sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.342
- Πόντοι
- 22.266
Για λάστιχο κ σκυλί εμπιστεύομαι Βουλγαρίαγια λαστιχαρες και σερβις απο νεο χρονο παω και εγω...
Για λάστιχο κ σκυλί εμπιστεύομαι Βουλγαρίαγια λαστιχαρες και σερβις απο νεο χρονο παω και εγω...
Είσαι πολύ κενος
Εδώ μιλάμε υπάρχουν αισθήματα κ εσύ μου ζαμπουνας για χρήματα ..
Είπα την κουνιάδα ότι άλλαξα καινούργια παπούτσακια στο σαξο 155/70/13 Michelin και έχυσε πάνω της......
Το πέρασα κ δερμάτινο τιμόνι και πατακια κ έγινε κουκλί έτοιμο για καλλιστεία
ΕΓΏ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΡΣΙΚΟ ΑΥΤΑΚΙΑ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑγια λαστιχαρες και σερβις απο νεο χρονο παω και εγω...
toyo μαλλον παλι θα βαλω σκυλι ειπαμε ΙταλικοΓια λάστιχο κ σκυλί εμπιστεύομαι Βουλγαρία
Μεταξύ μαστοφ Ναπολιτάνο κορσο κάνε κ ντογκο Αρχεντίνο ποιο προτιμάς ;Ναπολιτάνο κ ντογκο έχω φέρει κ central Asian αλλά κόρσο ποτέΕν τω μεταξύ αργεί να μπει και ο Διαολοανατέλωνγιαπάντα και να γράψει τα εντελώς πρωτότυπα, για τσουξίματα, θλιβερά άτομα, μονχικούς καταθλιπτικού κλπ.
Ρε δεν είναι σκυλιά αυτά για διαμέρισμα....θέλει ΔΕΞΙΑ ΕΠΑΥΛΗΜεταξύ μαστοφ Ναπολιτάνο κορσο κάνε κ ντογκο Αρχεντίνο ποιο προτιμάς ;Ναπολιτάνο κ ντογκο έχω φέρει κ central Asian αλλά κόρσο ποτέ
εισαι μεγαλος ΜΟΥΝΗΣ...Μεταξύ μαστοφ Ναπολιτάνο κορσο κάνε κ ντογκο Αρχεντίνο ποιο προτιμάς ;Ναπολιτάνο κ ντογκο έχω φέρει κ central Asian αλλά κόρσο ποτέ
Μεταξύ μαστοφ Ναπολιτάνο κορσο κάνε κ ντογκο Αρχεντίνο ποιο προτιμάς ;Ναπολιτάνο κ ντογκο έχω φέρει κ central Asian αλλά κόρσο ποτέ
Ρε μάν τι να τα κάνεις στην Αθήνα τα σκυλιά; βασανίζονται τα έρμα .....θέλουν βόλτες στο βουνό κ όχι στην άσφαλτο ....εισαι μεγαλος ΜΟΥΝΗΣ...
οταν ηθελα σκυλακι πουτσα σου παλι καλα που φιλοτιμηθηκε Αγιος
μια χαρα ειναι εδω...εχω αυλαρα,παρκα,ησυχους δρομους..Ρε μάν τι να τα κάνεις στην Αθήνα τα σκυλιά; βασανίζονται τα έρμα .....θέλουν βόλτες στο βουνό κ όχι στην άσφαλτο ....
Τώρα θέλει ένας από Αριδαία μαστιφ ισπανικό αλλά πολύ ανυπάκουα σε σχέση με ντογκο Αρχεντίνο
Τα δε central Asia που είχα φέρει ηταν λιονταρια
Γιατί το άλλο?Που έβαλε κάμερες στο σπίτι της λέει και τη παρακολουθεί?Ο αλλος που το παιζει δικηγορος και εχει υφος 10 καρδιναλιων για δικαστικο κλητηρα τον κοβω. Μολις τον στριμωξει καποιος την κανει αλα γαλλικα.
Ρε μάν τι να τα κάνεις στην Αθήνα τα σκυλιά; βασανίζονται τα έρμα .....θέλουν βόλτες στο βουνό κ όχι στην άσφαλτο ....
Τώρα θέλει ένας από Αριδαία μαστιφ ισπανικό αλλά πολύ ανυπάκουα σε σχέση με ντογκο Αρχεντίνο
Τα δε central Asia που είχα φέρει ηταν λιονταρια
Βάλε το έμβασμα κ σε φέρνω κ λιοντάριμια χαρα ειναι εδω...εχω αυλαρα,παρκα,ησυχους δρομους..
απλα εισαι τσιπης
εχεις ΠΟΛΛΑ λεφτα εσυ δωρο,ΔΩΡΟ επρεπε να κανειςΒάλε το έμβασμα κ σε φέρνω κ λιοντάρι
Σιγά ρε ...που το έγραψε;;στείλτο να τον δώσω στεγνά στη δικιά τουΓιατί το άλλο?Που έβαλε κάμερες στο σπίτι της λέει και τη παρακολουθεί?
Ρε ειναι undisputed Μαλακας .
Σιγά ρε ...που το έγραψε;;στείλτο να τον δώσω στεγνά στη δικιά του
ετσι ειναι ο ερωταςΓιατί το άλλο?Που έβαλε κάμερες στο σπίτι της λέει και τη παρακολουθεί?
Ρε ειναι undisputed Μαλακας .
Δώρο μόνο σε κκουετζηδες ........σε μητσοτακηκους ούτε χεσμενη φωλιαεχεις ΠΟΛΛΑ λεφτα εσυ δωρο,ΔΩΡΟ επρεπε να κανεις
δεν ειμαι Μητσοτακικος ειμαι ΔΕΞΙΟΣΔώρο μόνο σε κκουετζηδες ........σε μητσοτακηκους ούτε χεσμενη φωλια