Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.828
- Πόντοι
- 6.536
ο αλλος διαγωνισμος ειναι ΔΟΤΟΣ ΑΚΥΡΟΣ δεν υφισταται αγαπητεΑν έχουμε διαφορετικό νικητή τι θα γίνει;Τελικός μεταξύ τους,σαν το Super Cup ένα πράμα;
ζηλεύετεΚαι γω κάποτε νόμιζα ότι δεν είναι μαλάκας αλλά ή όλη του συμπεριφορά με την Κολομπιάνα και οι τόνοι σπέρματος που έχει χύσει στα κρυφά παίζοντας το πουλί του πίσω από το γραφειάκι του με έκαναν να αλλάξω γνώμη...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΟ!!!
Με τα μουνοπανα τα πουστρακια , η αλλη ειναι με φανερη και εδω παλι σαν τις κρυφοαδελφες θα ψηφίζουνΤι θα γίνει,θα ανοίγει ο καθένας ψηφοφορία επειδή δεν του αρέσει η άλλη;Σαν τη FIBA και την ULEB? Αηδία το καταντήσατε!
Ντε γαμήσου.τυπε επειδη εσυ ξερεις ορθογραφια και καταλαβες οτι μπορει να ειναι λάθος η αλφαβητικη δεν θα τα μηδενιζουμε ολα ..
Εδω μεσα οι μισοι ειναι αγραμματοι , αν δεν διαβαζαν αυτο που εγραψες ουτε που θα το καταλάβαιναν, οποτε κάνε κράτει λιγο ..
Επισης αν ηταν αλφαβητικα θα εβγαινες μετα να μας πεις σαν πονηριδης οτι τα νικς ξεκινουν και με αγγλικους χαρακτηρες και με ελληνικους ,
κανονικα θα επρεπε να γινει μια αλφαβητικη με τα ελληνικα και μετα στο τελος με τα αγγλικα .. αλλα της κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες , καταντησες και εσυ Αλεξ
Ντεγαμησου μας σκοτισες τ αρχιδια με την αλφαβητικη λες και ειμαστε εφορευτικη επιτροπη ναπουμε
Ο νηματοθέτης.
Οι άλλοι ωχριούν.
το καταλαβαμε τυπε- με ΜΠΛΕ γραμματα ο προλογος αφουΟι ψηφοφορίες είναι μυστικές και γίνονται πίσω από το παραβάν!
Θα σου δίνω μέσω DM σκορ, οι άλλοι θα πάρουν τη ντούντα του ΔεσπότηΟ νικητής τι κερδίζει; αν ειναι από του χρόνου να βάλω τα δυνατά μου
δεν ειναι και αλφαβητικηΝτε γαμήσου.
Μπα δεν θα έβγαινα να πω κάτι άλλο ρε μπούστη.
Ήδη αρκετά είπα.
Πω ρε πούστη,βάλανε και άλλη χωρίς να είναι φανερή....
Θα απέχω.
Μου έλεγε για κάτι επενδύσεις κτλ....Tον κρίνετε σκληρά το σαββίδαρο και μετά θα τον παρακαλάτε για χίλτον, ουίσκια και μουνάκια...
Στα αρχίδια μας.δεν ειναι και αλφαβητικη
πως τα βλεπεις τα πραγματα;Έσπασα την παρθενιά μου
Θα σου δίνω μέσω DM σκορ, οι άλλοι θα πάρουν τη ντούντα του Δεσπότη
ισχύουνΜου έλεγε για κάτι επενδύσεις κτλ....
Είχα μιλήσει μαζί του,φρέσκος εγώ τότε,τον ψυλλιάστηκα αρχικά για μπούστη,αφού ζήτησε το τφ.
Μετά κατάλαβα ότι δεν είναι και το έδωσα.
Είχε πεθάνει ένας ανιψιός κτλ μου έλεγε...
πηγαινε διπλα στην αδελφιστικη κρυφη ψηφοφορία .. εδω ειναι για ΑΝΤΡΕΣΣτα αρχίδια μας.
Να απεχεις -βαλανε και εκει τον ωριων αλλα δεν βλεπω να λες κουβενταΠω ρε πούστη,βάλανε και άλλη χωρίς να είναι φανερή....
Θα απέχω.
ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
κάθε ΜΥΣΤΙΚΗ ψηφοφορία