Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (31 μέλη και 16 επισκέπτες)

Προκριματική ψηφοφορία για τον Mr. Μαλάκας 2024 Γκρούπ Δ΄

• poutsesmple 1447

• πολυζωης

• raopau

• RETRO

• ROB.C

• rodriquez 96

• Saul

• srek7

• Stekas72

• Syrios

• tellystalone6969

• The Saint*

• troubakhs

• trump7

• unhuman

• sex volcano

• Sub-Zero

• xanthiforever

• Valkanios Poutsaras

• ΦΑΚΙΡΗΣ

• Zebu

• Ωρίων

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.210
Πόντοι
3.656
Αν ήμουν γκέι (που δεν είμαι) θα είχα φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και θα συμμετείχα σε φόρουμ για στρέιτ. Μάλλον προς μεγάλη σου δυστυχία δεν κατάφερες να με βρεις να συμμετέχω σε γκέι νήματα και δε μπορείς να το ξεπεράσεις.

Αν ήμουν γκέι που λέω ψέμματα, θα έλεγα ότι έχω μπει στο παρελθόν σε γκέι κλαμπ. Αυτό γιατι να το κάνω ακριβώς; Για να με υποψιαστούν σίγουρα ενω προσπαθω να κρύψω την υποτιθέμενη ομοφυλοφιλια μου;

Θα σου απαντούσα σε χαβαλέ ,επειδή όμως το είπες με κακεντρέχεια άκου την αλήθεια που σε πονάει. Εγώ που είμαι στρέιτ και ξέρω πολά καλά τι είμαι και τι θέλω, έχω μπει σε γκέι κλαμπ από περιέργεια, έχω συνεργαστεί με γκέι άτομα, έχω κάνει παρέα με γκέι, έχω δεχτεί προτάσεις αλλά μεζέ δεν πήρα.
Εσύ μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος για τον ανδρισμό σου ή όποτε βλέπεις γκέι στην τηλεόραση αλλάζεις κανάλι επειδή φοβάσαι μην κυλήσεις;
Κατσε τωρα γιατι εχουν ανακαλυψει ενα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ "αστειο" με τον μπαροκ και τα στραπ ον(στραπατσαδα το κανει ακομα πιο αστειο) και μπορει να μην εχουν χρονο για να σε βγαλουν και εσενα γκει!!!
Εντωμεταξυ ολοι μας μα ολοι μας εδω μεσα εχουμε καποια στιγμη συναναστραφει με ομοφυλοφιλους ανθρωπους και οσοι κανουν τους σημαιοφορους της αντριλας εδω μεσα δεν εχουν ουτε το μισο αρχιδι για να μιλησουν ετσι μπροστα σε αυτους..που μπορει να ειναι συνεργατες τους,συγγενεις τους κτλ..

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.648
Πόντοι
25.467
Και στην φανερη Μπροεδρε που δεν μπορουσαν να ψηφισουν οι υποτιθεμενοι κλωνοι παλι τις μαζευες τις ψηφους....μηδενιζε παλι μπαρμπα μπας και βαρεθει κανενας να σε ψηφιζει.:tooth:

Δηλαδή δεν συμφωνείτε με το επιχείρημα του μπαγλαμά της κομπανίας κ. Ρετάρει, ότι επίτηδες την έβαλα φανερή για να γλυτώσω τα ψηφαλάκια;

Την επόμενη φορά να συνεννοηθείτε καλύτερα μεταξύ σας, γιατί εκθέτει ο ένας τον άλλον. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
32.329
Πόντοι
28.246

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
8.079
Πόντοι
2.046
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.648
Πόντοι
25.467
Πάνω που νομίζεις πως αυτός ο άνθρωπος (κτήνος τι άνθρωπος) έχει πιάσει πατο, βγαίνουν και αλλα ντοκουμέντα

