athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 54.304
- Πόντοι
- 12.756
ενημερωσε τον κιτρινιαρη οτι ψηφισα και στην φανερη ψηφο πρινη ψήφος είναι μυστική κύριε
ενημερωσε τον κιτρινιαρη οτι ψηφισα και στην φανερη ψηφο πρινη ψήφος είναι μυστική κύριε
Aυτα τα λενε οσοι δεν ξερουν απο μαγειρικηη ψήφος είναι μυστική κύριε
Σε ποιον αναφερεσαι σκουροχρωμε φιλε μου?ενημερωσε τον κιτρινιαρη οτι ψηφισα και στην φανερη ψηφο πριν
ειμαι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της λευκης φυληςAυτα τα λενε οσοι δεν ξερουν απο μαγειρικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ποιον αναφερεσαι σκουροχρωμε φιλε μου?
Oταν λες "ΟΡΙΣΜΟΣ"?Εχει αλλαξει κατι στο λεξικο και δεν το πηρα πρεφα?ειμαι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της λευκης φυλης
ΑΜΟΡΦΩΤΕOταν λες "ΟΡΙΣΜΟΣ"?Εχει αλλαξει κατι στο λεξικο και δεν το πηρα πρεφα?
Ψήφισε όποιον θεςΕγω ψηφισα τιν εαυτο μου απλα για να βλεπω την εξελιξη της ψηφοφοριας.
Εγω ψηφισα τον εαυτο μου απλα για να βλεπω την εξελιξη της ψηφοφοριας.
Μας έστελες κουβά φίλε.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατοπιν υποδειξεων ΣΟΒΑΡΩΝ και ΕΠΙΦΑΝΩΝ συνδικτυων που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην μυστικη ψηφο η ψηφοφορια μηδενισε και γινεται μυστικη
ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΤΕ κλωνους,φιλους,γνωστους κλπ και ψηφιστε κατα το δοκουν
Ευαγγελιο το ειχα κανει.Θα διαβάζατε φαντάζομαι το ¨σάη¨ πολύ καιρό πριν γίνετε μέλος.
Tα εγραφα εγω,οτι με τον παραγκωνισμο μου απο την επιτροπη θα επιστρεψουμε σε σκοτεινες ημερες νοθειας
Θα διαβάζατε φαντάζομαι το ¨σάη¨ πολύ καιρό πριν γίνετε μέλος.
Προλαβαινεις να το σβησεις πριν το δει ο κοσμοςΕΓΓΥΩΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το αδιαβλητο της ψηφοφοριας
Σου δίνω την θέση μου, τι λες?Tα εγραφα εγω,οτι με τον παραγκωνισμο μου απο την επιτροπη θα επιστρεψουμε σε σκοτεινες ημερες νοθειας
σας παρακαλω κυριεΠρολαβαινεις να το σβησεις πριν το δει ο κοσμος
ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το αδιαβλητο της ψηφοφοριας