Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.500
- Πόντοι
- 8.846
διπλές χαρές !!
πως σκατα αλλαζει η ψηφος???
αντι να ψηφισω τον subzero που κατα δηλωση του δεν γαμαει ποτε και αρα ειναι certificated μαλακας, ψηφισα τον εαυτο μου...
γαμημενε φορτωθηκα μια ψηφο τζαμπα και βερεσε....Απ'τις 4αρες και τις 5αρες παραμιλάς Τάκη
Στα koulolockdown ομως το χειμώνα γελαγε με τα ψεκια που δεν τα αφηναν να μπουν στα μαγαζια.ηθελε να κανει ολες τις δοσεις εμβολιου
Μεγάλη μου τιμή!Κέρδισες τιμητική θέση με τη μαλακία σου
Ναι,σίγουραΕίμαστε σοβαρός θεσμός εδώ
Ένα Χρήστο Σαββίδη ξέχασες...Δεν έχω παρακολουθήσει τα προηγούμενα χρόνια,αλλα τέτοια λαίλαπα σαν του Λάκη δεν έχω ξαναδεί.
Λένε κάποιοι για έναν Πίκερ και έναν Πούσι Βάγκον ότι ήταν χειρότεροι.
Θυμάμαι Ακαποεϊρα με Πουλί, πολύ γέλιο και Πουλί με Ροπάο.
Γενικά βαριόμουν και δεν διάβαζα τις κοκορομαχίες.
Με τον Άλεξ μπορεί να διαφωνώ ως προς το πολιτικό σκέλος και κυρίως για τον άνθρωπο που πνίγηκε,και οτι σπάει αρχίδια,αλλά θεωρώ τον κρίνετε υπερβολικά.
Για τον μπαρόκ,νομίζω ότι μας τρολάρει ο ίδιος.
Αυτός ήταν ψεύτης.Ένα Χρήστο Σαββίδη ξέχασες...
Σωστή παρατήρησηΑυτός ήταν ψεύτης.
Μρ Μινχάουζεν,όχι εδώ.
Εγώ πιστεύω πως είναι κάπου εδώ ανάμεσά μας σαν κλώνος ή επισκέπτης.Ένα Χρήστο Σαββίδη ξέχασες...
Και γω κάποτε νόμιζα ότι δεν είναι μαλάκας αλλά ή όλη του συμπεριφορά με την Κολομπιάνα και οι τόνοι σπέρματος που έχει χύσει στα κρυφά παίζοντας το πουλί του πίσω από το γραφειάκι του με έκαναν να αλλάξω γνώμη...Με τον Άλεξ μπορεί να διαφωνώ ως προς το πολιτικό σκέλος και κυρίως για τον άνθρωπο που πνίγηκε,και οτι σπάει αρχίδια,αλλά θεωρώ τον κρίνετε υπερβολικά.
Όλη η ιγκνόρ λιστ ήταν στην περσινή?
Τα φιλαράκια γλείφτες του εκτός....
Γιατί ξεπλένεις τον πίθηκο?
Σωστά να είναι σε αλφαβητική.
Εδω έβαλε επίτηδες το όνομα του λάθος ο νο1 μαλάκας.
Γτχ του.
Tον κρίνετε σκληρά το σαββίδαρο και μετά θα τον παρακαλάτε για χίλτον, ουίσκια και μουνάκια...Αυτός ήταν ψεύτης.
Μρ Μινχάουζεν,όχι εδώ.