Το άλλο που του έφαγε ένας μπαρ τέντερ την γκόμενα που ήθελε να καμακώσει, και πήγε στον ιδιοκτήτη του μπα απαιτώντας να απολυθεί ο μπαρ τέντερ, το ξέρατε; :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.210
Πόντοι
3.656
Το άλλο που του έφαγε ένας μπαρ τέντερ την γκόμενα που ήθελε να καμακώσει, και πήγε στον ιδιοκτήτη του μπα απαιτώντας να απολυθεί ο μπαρ τέντερ, το ξέρατε;
Ε ναι ειναι γνωστη ιστορια αυτη!!!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.500
Πόντοι
3.556
Αν ήμουν γκέι (που δεν είμαι) θα είχα φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και θα συμμετείχα σε φόρουμ για στρέιτ. Μάλλον προς μεγάλη σου δυστυχία δεν κατάφερες να με βρεις να συμμετέχω σε γκέι νήματα και δε μπορείς να το ξεπεράσεις.

Αν ήμουν γκέι που λέω ψέμματα, θα έλεγα ότι έχω μπει στο παρελθόν σε γκέι κλαμπ. Αυτό γιατι να το κάνω ακριβώς; Για να με υποψιαστούν σίγουρα ενω προσπαθω να κρύψω την υποτιθέμενη ομοφυλοφιλια μου;

Θα σου απαντούσα σε χαβαλέ ,επειδή όμως το είπες με κακεντρέχεια άκου την αλήθεια που σε πονάει. Εγώ που είμαι στρέιτ και ξέρω πολά καλά τι είμαι και τι θέλω, έχω μπει σε γκέι κλαμπ από περιέργεια, έχω συνεργαστεί με γκέι άτομα, έχω κάνει παρέα με γκέι, έχω δεχτεί προτάσεις αλλά μεζέ δεν πήρα.
Εσύ μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος για τον ανδρισμό σου ή όποτε βλέπεις γκέι στην τηλεόραση αλλάζεις κανάλι επειδή φοβάσαι μην κυλήσεις;
κατάθεση ψυχής. ποστ σεντόνι .:tooth::tooth::tooth:

ηρέμησε μαν κάνεις δεν σε κρίνει. και ναι είδα το ποστ σου ότι αράζεις στα γκεη κλαμπ. τι να κάνω. εγώ φταίω που το ποσταρες; απλά κουβέντα κάνουμε. δεν σε είπα πουστη :tooth:

ούτε καν ο μπροεδρας θα σε πει. και ας ποσταρε χτες ομοφοβικό σχόλιο για μέλος λελο μπαη. :tooth::tooth::tooth: μάλλον δεν θα το είδε ο μπιρλας αυτο να το κατακρίνει

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.648
Πόντοι
25.467
Αυτο οχι αλλα οι νομοι της φυσικης δεν πολυσυμφωνουν...

Το ταξίδι με wind surf από Σύρο για Μύκονο. (Την Τήνο δεν την παρέκαμψε. Απλά έκανε μια στάση να προσκυνήσει την Μεγαλόχαρη και ξανάφυγε).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τι σουκανε τακη? θα πονεσω οικονομικα αλλα θα του την μπουμπουνησω αν πεις
:2funny::2funny::2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.521
Πόντοι
5.006
τι σουκανε τακη? θα πονεσω οικονομικα αλλα θα του την μπουμπουνησω αν πεις
Προσπαθησε να μαγειρεψει την ψηφοφορια επηρεαζοντας την εφορευτικη επιτροπη...:confused:
αλλα τελικα δεν μασησε ο απλος κοσμος...ο λαος...ο λαουτζικος...:rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.540
Πόντοι
12.756
Προσπαθησε να μαγειρεψει την ψηφοφορια επηρεαζοντας την εφορευτικη επιτροπη...:confused:
στην μπουμπουνισα να ξερεις:coffee:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.007
Πόντοι
5.506
να του την βαρεσω? λεγε τακη δεν ειναι παιχνιδι πια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom