Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.390
- Πόντοι
- 6.256
Σπιρτο εισαι τυπε....Ένας μόνο θα πάρει wild card;
Σπιρτο εισαι τυπε....Ένας μόνο θα πάρει wild card;
@dimigoall σου εχουν περίσσεψει καθολου χαπια (υπογλωσσια, πίεσης) απο τις προάλλες;δεν εχουμε ανεβασει ακομα ψηφοφορια...
με λιγη καλη διαθεση αλλαζει καποιο ονομα....
πως και δεν μας ειπες και καλο κατευοδιοκαλη παραμονη,καλο ρεβεγιον
ΓΙΑΤΙ Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ ΑΚΟΥΕΙ,ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ....
ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ wild card
1. @anon.
2. @BigMountain
3. @Boubookis
4. @daima703
5. @Hellraiser4Ever
6. @LION7
7. @karlotos
8. @RETRO
Ίσα μωρή λουλούΣπιρτο εισαι τυπε....
Τέτοιο promotion δεν έχω ξαναματαδείΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ) ΓΙΑ Mr ΜΑΛΑΚΑΣ 2024
ΤΟΥ @ΠΟΛΥΖΩΗΣ aka @TASSOS karipidis
Η συγκλονιστική ψηφοφορία στον δ' όμιλο, τον όμιλο των ομίλων έληξε!
Ο ανυπότακτος μπουρδελολαός μίλησε και η φωνή του ήταν βροντώδης.
Τον ευχαριστούμε για την ετυμηγορία του!!!
Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ @ΠΟΛΥΖΩΗΣ, , ΝΙΚΗΣΕ!!!
Θα συνεχίσει και στην επόμενη φάση με το ίδιο σθένος, να τραμπουκίζει, να ρουφιανεύει, να ψεύδεται ασυστόλως, να μηχανορραφεί, να απειλεί και να υβρίζει.
ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΩΝ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!
Εκ του Γραφείου Τύπου
αυτο τον εκαψε,.....Τέτοιο promotion δεν έχω ξαναματαδεί
Τοση ωρα σου πηρε για να γραψεις αυτη τη μαλακια ρε μπετοβλακα;Ίσα μωρή λουλού
Καί εγώ κάπου εδώ θα σας αποχαιρετήσω ( για σήμερα )καλη παραμονη,καλο ρεβεγιον
τυπε ξεκόλλα με το κακολντ . ούτε καν τον βλεπεις. ασε που θα στην πέσει ο εναλλακτικός μπιρλαςΤοση ωρα σου πηρε για να γραψεις αυτη τη μαλακια ρε μπετοβλακα;
και στην επιτροπή τυπε. πολυ δυνατοί. στα κωλομεριαδυνατοι μαλακες στην γουαιλντ καρντ
Τυπε ειμαι γενικος επιβλεπων εφημεριας σημερα και ξυνω τα αρχιδια μου ολη μερα στο νοσοκομειο καπως πρεπει να περασει η ωρα....ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τυπε ξεκόλλα με το κακολντ . ούτε καν τον βλεπεις. ασε που θα στην πέσει ο εναλλακτικός μπιρλας
Μην απαντας καν σε αυτον τον μαλακα ρε τυπε...μιλαμε για το μεγαλυτερο φιδι εδω μεσα.και στην επιτροπή τυπε. πολυ δυνατοί. στα κωλομερια
ναι ρε μαν. και εγώ όπου να ναι θα μπω με κλωνο να πάρω παρουσίες να δω ποιος κάνει ρεβεγιόν μέσα.Τυπε ειμαι γενικος επιβλεπων εφημεριας σημερα και ξυνω τα αρχιδια μου ολη μερα στο νοσοκομειο καπως πρεπει να περασει η ωρα....
Τρέμεις επειδή θα πάρεις τη wild card και θα είσαι υποψήφια στον τελικό, ε;Τοση ωρα σου πηρε για να γραψεις αυτη τη μαλακια ρε μπετοβλακα;
ANAΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!! τα γραφαμε καιρο τωρα....... ΚΑΜΙΑ εμπιστοσυνη στην σταλινικη προεδρια! οτι και αν κανετε δεν θα λυγισουμε.. θα συνεχισουμε με περισοτερο παθος τον αγωνα μας που ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ @πολυζωης αυτη η μελατη μπαμια, σαν αλλο γερικο, χοντρο, λιπωδες ατι να καλπαση αγερωχο προς την κορυφη που του ανηκει....ΓΙΑΤΙ Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ ΑΚΟΥΕΙ,ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ....
ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ wild card
1. @anon.
