Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.340
- Πόντοι
- 3.506
Πάνω που νομίζεις πως αυτός ο άνθρωπος (κτήνος τι άνθρωπος) έχει πιάσει πατο, βγαίνουν και αλλα ντοκουμένταΑυτο μου εχει ξεφυγει. Εχει παιχτεί τετοιο σκηνικο;
Πάνω που νομίζεις πως αυτός ο άνθρωπος (κτήνος τι άνθρωπος) έχει πιάσει πατο, βγαίνουν και αλλα ντοκουμένταΑυτο μου εχει ξεφυγει. Εχει παιχτεί τετοιο σκηνικο;
Κατσε τωρα γιατι εχουν ανακαλυψει ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ "αστειο" με τον μπαροκ και τα στραπ ον(στραπατσαδα το κανει ακομα πιο αστειο) και μπορει να μην εχουν χρονο για να σε βγαλουν και εσενα γκει!!!Αν ήμουν γκέι (που δεν είμαι) θα είχα φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και θα συμμετείχα σε φόρουμ για στρέιτ. Μάλλον προς μεγάλη σου δυστυχία δεν κατάφερες να με βρεις να συμμετέχω σε γκέι νήματα και δε μπορείς να το ξεπεράσεις.
Αν ήμουν γκέι που λέω ψέμματα, θα έλεγα ότι έχω μπει στο παρελθόν σε γκέι κλαμπ. Αυτό γιατι να το κάνω ακριβώς; Για να με υποψιαστούν σίγουρα ενω προσπαθω να κρύψω την υποτιθέμενη ομοφυλοφιλια μου;
Θα σου απαντούσα σε χαβαλέ ,επειδή όμως το είπες με κακεντρέχεια άκου την αλήθεια που σε πονάει. Εγώ που είμαι στρέιτ και ξέρω πολά καλά τι είμαι και τι θέλω, έχω μπει σε γκέι κλαμπ από περιέργεια, έχω συνεργαστεί με γκέι άτομα, έχω κάνει παρέα με γκέι, έχω δεχτεί προτάσεις αλλά μεζέ δεν πήρα.
Εσύ μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος για τον ανδρισμό σου ή όποτε βλέπεις γκέι στην τηλεόραση αλλάζεις κανάλι επειδή φοβάσαι μην κυλήσεις;
Και στην φανερη Μπροεδρε που δεν μπορουσαν να ψηφισουν οι υποτιθεμενοι κλωνοι παλι τις μαζευες τις ψηφους....μηδενιζε παλι μπαρμπα μπας και βαρεθει κανενας να σε ψηφιζει.
Χαίρε βάθος αμετρητο.Πάνω που νομίζεις πως αυτός ο άνθρωπος (κτήνος τι άνθρωπος) έχει πιάσει πατο, βγαίνουν και αλλα ντοκουμέντα
Επίσης ο Μπίρλας στηριζει Nubic..
Πάνω που νομίζεις πως αυτός ο άνθρωπος (κτήνος τι άνθρωπος) έχει πιάσει πατο, βγαίνουν και αλλα ντοκουμέντα
Ε ναι ειναι γνωστη ιστορια αυτη!!!Το άλλο που του έφαγε ένας μπαρ τέντερ την γκόμενα που ήθελε να καμακώσει, και πήγε στον ιδιοκτήτη του μπα απαιτώντας να απολυθεί ο μπαρ τέντερ, το ξέρατε;
Ε ναι ειναι γνωστη ιστορια αυτη!!!
Αυτο οχι αλλα οι νομοι της φυσικης δεν πολυσυμφωνουν...Το προσθοκίνητο ντριφτεράδικο Golf με τους 400+ ίππους;
κατάθεση ψυχής. ποστ σεντόνι .Αν ήμουν γκέι (που δεν είμαι) θα είχα φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και θα συμμετείχα σε φόρουμ για στρέιτ. Μάλλον προς μεγάλη σου δυστυχία δεν κατάφερες να με βρεις να συμμετέχω σε γκέι νήματα και δε μπορείς να το ξεπεράσεις.
Αν ήμουν γκέι που λέω ψέμματα, θα έλεγα ότι έχω μπει στο παρελθόν σε γκέι κλαμπ. Αυτό γιατι να το κάνω ακριβώς; Για να με υποψιαστούν σίγουρα ενω προσπαθω να κρύψω την υποτιθέμενη ομοφυλοφιλια μου;
Θα σου απαντούσα σε χαβαλέ ,επειδή όμως το είπες με κακεντρέχεια άκου την αλήθεια που σε πονάει. Εγώ που είμαι στρέιτ και ξέρω πολά καλά τι είμαι και τι θέλω, έχω μπει σε γκέι κλαμπ από περιέργεια, έχω συνεργαστεί με γκέι άτομα, έχω κάνει παρέα με γκέι, έχω δεχτεί προτάσεις αλλά μεζέ δεν πήρα.
Εσύ μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος για τον ανδρισμό σου ή όποτε βλέπεις γκέι στην τηλεόραση αλλάζεις κανάλι επειδή φοβάσαι μην κυλήσεις;
τι σουκανε τακη? θα πονεσω οικονομικα αλλα θα του την μπουμπουνησω αν πειςσαρωνει ο αγιος....
ηταν θελημα θεου....
Αυτο οχι αλλα οι νομοι της φυσικης δεν πολυσυμφωνουν...
τι σουκανε τακη? θα πονεσω οικονομικα αλλα θα του την μπουμπουνησω αν πεις
Kαι εσύ δεν πάς πίσω αλλά πλήρωσες το τίμημα να είσαι σε όμιλο με κάποια φαβορίσαρωνει ο αγιος....
ηταν θελημα θεου....
Προσπαθησε να μαγειρεψει την ψηφοφορια επηρεαζοντας την εφορευτικη επιτροπη...τι σουκανε τακη? θα πονεσω οικονομικα αλλα θα του την μπουμπουνησω αν πεις
στην μπουμπουνισα να ξερειςΠροσπαθησε να μαγειρεψει την ψηφοφορια επηρεαζοντας την εφορευτικη επιτροπη...
αλλα τελικα δεν μασησε ο απλος κοσμος...ο λαος...ο λαουτζικος...
να του την βαρεσω? λεγε τακη δεν ειναι παιχνιδι πιαΠροσπαθησε να μαγειρεψει την ψηφοφορια επηρεαζοντας την εφορευτικη επιτροπη...
αλλα τελικα δεν μασησε ο απλος κοσμος...ο λαος...ο λαουτζικος...