rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.059
- Πόντοι
- 12.946
Πολύ υψηλούς στόχους μας βάζειςΕισαι πολυ χαμηλα...μπονους δινουμε σε οσους εχουν 25+
Πολύ υψηλούς στόχους μας βάζειςΕισαι πολυ χαμηλα...μπονους δινουμε σε οσους εχουν 25+
δεν έχω στηρίξει, έχω 2 ψήφους στην άκρη για ώρα ανάγκηςζητω τον αποκλεισμο μου απο αυτο το διαγωνισμο παρωδια....
ή ολα ανοιχτα και πεντακαθαρα ή τιποτα...
δυστυχως ειμαι πολυ μακρια απο το στοχο οποτε χρησιμοποιησε τους σοφα και πραξε αναλογα...δεν έχω στηρίξει, έχω 2 ψήφους στην άκρη για ώρα ανάγκης
ριξε 1 να παει 9 και σε λιγο και 10 πιστευωδεν έχω στηρίξει, έχω 2 ψήφους στην άκρη για ώρα ανάγκης
να στηρίξω σαούλ?δυστυχως ειμαι πολυ μακρια απο το στοχο οποτε χρησιμοποιησε τους σοφα και πραξε αναλογα...
ΝΑΙ 1 ΠΟΥΤΣΟΜΠΛΕ ΚΑΙ 1 Σαουλακονα στηρίξω σαούλ?
εγω δεν λεω που να την ριξεις σαν αλλα νοπανα απο και καλα ανω γλυφαδα μερια... οπου σου λεει η καρδια σου...να στηρίξω σαούλ?
κάτσε να ρωτήσω...εγω δεν λεω που να την ριξεις σαν αλλα νοπανα απο και καλα ανω γλυφαδα μερια... οπου σου λεει η καρδια σου...
σου ευχομαι ο αι βασιλης να σου φερει δωρο μια επισκεψη σε συνεργειο για κρεμαγιερα...ΝΑΙ 1 ΠΟΥΤΣΟΜΠΛΕ ΚΑΙ 1 Σαουλακο
εχω παθει κατι χειροτερο και εχω μπλεξει χωρις να φταιω οποτε η καταρα σου δεν πιανει επιασε μαλλον απο αλλουσου ευχομαι ο αι βασιλης να σου φερει δωρο μια επισκεψη σε συνεργειο για κρεμαγιερα...
περαστικα ευχομαι περα απο τη πλακα που κανουμε.εχω παθει κατι χειροτερο και εχω μπλεξει χωρις να φταιω οποτε η καταρα σου δεν πιανει επιασε μαλλον απο αλλου
περαστικα ευχομαι περα απο τη πλακα που κανουμε.
αυτο δεν αναιρει οτι εισαι νοπανο ομως...
Αν ήμουν γκέι (που δεν είμαι) θα είχα φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και θα συμμετείχα σε φόρουμ για στρέιτ. Μάλλον προς μεγάλη σου δυστυχία δεν κατάφερες να με βρεις να συμμετέχω σε γκέι νήματα και δε μπορείς να το ξεπεράσεις.ο οποίος πορδοεκπροσωπος ακούγεται ότι είχε ποστάρει ότι πήγαινε σε γκεη κλαμπς με φίλους του . αλλα έκανε ξεκάθαρο ότι αυτός δεν τσίμπησε ποτέ μεζέ
Δεν πειραζει Μπροεδρε σημασια εχει οτι τραβας εσυ....τις ψηφους για μιστερ μαλακας.Φαντασου ποσο μαλακας εισαι που ακομα και σε στημενο διαγωνισμο δικο σου με απανωτες λαμογιες εισαι σταθερα μεσα στη 4αδα...
Μπραβο τυπε....ειμαι σιγουρος οτι ολα τα βερα αρσενικα μπαινουν σε γκει κλαμπ απο περιεργεια.Αν ήμουν γκέι (που δεν είμαι) θα είχα φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και θα συμμετείχα σε φόρουμ για στρέιτ. Μάλλον προς μεγάλη σου δυστυχία δεν κατάφερες να με βρεις να συμμετέχω σε γκέι νήματα και δε μπορείς να το ξεπεράσεις.
Αν ήμουν γκέι που λέω ψέμματα, θα έλεγα ότι έχω μπει στο παρελθόν σε γκέι κλαμπ. Αυτό γιατι να το κάνω ακριβώς; Για να με υποψιαστούν σίγουρα ενω προσπαθω να κρύψω την υποτιθέμενη ομοφυλοφιλια μου;
Θα σου απαντούσα σε χαβαλέ ,επειδή όμως το είπες με κακεντρέχεια άκου την αλήθεια που σε πονάει. Εγώ που είμαι στρέιτ και ξέρω πολά καλά τι είμαι και τι θέλω, έχω μπει σε γκέι κλαμπ από περιέργεια, έχω συνεργαστεί με γκέι άτομα, έχω κάνει παρέα με γκέι, έχω δεχτεί προτάσεις αλλά μεζέ δεν πήρα.
Εσύ μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος για τον ανδρισμό σου ή όποτε βλέπεις γκέι στην τηλεόραση αλλάζεις κανάλι επειδή φοβάσαι μην κυλήσεις;
Και στην φανερη Μπροεδρε που δεν μπορουσαν να ψηφισουν οι υποτιθεμενοι κλωνοι παλι τις μαζευες τις ψηφους....μηδενιζε παλι μπαρμπα μπας και βαρεθει κανενας να σε ψηφιζει.Ας είστε καλά εσείς ο κ. Ρετάρει, ο κ. Λάκης ο κ. πολυζώης και οι λίγοι πιστοί σαςκλώνοιφίλοι που μου εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους.