για να μην νεκρωσει τελειως ο εγκεφαλος τους και τους τρεχουν τα σαλια....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε ήρεμη κατάσταση όχι,φυσικό είναι να αντιδράσουν και να αντεπιτεθούν,αλλά ευαίσθητοι δεν έχουν δείξει ότι είναι.Μην με αναγκάζεις τώρα να ξεθάβω παλαιότερα ποσταρίσματά τους
Τυπε μου να ξεθαψεις και απο τους δικους σου ποσταρισματα και πιο προσφατα μαλιστα...μην το πας μονοπαντα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.213
Πόντοι
6.056
Καλα, το οτι το ραμολιμεντο αλλαζει κολεγιές συχνα και κανει κωλοτούμπες ειναι γνωστο εδω και χρονια.
Ο τυπος προσπαθει να ζησει τη ζωη στις καθυστερησεις, οποτε δειξτε λιγη κατανοηση και συμπονια
Το post που έκανες , το καλύτερο στο μπου.κομ έβερ ... ήταν το άλλο ....

ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ
να μην ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ σαν το Saint
όταν μεγαλώσουν .

Απόλυτη κατάντια.

Θα βάλει λέτε κάτω από 10 ψηφοφορίες το Γενάρη ;;;
Πρέπει να φροντίσει κάποιος να με ενημερώνει συνοπτικά ... γιατί θα έχω δουλειές
δεν θα μπαίνω τακτικά !

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.787
Πόντοι
25.467
Ναυάγια σαν τον Άγιο .
Έξω που δεν έχει ζωή και αγνοούν την ύπαρξή του, ισχύει αυτό .
Εδώ μέσα, που είναι όλη του η ζωή, ψάχνει εχθρούς απεγνωσμένα, παρόλο που όλοι τον έχουν χεσμένο.
Φίλους βρήκε επίσης τα ναυάγια του μπου.κομ .

Ρε συ Λάκη!

Κοίτα την ώρα που γράφεις αυτό το ποστ και πες μας...

Ξημερώματα Χριστουγέννων, δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις από το να μπεις εδώ και να ασχολείσαι μαζί μου, και μάλιστα την ώρα που έχεις δηλώσει ότι δεν ασχολείσαι;

Έχεις πρόβλημα αγόρι μου. Ζήτησε βοήθεια όσο είναι ακόμα αναστρέψιμο.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.654
Πόντοι
3.556
κάνε ένα διαγωνισμό μιστερ μαλακας δεκαετίας να τα βάλεις ρε μαν. τώρα μιλάμε για το 2024. τα παλια κριθήκανε. στον αντίστοιχο παρελθοντικά διαγωνισμό. φέτος είναι αλληνης η σειρά να σαρώσει :bigdick::bigdick::bigdick:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.843
Πόντοι
6.056
Mην ψαχνεις παλια ποστ,θα βρεις διαμαντακια.Εκτος βεβαια απο μερικα που ζητησαν να τα σβησει ο Αντι.Επισης νου σου γιατι εσυ και η κλικα σου ειστε επικινδυνοι-οταν κατι τετοια εγραφε ο Αλεξ για κλικες επεφτε καραμουζα,επειδη δεν μπορουσε να δεχτει τον "χαβαλε":coffee::coffee::confused::confused::confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.213
Πόντοι
6.056

Σκουπίδι .... για πες μας, πόσες ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
αναφερόμενος στη βρωμερή σου ύπαρξη ;
Και πόσες ... έχεις βάλει εσύ .... ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ... ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ... ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256
Mην ψαχνεις παλια ποστ,θα βρεις διαμαντακια.Εκτος βεβαια απο μερικα που ζητησαν να τα σβησει ο Αντι.Επισης νου σου γιατι εσυ και η κλικα σου ειστε επικινδυνοι-οταν κατι τετοια εγραφε ο Αλεξ για κλικες επεφτε καραμουζα,επειδη δεν μπορουσε να δεχτει τον "χαβαλε":coffee::coffee::confused::confused::confused:
Σε επιασε κοψιμο και για τον Αλεξ τωρα τυπακο;Μετα τι θα μας γραψεις οτι κανουμε μπουλινγκ και στη Κλαουντια;

