Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.495
- Πόντοι
- 8.846
να κάνεις το καθήκον σου ταξιδιάρη....ΤΕΛΛΥΣKαι χίλιες ψήφους να πάρει ο τέλης,ο αδέκαστος θα είναι πάντα πρώτος στην καρδιά μας
να κάνεις το καθήκον σου ταξιδιάρη....ΤΕΛΛΥΣKαι χίλιες ψήφους να πάρει ο τέλης,ο αδέκαστος θα είναι πάντα πρώτος στην καρδιά μας
Ψηφίζω όσους με εμπιστεύτηκαν κ.αν κ είμαι στην ιγκνορ λίστα όπως λέει ο ισκεντερ όμως εδώ την τιμή να έχω γνωρίσει την κολομπιανα κουνιάδα...να κάνεις το καθήκον σου ταξιδιάρη....ΤΕΛΛΥΣ
πουτσα σου καβαλας σαξαρα και τρεχουν γκομενετα απο πισω σου...Ψηφίζω όσους με εμπιστεύτηκαν κ.αν κ είμαι στην ιγκνορ λίστα όπως λέει ο ισκεντερ όμως εδώ την τιμή να έχω γνωρίσει την κολομπιανα κουνιάδα...
Τελλης δεν μού έχει γνωρίσει καμιά
σου εστειλε λινγκ απο την καμερα που της εβαλε στο σαλονι?Ψηφίζω όσους με εμπιστεύτηκαν κ.αν κ είμαι στην ιγκνορ λίστα όπως λέει ο ισκεντερ όμως εδώ την τιμή να έχω γνωρίσει την κολομπιανα κουνιάδα...
Ψηφίζω όσους με εμπιστεύτηκαν κ.αν κ είμαι στην ιγκνορ λίστα όπως λέει ο ισκεντερ όμως εδώ την τιμή να έχω γνωρίσει την κολομπιανα κουνιάδα...
κατι παει να γινει ..σου εστειλε λινγκ απο την καμερα που της εβαλε στο σαλονι?
Εδω κοιτα, πρωτη-πρωτη στα τραβελλονηματα να ζητα ινφο, δεν κρατιεται.. το χει αναγκη πολυένα μικρό δείγμα
Είσαι ένας και μοναδικός, αρκεί να μην έχεις απαιτήσεις από την κουνιάδα...Ψηφίζω όσους με εμπιστεύτηκαν κ.αν κ είμαι στην ιγκνορ λίστα όπως λέει ο ισκεντερ όμως εδώ την τιμή να έχω γνωρίσει την κολομπιανα κουνιάδα...
Είσαι ένας και μοναδικός, αρκεί να μην έχεις απαιτήσεις από την κουνιάδα...
ποσα του εχουν φυγει για χορηγια λες;Μπα...
Ο Άλεξ έχει αναρτήσει τουλάχιστον 2 φορές φωτό της κολομπιάνας κατά το παρελθόν.
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει ένα πράγμα.
ποσα του εχουν φυγει για χορηγια λες;
δεν έχω δει...Μπα...
Ο Άλεξ έχει αναρτήσει τουλάχιστον 2 φορές φωτό της κολομπιάνας κατά το παρελθόν.
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει ένα πράγμα.
δεν έχω δει...
Kουνιαδα είμαι φωτοβολίδα .......πιπίλα αδύνατο λευκανα όλο ναζι .......νάζι αλλα κ ναζί όπως κ η ίδια ....δεν θέλει να ξαναδεί αμερικανολατινους κ για αυτό προτιμάει Έλληνες ....Είσαι ένας και μοναδικός, αρκεί να μην έχεις απαιτήσεις από την κουνιάδα...
μωρε μεχρι και Πυγμαιους ταμ-ταμ θα γουσταρει αν της σκασουν ντολλαρςKουνιαδα είμαι φωτοβολίδα .......πιπίλα αδύνατο λευκανα όλο ναζι .......νάζι αλλα κ ναζί όπως κ η ίδια ....δεν θέλει να ξαναδεί αμερικανολατινους κ για αυτό προτιμάει Έλληνες ....
είμαστε φυλή εγγύησηKουνιαδα είμαι φωτοβολίδα .......πιπίλα αδύνατο λευκανα όλο ναζι .......νάζι αλλα κ ναζί όπως κ η ίδια ....δεν θέλει να ξαναδεί αμερικανολατινους κ για αυτό προτιμάει Έλληνες ....
Είσαι πολύ κενοςμωρε μεχρι και Πυγμαιους ταμ-ταμ θα γουσταρει αν της σκασουν ντολλαρς
για λαστιχαρες και σερβις απο νεο χρονο παω και εγω...Είσαι πολύ κενος
Εδώ μιλάμε υπάρχουν αισθήματα κ εσύ μου ζαμπουνας για χρήματα ..
Είπα την κουνιάδα ότι άλλαξα καινούργια παπούτσακια στο σαξο 155/70/13 Michelin και έχυσε πάνω της......
Το πέρασα κ δερμάτινο τιμόνι και πατακια κ έγινε κουκλί έτοιμο για καλλιστεία
Κ δεξιοί όπως γουστάρουν αυτές ..απενταροι μεν δεξιοί δεείμαστε φυλή εγγύηση
έχει γνωρίσει κανα τύπου ζαν?Kουνιαδα είμαι φωτοβολίδα .......πιπίλα αδύνατο λευκανα όλο ναζι .......νάζι αλλα κ ναζί όπως κ η ίδια ....δεν θέλει να ξαναδεί αμερικανολατινους κ για αυτό προτιμάει Έλληνες ....
προύχοντες οι δεξιοί είμαστε....ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣΚ δεξιοί όπως γουστάρουν αυτές ..απενταροι μεν δεξιοί δε