2. @BigMountain
3. @Boubookis
4. @daima703
5. @Hellraiser4Ever
6. @LION7
7. @karlotos
8. @RETRO
Ρε τύποι χαμηλό το επίπεδο, τώρα που μας βλέπω ούτε σα μαλάκες δε φτουράμε...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΑΣΚΟΠΟΗΣΗ ΦΑΣΗΣ ΟΜΙΛΩΝΤο Champions League άλλαξε τρόπο διεξαγωγής, δεν υπάρχει λόγος γιατί να μην κάνει το ίδιο και ο διαγωνισμός για το Mr. Mαλάκα. Η ΨΩΛΟΒΡΟΝΤΕΦΑ με σεβασμό στην παράδοση ανέλαβε φέτος να αλλάξει τον τρόπο που διεξάγεται ο διαγωνισμός. Αν ο λαός εγκρίνει, θα συνεχίσουμε και του χρόνου.
Α' ΦΑΣΗ
Κατά την πρώτη φάση είχαμε 4 ομίλους όπου οι υποψήφιοι είχαν μπει με αλφαβητική σειρά. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι 4 πρώτοι. Ακολουθούν τα ονόματα για κάθε όμιλο.
ΟΜΙΛΟΣ Α' (όμιλος των δοκιμών)
Ψήφισαν: 211 (με διάρκεια ομίλου 4 μέρες)
@barock - 90 ψήφοι
@alex71 - 68
@Ακροατής - 67
@Annapurna - 64
ΟΜΙΛΟΣ Β' (όμιλος των πεθαμένων)
Ψήφισαν: 189 (3 μέρες)
@Jean Claude - 67
@Kalogero - 59
@John 100 - 54
@kachaplias - 53
ΟΜΙΛΟΣ Γ' (όμιλος του σασπένς)
Ψήφισαν: 179 (3 μέρες)
@papaphilips - 55
@kostakis27 - 52
@Maximilien - 51
@Νίπλης - 49
ΟΜΙΛΟΣ Δ' (όμιλος της μανούρας)
Ψήφισαν: 158 (3 μέρες)
@πολυζωης - 67
@tellystalone6969 - 63
@The Saint* - 58
@Zebu - 58
Οι 16 εκλεκτοί του κοινού θα μονομαχήσουν στην επόμενη φάση ξεκινώντας απο 0 ψήφους. Δε θα είναι όμως μόνοι τους....
Και τώρα μερικά στατιστικά:
Ρεκόρ ψήφων: barock - 90 (σε 4 μέρες)
Πρόκριση με λιγότερους ψήφους - Νίπλης (49)
Μικρότερη διαφορά στις θέσεις 1-4: Όμιλος Γ' (6 ψήφοι)
Μεγαλύτερη διαφορά στις θέσεις 1-4: Όμιλος Α' (26 ψήφοι)
Μπαναρισμένα προφίλ:
Jean Claude
Ακροατής
Δεν ασχολήθηκαν ούτε για πλάκα:
Alex71 (ψήφισε αλλά δεν έκανε δηλώσεις)
Kalogero
Kostakis27
Τα προκριματικά επεφύλαξαν πολλές συγκινήσεις, γέλιο, μίσος, μαδοπούτσι, τζόγο, ανατροπές.
Ακόμα όμως δεν είδατε τίποτα...
Άντε γαμησου μωρη κρητικιά Μπουτάνα υποπουστρίγκοANAΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!! τα γραφαμε καιρο τωρα....... ΚΑΜΙΑ εμπιστοσυνη στην σταλινικη προεδρια! οτι και αν κανετε δεν θα λυγισουμε.. θα συνεχισουμε με περισοτερο παθος τον αγωνα μας που ειναι ο ΜΑΛΑΚΑΣ @πολυζωης αυτη η μελατη μπαμια, σαν αλλο γερικο, χοντρο, λιπωδες ατι να καλπαση αγερωχο προς την κορυφη που του ανηκει....
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
ΚΑΤΩ Η ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ
Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ @πολυζωης
Ρε καθυστερημενε τι να τρεμω;Αφου ηταν μαθηματικα βεβαιο οτι η παρεουλα σου και μια ψηφο να ειχα παρει θα με περναγε με το στανιο στην επομενη φαση!Τρέμεις επειδή θα πάρεις τη wild card και θα είσαι υποψήφια στον τελικό, ε;
Όσο έπαιζε το γκρουπ σου, ήσουν κρυμμένη, μωρή κοτάρα. Μετά άρχισες να εκτίθεσαι.
Δεν πειράζει, ρούφα το αυγό σου τώρα.