Εισαι και εσυ μια σουπια επικων διαστασεων....:2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.174
Πόντοι
5.506
τα ΞΠΓ έχουμε κλαουντια

θες να στα θυμίσω . τα έχω κάβα:tooth::tooth::tooth:
ΞΠΓ κοριτσάρα μου γράφει ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΙΤ, άμα κλαιγόμουν για κάθε ΞΠΓ που μου το έχει γράψει θα είχε φρακάρει το σύστημα. Το ότι κάποτε βρέθηκε ένας και το έγραψε ολοκληρωμένο και ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ Ο @Hellraiser4Ever αντέδρασε και του το αναγνώρισα ΑΜΕΣΩΣ δε θα το λιβανίζουμε ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ. Απλά τώρα σκέφτηκε να το ανταποδώσει του Ζεμπου, έτσι για τις ευχουλες.

Λοιπόν, πάω για Χριστουγεννιάτικες στιγμές, συνεχίστε ελεύθερα την κοσμική ζωή σας, κανονίστε να προσέχετε τις ψήφους μου μη δω καμία μαλακια το βράδυ και έχω άλλους κοντά μου και σύρε να μου κλάσεις τους όρχεις φίλε μου καλέ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.213
Πόντοι
6.056
Σε επιασε κοψιμο και για τον Αλεξ τωρα τυπακο;:2funny:
Ο Άλεξ , γράφει μαλακίες μόνο πολιτικά.
Εντάξει ... και τα περι κολομβιάνας είναι λίγο γιούχου .... Δεν ενοχλούν όμως.

Αλλά είναι εντάξει άτομο και συμπαθής. Όχι καθίκι .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.174
Πόντοι
5.506
δηλαδή εσύ ρε μαν τον βλέπεις σε ήρεμη κατάσταση όταν τρώει πίεση από 10 ταυτόχρονα ;

ξέρεις ποια λογική είναι αυτή τυπε;

ειναι το 10 σε 1 που λέμε στα οπαδικα.

αυτην την λογική εκφράζουν αυτοί που αράζεις , όχι εσύ προσωπικά.

αυτούς λοιπόν θα τους λυγίσουμε φέτος. :coffee:

δύο άτομα μόνο ασχοληθήκαμε δυο μέρες και είδες τι έγινε .:bigdick::bigdick::bigdick:

άρχισαν τις φιλοφρονήσεις και τα σε παραδέχομαι κλπ :coffee:

τώρα μπήκε ο κλαουντιας και είδες αμέσως ευχές και καρδούλες . :tooth::tooth::tooth:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.390
Πόντοι
6.256
Ο Άλεξ , γράφει μαλακίες μόνο πολιτικά.
Εντάξει ... και τα περι κολομβιάνας είναι λίγο γιούχου .... Δεν ενοχλούν όμως.

Αλλά είναι εντάξει άτομο και συμπαθής. Όχι καθίκι .
Μια χαρα ειναι ο Αλεξ καμμια σχεση με το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ τη Κλαουντια....

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.213
Πόντοι
6.056
τα αρνταν κυκλοφορουν ακομα?
Σε κόβω ότι πας να μπαχαλέψεις το νήμα.
Δεν θεωρώ απίθανο να μπερδέψεις για το σκοπό αυτό και τον Cretan336 με το Lefteris38
ενώ είναι γνωστό τοις πάσι , ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Cretan336 & Lefteris38 .

Το τονίζω, για να μη μπερδευτεί κανείς. Γίνονται λάθη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.866
Πόντοι
12.756
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

gangs-of-new-york-fight.gif

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.787
Πόντοι
25.467
Σκουπίδι .... για πες στους θαυμαστές σου ...
Το γκολφ στο οποίο αναφέρεστε ... εσύ και η κλαούντια ...

