The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
δνε ειμαι Μητσοτακικος ειμαι ΔΕΞΙΟΣ
Αδιόρθωτος είστε!
δνε ειμαι Μητσοτακικος ειμαι ΔΕΞΙΟΣ
Δεν Παίζεσαι εσύ Τυπαρα μου!Χαχαχαχαχαετσι ειναι ο ερωτας
Ποια παρακολουθει; τη χειρα με τα πεντε ορφανα; Γραφει με ανεξητιλο μαυρο μαρκαδορο στη χουφτα του Κολομπιανα για μα μη σβηνει και εκει να δεις παιχνιδιαΓιατί το άλλο?Που έβαλε κάμερες στο σπίτι της λέει και τη παρακολουθεί?
Ρε ειναι undisputed Μαλακας .
Τα σκυλιά όμως μόνο οι οικολόγοι αριστεροί τα αγαπάνε όχι οι δεξιοιδεν ειμαι Μητσοτακικος ειμαι ΔΕΞΙΟΣ
πιο πολυ αγαπαω την σκυλα μου απο τους αριστερουςΤα σκυλιά όμως μόνο οι οικολόγοι αριστεροί τα αγαπάνε όχι οι δεξιοι
Την Κολομβιανα, έχει βάλει λέει κάμερες και ειναι σίγουρος ότι είναι πίστη.Μιλαμε δεν παίζεται ο Μπαγάσας.Ασταμάτητος Μαλακας.Ποια παρακολουθει; τη χειρα με τα πεντε ορφανα;
Η φάση είναι ότι εμένα έχει ιγκνορ λίστα κ σε εμένα μου τη σύστησε την κουνιαδαΠοια παρακολουθει; τη χειρα με τα πεντε ορφανα;
πιο πολυ αγαπαω την σκυλα μου απο τους αριστερους
ΤΟΣΟ φιλοζωος ειμαι φιλε
Τα κωλομπαρα ναυαγια γεματο τετοιες ειναι.. με ενα δυο ποτακια πυρφορο-κερασμα μεχρι και τη Θατσερ απ τον αλλο κοσμο σου κανουνΗ φάση είναι ότι εμένα έχει ιγκνορ λίστα κ σε εμένα μου τη σύστησε την κουνιαδα
Υπάρχει όντως ..εκεί δεν τρολαρει
Η δικιά του έχει ξενοδοχειαρα στο BuenaventuraΤα κωλομπαρα ναυαγια γεματο τετοιες ειναι.. με ενα δυο ποτακια πυρφορο-κερασμα μεχρι και τη Θατσερ απ τον αλλο κοσμο σου κανουν
ε να παμε κανα ΣΚΗ δικιά του έχει ξενοδοχειαρα στο Buenaventura
Έχω κολλητό τον πιλότο να μας πετάξει κ θα πάρουμε κ το μέλος πουλιε να παμε κανα ΣΚ
O οποίος γκόμενος του Τέας είναι το χαζοπουστράκι, ο αυτιστικός με την κιθάρα ! Ο περσινός αναπληρωματικός Mr Malakas, μιλάμε για πολύ ίντριγκα και υπόγειες διαδρομέςΤελικά βρήκε κανείς εντυπώσεις γευσιγνωσίας κάτουρου , από τον κατουρημένο στραπονιάρη σώγαμπρο ;
Ρούφηξε τις μπύρες που είχαν περάσει από το γκόμενο της Τέας ;;
Βρε ναι,μπορει να υπάρχει.Αλλα οτι του τα τρώει και δεν θα γαμησει...πότε είναι γεγονός.Η φάση είναι ότι εμένα έχει ιγκνορ λίστα κ σε εμένα μου τη σύστησε την κουνιαδα
Υπάρχει όντως ..εκεί δεν τρολαρει
Φανταζομαι κι εσυ επιχειρηματιας με ακινητα και ρευστο στην ελβετιαδεν ειμαι Μητσοτακικος ειμαι ΔΕΞΙΟΣ
οχι τα εχω Ελλαδα στηριζω πατριδαΦανταζομαι κι εσυ επιχειρηματιας με ακινητα και ρευστο στην ελβετια
Η φανερη με τους 5-6 υποψηφιους που διαλεξες εσυ φανταζομαι....Μια ήταν η έγκυρη ψηφοφορία. Η ΦΑΝΕΡΗ όπου τα μέλη ψήφισαν ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ.
Όλες οι υπόλοιπες είναι μούφα και το επιχείρημα της μεγαλύτερης συμμετοχής καταρρίπτεται από το γεγονός ότι είναι κρυφές με αποτέλεσμα να δίνουν ευκαιρία στους κλώνους να διαμορφώνουν το αποτέλεσμα.
δε σου έφτανε η πρωινη σου βιταμίνη μαρή ξεφωνημενη ψωλορουφιχτρα του Βόλου και το γκανγκμπανγκ μαζί με τα άλλα μέλη που σε έχουν πάρει χαμπάρι, ήρθες και για την βραδυνή σου τωρα ?O οποίος γκόμενος του Τέας είναι το χαζοπουστράκι, ο αυτιστικός με την κιθάρα ! Ο περσινός αναπληρωματικός Mr Malakas, μιλάμε για πολύ ίντριγκα και υπόγειες διαδρομές