athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.362
- Πόντοι
- 12.756
ειναι καποιες στραβες που εχω παθει....γιατι?
μαλλον με γλωσσοτρωνε
ειναι καποιες στραβες που εχω παθει....γιατι?
τα μουνοπανα εδω ε? δωσε εντολες για να τους ψηφισωειναι καποιες στραβες που εχω παθει....
μαλλον με γλωσσοτρωνε
ειναι καποιες στραβες που εχω παθει....
μαλλον με γλωσσοτρωνε
ειναι καποιες στραβες που εχω παθει....
μαλλον με γλωσσοτρωνε
....μη μασας ρεϊ, θα το 'σιασουμε με τσιπουρακι κ μεζεδοκαταστασηειναι καποιες στραβες που εχω παθει....
μαλλον με γλωσσοτρωνε
Όταν πάω στο super market έτσι με αποκαλούν κύριο Γιάννη οι υπάλληλοι, ώρα για τις νοσοκόμες να με φέρουν στα ίσια κοιμήθηκα σαν αρκούδι!καλημερα κυριοι
Καλημέρα κ. αθηναιε τι θα "μαγειρέψουμε " σήμερακαλημερα κυριοι
αυτα παθαινεις οταν δεν εχεις πηδηξει γυφτακια με πολλα προφιλΚαλά!!!
Είστε εντελώς μαλάκες;;;
Δώδεκα χρόνια τώρα δεν έχω αφήσει νήμα που να μην προκαλέσω μαδοπούτσι, και για να περάσω τα προκριματικά θα παίξω μπαράζ με πολυζώη που μαδοπουτσιάζεται σε δύο νήματα όλα κι όλα;;;
Βάλτε πάλι εικόνα προφίλ τον Στάλιν και θα σας ψηφίσουμε κύριε μουΚαλά!!!
Είστε εντελώς μαλάκες;;;
Δώδεκα χρόνια τώρα δεν έχω αφήσει νήμα που να μην προκαλέσω μαδοπούτσι, και για να περάσω τα προκριματικά θα παίξω μπαράζ με πολυζώη που μαδοπουτσιάζεται σε δύο νήματα όλα κι όλα;;;
Σκάσε μωρή Λουλούκα!giati δεν με ψηφίζετε ρε μαλάκες?
τσιπουραΚαλημέρα κ. αθηναιε τι θα "μαγειρέψουμε " σήμερα
Τι έχει το μενού?
γιατι εισαι Μικρος Χαρτοπολεμος και ΠΕΤΙΤ μαλακαςgiati δεν με ψηφίζετε ρε μαλάκες?
δε ξέρω τι άλλο να κάνω για να διακριθώΣκάσε μωρή Λουλούκα!
Προηγούμαι.
πετιτ δεν έχω υπάρξει ποτέ σε τίποτα από όπου περνάω τρέμει η γηγιατι εισαι Μικρος Χαρτοπολεμος και ΠΕΤΙΤ μαλακας
ΕΧΕΙΣ δρομο μπροστα σου ακομα
τι μας λεςπετιτ δεν έχω υπάρξει ποτέ σε τίποτα από όπου περνάω τρέμει η γη
Ξέρετε τι είναι να προσπαθείς 12 χρόνια να περάσεις στο δεύτερο γύρο, και μόλις φτάσεις στην πηγή για νερό, να χρειαστεί να παίξεις μπαράζ;;;δε ξέρω τι άλλο να κάνω για να διακριθώ
έχω δοκιμάσει τα πάντα ακόμα και συζήτηση με τον ντολμά έχω ανοίξει
ούτε για μαλάκας στο μπου.γρ δεν κάνω τελικά