celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.698
- Πόντοι
- 6.056
Με συγχωρειτε,παραφερθηκα,Ευτυχως ειστε κι εσεις και κρατατε ενα επιπεδοσας παρακαλω κυριε
Με συγχωρειτε,παραφερθηκα,Ευτυχως ειστε κι εσεις και κρατατε ενα επιπεδοσας παρακαλω κυριε
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατοπιν υποδειξεων ΣΟΒΑΡΩΝ και ΕΠΙΦΑΝΩΝ συνδικτυων που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην μυστικη ψηφο η ψηφοφορια μηδενισε και γινεται μυστικη
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ κλωνους,φιλους,γνωστους κλπ και ψηφιστε κατα το δοκουν
μας τιμησε αποψε με την παρουσια του και ασκησε το εκλογικο του δικαιωμαΨιτ.....για όλους τους υποψηφίους wanna be Mr malakas 2024....
O μπαμπά σας
Και νιπλης, να τα λέμε όλα.Καθόλου.
Βέβαια, μαζί με την δική μου "κάλυψη", καλύπτονται και "κάποιοι άλλοι". Όπως π.χ. οι κ.κ. Τελλοσταλόνες και Ρετάρει. Αυτό όμως δεν βλέπω να τους έβγαλε από τα ρούχα τους.
Κακά τα ψέματα, κύριε. Αν δεν το είχα προμελετήσει για με σκοπό να ξεμπροστιάσω τους δήθεν ¨αδιάφορους", θα είχα φροντίσει να εξαιρεθεί η υποψήφιότητά μου ευθύς εξ αρχής, όπως άλλωστε έχουν κάνει (στους περιβόητους ορίτζιναλ και έγκυρους διαγωνισμούς) οι κ.κ. Στέκας, Μουνοβαγόνης και Τελλοσταλόνες.
απο αυριο πιστευω θα γινει ΕΠΕΛΑΣΗ των κλωνων
Ποιον ψήφισε ; Δεν το είδα διότι έλειπα ..μας τιμησε αποψε με την παρουσια του και ασκησε το εκλογικο του δικαιωμα
ΛακηΠοιον ψήφισε ; Δεν το είδα διότι έλειπα ..
Μα μπάρα με pm μού έλεγε ότι τον εκτιμάει...πως γκινετεν αυτόν;;; ...
μηδενισμος και μυστικη ψηφοτι έγινε ρε μαλάκες, πάλι λίγο έλειψα και πήγε ξανά το έργο από την αρχή ???
ρε τι γκρουπαρα ναυαγίων είστε σεις ρε ?????
στην φανερη πουτσομπλε,ραο,σαμπΜα μπάρα με pm μού έλεγε ότι τον εκτιμάει...πως γκινετεν αυτόν;;; ...
Εσύ τι ψήφισες φίλε λαϊκε της βιοπάλης ;
αντικλωνικ συστημα υπαρχει απο την διοργανωση...?απο αυριο πιστευω θα γινει ΕΠΕΛΑΣΗ των κλωνων
σίγουρα η' θα έχουμε μπουστικες αλλαξοκωλιες πάλι εντός 5λεπτου?μηδενισμος και μυστικη ψηφο
εγγυηση τα λεγομενα μου απλα μηδενισε η φανερη και εγινε μυτσικη οπως και τα πρωτα 3 γκρουπσίγουρα η' θα έχουμε μπουστικες αλλαξοκωλιες πάλι εντός 5λεπτου?
Ψιτ.....για όλους τους υποψηφίους wanna be Mr malakas 2024....
O μπαμπά σας
οχι τιποτα ειμαστε ΕΡΜΑΙΑ των κλωνων δυστυχωςαντικλωνικ συστημα υπαρχει απο την διοργανωση...?
7 ζεμπου έριξα γιατί δε μπορώ Βούρτση και καϊλα, για να μάθειεγγυηση τα λεγομενα μου απλα μηδενισε η φανερη και εγινε μυτσικη οπως και τα πρωτα 3 γκρουπ
εγγυηση τα λεγομενα μου απλα μηδενισε η φανερη και εγινε μυτσικη οπως και τα πρωτα 3 γκρουπ
οχι τιποτα ειμαστε ΕΡΜΑΙΑ των κλωνων δυστυχως
Α γεια σου.Αν έχω καταλάβει σωστά…
Αυτοί που λένε πως δε συμμετείχαν στο νήμα μέχρι τώρα, γιατί ο διαγωνισμός είναι για τον "πούτσο", "στημένος", κτλ…
…είναι αυτοί που έχουν πάρει το διαγωνισμό στα σοβαρά, τώρα έσπασαν και κλαίνε…
Σωστά?