Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.411
- Πόντοι
- 28.246
Τον προεδρο Βαγγελα εχεις σε αναλογο gif?
Τον προεδρο Βαγγελα εχεις σε αναλογο gif?
Kαι α' πληθυντικο,μαλισταρε μαλακα θελει λαδωματα η φαση,υποσχετικες,χρημα να καψουμε για να μπει ημιτελικο
παιζει με γερα γκανιαν
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....
ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ,ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η wild card..........
Αν είχα κόντρες εδώ μέσα με πολλούς,θα έβαζα το ''όλα τα σκατά μαζεμένα''Τον προεδρο Βαγγελα εχεις σε αναλογο gif?
Δεν βοηθας και πολυ το νημα,ειδικα αυτες τις γιορτινες ημερες αγαπηςΑν είχα κόντρες εδώ μέσα με πολλούς,θα έβαζα το ''όλα τα σκατά μαζεμένα''
Δεν έχω μαν,δυστυχώς
βαλε κανα γιορτινο μουνι να ευθυμησουμε πριν ξεκινησει το μαδομουνιΑν είχα κόντρες εδώ μέσα με πολλούς,θα έβαζα το ''όλα τα σκατά μαζεμένα''
Δεν έχω μαν,δυστυχώς
Αν είχα κόντρες εδώ μέσα με πολλούς,θα έβαζα το ''όλα τα σκατά μαζεμένα''
Δεν έχω μαν,δυστυχώς
Δεν ταιριάζει μουνί εδώ μέσα μου φαίνεται,αλλά κάτι άλλο...βαλε κανα γιορτινο μουνι να ευθυμησουμε πριν ξεκινησει το μαδομουνι
αν δεν εχεις εχθρους να τους εφευρεις αλλιως δεν αξιζεις μια σωκρατηςΑν είχα κόντρες εδώ μέσα με πολλούς,θα έβαζα το ''όλα τα σκατά μαζεμένα''
Δεν έχω μαν,δυστυχώς
1-2 είχα όλους και όλους στο σαη αλλά έχουν εξαφανιστείαν δεν εχεις εχθρους να τους εφευρεις αλλιως δεν αξιζεις μια σωκρατης
κριμα1-2 είχα όλους και όλους στο σαη αλλά έχουν εξαφανιστεί
Πεσαμε απο τα συννεφα σφουγγοκωλαριε....ΓΙΑΤΙ Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ ΑΚΟΥΕΙ,ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ....
ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ wild card
1. @anon.
2. @BigMountain
3. @Boubookis
4. @daima703
5. @Hellraiser4Ever
6. @LION7
7. @karlotos
8. @RETRO
Σωστο κι αυτο.αν δεν εχεις εχθρους να τους εφευρεις αλλιως δεν αξιζεις μια σωκρατης
Αντε μπραβο πηρες κανα δεκαευρω ή τσαμπα κανεις τον καραγκιοζη;κριμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΒΑΛΕ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
μην εισαι μουνης....Πεσαμε απο τα συννεφα σφουγγοκωλαριε....