poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.384
- Πόντοι
- 216
γυρος παρωδια να επανελθει πισω η ανοιχτη ψηφος....
ΔΑΚΡΥΖΩ απο συγκινησηΠρος τι η επιθεση?Εγω να βοηθησω προσπαθω
Σε εορταστικό πλαίσιο πάντα....ελα ΑΞΕΣΤΕ μερες που ειναι
Για πες, που θα το ρίξουμε σε αυτό το γύρο?Τραβα γαμησου κι εσυ.
να ανοιξω νημα αγαπης;αδελφοσυνης;γιορτινο;ΔΑΚΡΥΖΩ απο συγκινηση
ΝΑΙ!!!!!!να ανοιξω νημα αγαπης;αδελφοσυνης;γιορτινο;
Και για κατουρημα μη ξεχασειςνα ανοιξω νημα αγαπης;αδελφοσυνης;γιορτινο;
Ξέρεις ποιος άλλος λείπει από την κοινότητα? Ο ΚαραμάνηςΒΑΝΤΑΜΑΣ λειπει απο το σαι
Bλεπει κρυφά μανΞέρεις ποιος άλλος λείπει από την κοινότητα? Ο Καραμάνης
ναι ρε γαμωτο δυσαναπληρωτο κενοΞέρεις ποιος άλλος λείπει από την κοινότητα? Ο Καραμάνης
θα φροντίσει ο μπροεδρας τυπε. αν μέχρι το βράδυ παραμείνει στα ίσα με πολυζώη, μηδενίζει κοντέρ και ξανά από την αρχή. αυτή είναι η συναρπαστική ζωή του μπου. γεμάτη συγκινήσεις και εκπλήξεις τα καλύτερα χριστούγεννα της ζωής μας. το άγιο πνεύμα μας οδηγείγυρος παρωδια να επανελθει πισω η ανοιχτη ψηφος....
Κάτι ξέρεις εσύBλεπει κρυφά μαν
Ναι δε βγαίνει μαν,τι του λεμε αλλά δενΚάτι ξέρεις εσύ
ζητω τον αποκλεισμο μου απο αυτο το διαγωνισμο παρωδια....θα φροντίσει ο μπροεδρας τυπε. αν μέχρι το βράδυ παραμείνει στα ίσα με πολυζώη, μηδενίζει κοντέρ και ξανά από την αρχή. αυτή είναι η συναρπαστική ζωή του μπου. γεμάτη συγκινήσεις και εκπλήξεις τα καλύτερα χριστούγεννα της ζωής μας. το άγιο πνεύμα μας οδηγεί
αποκλεισμενος εισαι!!!ζητω τον αποκλεισμο μου απο αυτο το διαγωνισμο παρωδια....
ή ολα ανοιχτα και πεντακαθαρα ή τιποτα...
7αποκλεισμενος εισαι!!!
5 ψηφους εχεις ολους κι ολους!!!!
Του τον εκατσες ε?
7 ρε μουνε και οι 5 απο ασχετους... οι αλλοι ειναι του χοχλιοδαμαστη ακα @athinaios44 και του @Νίπλης....αποκλεισμενος εισαι!!!
5 ψηφους εχεις ολους κι ολους!!!!
Εισαι πολυ χαμηλα...μπονους δινουμε σε οσους εχουν 25+7 ρε μουνε και οι 5 απο ασχετους... οι αλλοι ειναι του χοχλιοδαμαστη ακα @athinaios44 και του @Νίπλης....
πετα ενα μπονους +50 να γινουμε...
διαγωνισμος για τα μπαζα...Εισαι πολυ χαμηλα...μπονους δινουμε σε οσους εχουν 25+