Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (37 μέλη και 39 επισκέπτες)

Προκριματική ψηφοφορία για τον Mr. Μαλάκας 2024 Γκρούπ Δ΄

• poutsesmple 1447

• πολυζωης

• raopau

• RETRO

• ROB.C

• rodriquez 96

• Saul

• srek7

• Stekas72

• Syrios

• tellystalone6969

• The Saint*

• troubakhs

• trump7

• unhuman

• sex volcano

• Sub-Zero

• xanthiforever

• Valkanios Poutsaras

• ΦΑΚΙΡΗΣ

• Zebu

• Ωρίων

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.170
Πόντοι
2.606

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
21.059
Πόντοι
12.946
Μια που μπήκα να πω μια καλησπέρα, να κάνω και μια ενημέρωση
Τα αποτελέσματα του Α΄ Γκρουπ είναι σελίδα 43
Του Β΄ Γκρουπ είναι σελίδα 66
Του Γ΄ Γκρουπ είναι σελίδα 92

Καλή συνέχεια.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.409
Πόντοι
216

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
54.541
Πόντοι
12.756
σου ευχομαι ο αι βασιλης να σου φερει δωρο μια επισκεψη σε συνεργειο για κρεμαγιερα...:coffee::coffee::coffee:
εχω παθει κατι χειροτερο και εχω μπλεξει χωρις να φταιω οποτε η καταρα σου δεν πιανει επιασε μαλλον απο αλλου:coffee:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.409
Πόντοι
216

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.409
Πόντοι
216
περα απο τη πλακα ο τραμπ με τοσο πριξοπουτσι που εχει ριξει στα αθλητικα πως και εχει τοσους λιγους ψηφους;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.210
Πόντοι
3.846
ο οποίος πορδοεκπροσωπος ακούγεται ότι είχε ποστάρει ότι πήγαινε σε γκεη κλαμπς με φίλους του . :tooth::tooth::tooth: αλλα έκανε ξεκάθαρο ότι αυτός δεν τσίμπησε ποτέ μεζέ
Αν ήμουν γκέι (που δεν είμαι) θα είχα φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και θα συμμετείχα σε φόρουμ για στρέιτ. Μάλλον προς μεγάλη σου δυστυχία δεν κατάφερες να με βρεις να συμμετέχω σε γκέι νήματα και δε μπορείς να το ξεπεράσεις.

Αν ήμουν γκέι που λέω ψέμματα, θα έλεγα ότι έχω μπει στο παρελθόν σε γκέι κλαμπ. Αυτό γιατι να το κάνω ακριβώς; Για να με υποψιαστούν σίγουρα ενω προσπαθω να κρύψω την υποτιθέμενη ομοφυλοφιλια μου;

Θα σου απαντούσα σε χαβαλέ ,επειδή όμως το είπες με κακεντρέχεια άκου την αλήθεια που σε πονάει. Εγώ που είμαι στρέιτ και ξέρω πολά καλά τι είμαι και τι θέλω, έχω μπει σε γκέι κλαμπ από περιέργεια, έχω συνεργαστεί με γκέι άτομα, έχω κάνει παρέα με γκέι, έχω δεχτεί προτάσεις αλλά μεζέ δεν πήρα.
Εσύ μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος για τον ανδρισμό σου ή όποτε βλέπεις γκέι στην τηλεόραση αλλάζεις κανάλι επειδή φοβάσαι μην κυλήσεις;

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.661
Πόντοι
25.467
Δεν πειραζει Μπροεδρε σημασια εχει οτι τραβας εσυ....τις ψηφους για μιστερ μαλακας.Φαντασου ποσο μαλακας εισαι που ακομα και σε στημενο διαγωνισμο δικο σου με απανωτες λαμογιες εισαι σταθερα μεσα στη 4αδα...

Ας είστε καλά εσείς ο κ. Ρετάρει, ο κ. Λάκης ο κ. πολυζώης και οι λίγοι πιστοί σας κλώνοι φίλοι που μου εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους. :coffee:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.713
Πόντοι
10.411
2O1rPAx.gif

Πέρα από τα όμορφα σκηνικά,ατάκες,φωτό,μαδομουνοπούτσι που έλαβαν μέρος στις προηγούμενες σελίδες,η είδηση της ημέρας είναι πως ο Λάκης παρέθεσε και απάντησε στον Saint μετά από δεν θυμάμαι και εγώ πόσο καιρό

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.285
Πόντοι
6.256
Αν ήμουν γκέι (που δεν είμαι) θα είχα φτιάξει προφίλ με ψευδώνυμο και θα συμμετείχα σε φόρουμ για στρέιτ. Μάλλον προς μεγάλη σου δυστυχία δεν κατάφερες να με βρεις να συμμετέχω σε γκέι νήματα και δε μπορείς να το ξεπεράσεις.

Αν ήμουν γκέι που λέω ψέμματα, θα έλεγα ότι έχω μπει στο παρελθόν σε γκέι κλαμπ. Αυτό γιατι να το κάνω ακριβώς; Για να με υποψιαστούν σίγουρα ενω προσπαθω να κρύψω την υποτιθέμενη ομοφυλοφιλια μου;

Θα σου απαντούσα σε χαβαλέ ,επειδή όμως το είπες με κακεντρέχεια άκου την αλήθεια που σε πονάει. Εγώ που είμαι στρέιτ και ξέρω πολά καλά τι είμαι και τι θέλω, έχω μπει σε γκέι κλαμπ από περιέργεια, έχω συνεργαστεί με γκέι άτομα, έχω κάνει παρέα με γκέι, έχω δεχτεί προτάσεις αλλά μεζέ δεν πήρα.
Εσύ μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος για τον ανδρισμό σου ή όποτε βλέπεις γκέι στην τηλεόραση αλλάζεις κανάλι επειδή φοβάσαι μην κυλήσεις;
Μπραβο τυπε....ειμαι σιγουρος οτι ολα τα βερα αρσενικα μπαινουν σε γκει κλαμπ απο περιεργεια.:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.285
Πόντοι
6.256
Ας είστε καλά εσείς ο κ. Ρετάρει, ο κ. Λάκης ο κ. πολυζώης και οι λίγοι πιστοί σας κλώνοι φίλοι που μου εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους. :coffee:
Και στην φανερη Μπροεδρε που δεν μπορουσαν να ψηφισουν οι υποτιθεμενοι κλωνοι παλι τις μαζευες τις ψηφους....μηδενιζε παλι μπαρμπα μπας και βαρεθει κανενας να σε ψηφιζει.:tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom