Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.531
- Πόντοι
- 4.546
Γιατί, δεν είμαστε?!λες και ειμαστε εφορευτικη επιτροπη ναπουμε
Γιατί, δεν είμαστε?!λες και ειμαστε εφορευτικη επιτροπη ναπουμε
Για ποιο πράγμα Κάρολε;πως τα βλεπεις τα πραγματα;
Αυτό παλι με τον Ωριων που μας εχει σκοτισει τα αρχδια , γκομενος του θα είναι ... ουτε για τον ευατό του δεν κάνει ετσιΝα απεχεις -βαλανε και εκει τον ωριων αλλα δεν βλεπω να λες κουβεντα
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων μας θέλει όλους σιγανοπαπαδιές αλλά δεν θα περάσει
γκομενιτσες ολες μαζευτηκαν εδω να ψηφήσουν κρυφά σας ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ
Ψηφίζω μόνο ανοιχτές.πηγαινε διπλα στην αδελφιστικη κρυφη ψηφοφορία .. εδω ειναι για ΑΝΤΡΕΣ
Είπα,δεν το πρόσεξες.Να απεχεις -βαλανε και εκει τον ωριων αλλα δεν βλεπω να λες κουβεντα
το θυμαμαι μαν...οντως επισης γραφεις ελαχισταΓια ποιο πράγμα Κάρολε;
Τώρα να σου πω κάτι;
Πολλούς από εδώ μέσα, δεν τους θυμάμαι γιατί είχα αποχωρήσει (με παράλληλη διαγραφή) για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά και πάλι δεν σπαταλώ ώρες εδώ μέσα όπως παλιότερα.
Εγώ ψήφισα τι ίδιο άτομο που ψήφισα και στην άλλη. Οι αληθινοί άνδρες δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τουςΔηλώνω από τώρα ότι θα ψηφίσω ΜΟΝΟ τον εαυτό μου ως ένδειξη διαμαρτυρίες σε αυτή την λούλικη διαδικασία που μας καλεί να ψηφίσουμε στα κρυφά λες και είμαστε τσιγκολελέτες και όχι άντρες
Ο Ωριων ειναι φιλος -εαν στειλει στο αφεντικο επιστολη διαμαρτυριας μαζι του - φιλη η αληθεια φιλτατος ο ΩριωνΑυτό παλι με τον Ωριων που μας εχει σκοτισει τα αρχδια , γκομενος του θα είναι ... ουτε για τον ευατό του δεν κάνει ετσι
αλλα για τον Ωριων σε λιγο θα βαλει και τα κλαμματα ναπουμε και θα στειλε επιστολη διαμαρτυρίας στον Αντισθενη
Με τον Άλεξ μπορεί να διαφωνώ ως προς το πολιτικό σκέλος και κυρίως για τον άνθρωπο που πνίγηκε,και οτι σπάει αρχίδια,αλλά θεωρώ τον κρίνετε υπερβολικά.
Γαμιόσαντε;Ο Ωριων ειναι φιλος -εαν στειλει στο αφεντικο επιστολη διαμαρτυριας μαζι του - φιλη η αληθεια φιλτατος ο Ωριων
δεν το ειδα σορρυΕίπα,δεν το πρόσεξες.
Εγώ ψήφισα τι ίδιο άτομο που ψήφισα και στην άλλη. Οι αληθινοί άνδρες δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους
εισαι μαλλον πρεπει να εισαι ο τροβαδουρος - καθε χειμωνα μας ερχεσαι τα καλοκαιρια που εισαι ? σεζον σαν εμεναΓαμιόσαντε;
Για το απόλυτο μαδομούνι εγώ θα έκανα κρυφή την ψηφοφορία και την ημέρα των αποτελεσμάτων θα την γυρνούσα σε φανερή και να πάνε να γαμηθούν ΟΥΛΟΙ τους.........Η BOUEFA σας παρουσιάζει με κάθε επισημότητα τον ετήσιο επίσημο διαγωνισμό για την ανάδειξη του μεγαλύτερου μαλάκα του σάιτ για το έτος 2023!
Μέχρι 25 δεκεμβρίου 23:59 τα προκριματικά και μετά το final four σε τρία διήμερα!
8 επιλογές
Η διοργανώτρια έχει την εμπειρία να διασφαλίσει την ομαλότητα στον θεσμό και να εγγυηθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας!
Ψηφίζεις και βλέπεις τι παίζει και βέβαια αλλάζεις τη ψήφο αν κάποιος αυτές τις μέρες σε πείσει παραπάνω για την αξία του!!
Καλή επιτυχία σε όλους
Copyright reserved 2023 BOUEFA.COM