Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.254
- Πόντοι
- 28.246
Εγω σε ρωτησα οταν επαιζες;τι νουμερακι λες τώρα ?
Εγω σε ρωτησα οταν επαιζες;τι νουμερακι λες τώρα ?
Θα περιμένεις, τώρα δίνω οδηγίες πως θα φτάσουν μέχρι του @athinaios44 και μετά τα Χριστούγεννα τους βγάζω στο δρόμο.Χοχλιούς
Χοχλιούς
Χοχλιούς
Χοχλιούς
γιατί απαντάς με ερώτηση ?Εγω σε ρωτησα οταν επαιζες;
Γιατι δεν απαντας στην ερωτηση μου;γιατί απαντάς με ερώτηση ?
ο άλλος μηδενισε το κοντέρ ρε μαλεα μιλάμε για την πιο πουστικη ψηφοφορία που έχει γίνει ποτέ να πούμε παίζει ο μπροεδρας να μεινε ξαπρυπνος όλο το βράδυ να τσεκαρει στατιστικά και μαθηματικά μοντέλα
τυπε στη κάρφωσε και σένα ο μπομπορικος; μιλάμε για σκληρός καριολης οποιος και αν είναι. εγγραφη 2020 με μόλις 5 ποστΕν τω μεταξύ,μας ψηφίσαν και κάτι άγνωστα νικ,κα΄τι Dev,Boborikos.Ποιοι σκατά είναι αυτοί;
γι'αυτό... @The Saint* ΜΟΝΟ !!!ο άλλος μηδενισε το κοντέρ ρε μαλεα μιλάμε για την πιο πουστικη ψηφοφορία που έχει γίνει ποτέ να πούμε παίζει ο μπροεδρας να μεινε ξαπρυπνος όλο το βράδυ να τσεκαρει στατιστικά και μαθηματικά μοντέλα
εντωμεταξύ ακούγεται έντονα στους διαδρόμους ότι σήμερα μετά τα μεσάνυχτα μηδενίζει πάλι κοντέρ και το γυρνάει σε φανερή
εσύ γιατί δεν απαντάς στη δική μου ?Γιατι δεν απαντας στην ερωτηση μου;
Πάσχα ποιου έτους?Θα περιμένεις, τώρα δίνω οδηγίες πως θα φτάσουν μέχρι του @athinaios44 και μετά τα Χριστούγεννα τους βγάζω στο δρόμο.
Μέχρι το Πάσχα λογικά θα του έχουν φτάσει.
Οπότε εσένα σε βλέπω για άνοιξη.
Φανερή εξαρχής,όχι κατά το δοκούν φίλτατε....Προσπαθήστε να δείτε τις πρόσφατες εξελίξεις σαν μάθημα για τη ζωή σας σαν αρσενικά. Η γυναίκα τον άντρα τον θέλει απρόβλεπτο, να ακούει τις ανάγκες της αλλά και να μην ξέρει πότε θα κάνει τι. Όταν ο άντρας γίνει προβλέψιμος, γίνεται βαρετός και τη σχέση την παίρνει ο διάολος. Ο πατερουλης θα δει τις δικές σας αντιδράσεις σαν μαθήματα πολιτικής. Σας λέμε φανερή δε θέλετε γιατί υπάρχουν ευνοούμενοι. Σας την κάνουμε κρυφή ,ήταν στημένο. Σειρά στο netflix έπρεπε να γυρίζουμε τελικά
Στην επόμενη φάση ας είναι φανερή.ο άλλος μηδενισε το κοντέρ ρε μαλεα μιλάμε για την πιο πουστικη ψηφοφορία που έχει γίνει ποτέ να πούμε παίζει ο μπροεδρας να μεινε ξαπρυπνος όλο το βράδυ να τσεκαρει στατιστικά και μαθηματικά μοντέλα
εντωμεταξύ ακούγεται έντονα στους διαδρόμους ότι σήμερα μετά τα μεσάνυχτα μηδενίζει πάλι κοντέρ και το γυρνάει σε φανερή
Μην ξοδεύεσαι ρε τσίπη.Θα περιμένεις, τώρα δίνω οδηγίες πως θα φτάσουν μέχρι του @athinaios44 και μετά τα Χριστούγεννα τους βγάζω στο δρόμο.
Μέχρι το Πάσχα λογικά θα του έχουν φτάσει.
Οπότε εσένα σε βλέπω για άνοιξη.
Χαμένη να πάει τόση εκπαίδευση????Μην ξοδεύεσαι ρε τσίπη.
Θα του φέρω του Αθηναίου εγώ φρέσκα από Τσερνομπίλ,να ησυχάσουμε.....
Αντε να ξυπνας επιτελους,να μη ξεχασεις και 2-3 ψηφους στον Νιπλη στην επομενη φασηΚαλημερα σε όλους τους ψηφοφόρους και στους διαγωνιζόμενους
Θα ηθελα να ευχαριστήσω απο καρδιας, τον @Μπιρλας για τις οδηγιες στο πως φτιαχνεις κλωνο. Χαρις στον αναλυτικο οδηγο του, εφτιαξα ηδη από το βράδυ 8 κλωνους.
Thanks a lot and respect, Μπιρλας.
Καλώς την πουστριγκο που κρυβοτανε.... πηγαινε να πλυνεις τα στριγκ και μετα τον κωλο σου ...γιατι την ψυχουλα στην εγω γαμησει οπως σε πολλους αλλους .....ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ) ΓΙΑ Mr ΜΑΛΑΚΑΣ 2024
ΤΟΥ @ΠΟΛΥΖΩΗΣ aka @TASSOS karipidis
Αγαπητέ μπουρδελολαέ,
Συνεχίζουμε και κατά τη διάρκεια της νύχτας να ψηφιζουμε τον (υποψηφιο) μαλάκα της καρδιάς μας, Πολυζώη.
Εκ του Γραφείου Τύπου
Θα σας παρακαλούσα να μην γράφετε.Καλώς την πουστριγκο που κρυβοτανε.... πηγαινε να πλυνεις τα στριγκ και μετα τον κωλο σου ...γιατι την ψυχουλα στην εγω γαμησει οπως σε πολλους αλλους .....
Τωρα; Ποιος με πιανει. Κατσε ομως πρωτα να αναρτησει και τον συμπληρωματικο οδηγο.Αντε να ξυπνας επιτελους,να μη ξεχασεις και 2-3 ψηφους στον Νιπλη στην επομενη φαση
Φτιαχνει νεο οδηγο για το πως κρυβεσαι οταν εχεις φτιαξει τον κλωνο.
Τον περιμενω με λαχταρα.
@Μπιρλας
ΤΟ αιτημα σου δεν γινεται δεκτοΘα σας παρακαλούσα να μην γράφετε.
Έλκετε ψήφους και μου κάνετε χαλάστρα.