Με τι σχετίζεται ;;;

Σκουπίδια του κερατά.
Βοθρολύμματα.

Υ.Γ. Για πες μας, πόσες ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
αναφερόμενος στη βρωμερή σου ύπαρξη ;
Και πόσες ... έχεις βάλει εσύ .... ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ... ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ... ΝΟΜΠΕΛ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΟ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

Θα σου απαντήσω μόνο για το Γκόλφ, και αυτό γιατί εγώ ούτε επιθυμώ, ούτε εύχομαι θανάτους και βαριές καταληκτικές ασθένειες σε άλλους, όπως εσύ.

Δεν σχετίζεται με τίποτα άλλο εκτός από την μεγαλομανία επιδείξεως που σε διακρίνει. Στην αρχή είχες αποδώσει την απώλεια σε άλλα αίτια, και μετά (και όπως κάνεις πάντα) επειδή γινόταν τρελό πανηγύρι με την τρελή χαζομάρα που είχες γράψει για προσθοκίνητο ντριφτεράδικο (όσοι έχουν έστω και επιδερμική σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα καταλάβουν) σκαρφίστηκες να το συνδέσεις με την απώλεια σου, για να μπορείς άνετα να διαμαρτύρεσαι όποτε γίνεται αυτή η αναφορά.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.654
Πόντοι
3.556
Λοιπόν, πάω για Χριστουγεννιάτικες στιγμές, συνεχίστε ελεύθερα την κοσμική ζωή σας, κανονίστε να προσέχετε τις ψήφους μου μη δω καμία μαλακια το βράδυ και έχω άλλους κοντά μου και σύρε να μου κλάσεις τους όρχεις φίλε μου καλέ.
στάσου κλαουντια μύγδαλα :tooth::tooth::tooth: ακόμα δεν είπαμε καλημέρα ρε μαν και εσύ την κάνεις από τώρα; . κάτσε να το ζήσεις , να το νιωσεις το σκουπιδιασμα:bigdick::bigdick::bigdick:

παρα να παρακολουθείς τη φάση από λογκ αουτ

Sad Catherine Deneuve GIF

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.213
Πόντοι
6.056
Θα σου απαντήσω μόνο για το Γκόλφ, και αυτό γιατί εγώ ούτε επιθυμώ, ούτε εύχομαι θανάτους και βαριές καταληκτικές ασθένειες σε άλλους, όπως εσύ.

Δεν σχετίζεται με τίποτα. Στην αρχή είχες αποδώσει την απώλεια σε άλλα αίτια, και μετά (και όπως κάνεις πάντα) επειδή γινόταν τρελό πανηγύρι με την τρελή χαζομάρα που είχες γράψει για προσθοκίνητο ντριφτεράδικο (όσοι έχουν έστω και επιδερμική σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα καταλάβουν) σκαρφίστηκες να το συνδέσεις με την απώλεια σου, για να μπορείς άνετα να διαμαρτύρεσαι όποτε γίνεται αυτή η αναφορά.

Είσαι το απόλυτο σκουπίδι .
Πιο βρωμερό σίχαμα δεν έχει περάσει και δεν έχει υπάρχει .
Καθίκι του κερατά.
Η ιστορία με το τροχαίο , έχει πάνω από 11 χρόνια. Ακριβώς.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΘΙΚΙ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.866
Πόντοι
12.756
στάσου κλαουντια μύγδαλα :tooth::tooth::tooth: ακόμα δεν είπαμε καλημέρα ρε μαν και εσύ την κάνεις από τώρα; . κάτσε να το ζήσεις , να το νιωσεις το σκουπιδιασμα:bigdick::bigdick::bigdick:

παρα να παρακολουθείς τη φάση από λογκ αουτ

Sad Catherine Deneuve GIF

και σου ειπα ρε μαλέα ναπουμε , με τον μαλακό , ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ , δακτυλο δακτυλο μεσα , οχι αμεσως φιστινγκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom