Βλαξ, ημερομηνία λήξης έχει.Ουτε τους 100 συνολο δεν πιανει οποτε παμε παρακατω.
Παντως κοντα κοντα εισαι με το δικηγόρο
Θα περιμένεις ως τότε για να εκφράσεις την εγκεφαλοδιάρροια σου.
Κοίτα ρε που θα υπερασπιστώ τον ΠΟΥΣΤΗ.....
Βλαξ, ημερομηνία λήξης έχει.Ουτε τους 100 συνολο δεν πιανει οποτε παμε παρακατω.
Παντως κοντα κοντα εισαι με το δικηγόρο
Λευτερακη κατσε φρονιμα γιατι θα σε κανω να αλλαζεις παλι προφιλ κσι το επόμενο θα το λες νικάςΒλαξ, ημερομηνία λήξης έχει.
Θα περιμένεις ως τότε για να εκφράσεις την εγκεφαλοδιάρροια σου.
Κοίτα ρε που θα υπερασπιστώ τον ΠΟΥΣΤΗ.....
Δεν ξέρω καν και δεν με ενδιαφέρει.Δε μου αρέσει η παραποίηση της αλήθειας.
Δεν παριστάνω εγώ το συνήγορο κανενός. Δεν είναι δική μου συνήθεια εδώ μέσα.
Για την ιγκνόρ τη γνώμη μου σου την είπα πριν.
Απλά για να μην το ψάχνω, πόσα άτομα από την ιγκνορ έβαλε μέσα, που δεν υπήρχαν στην περσινή λίστα;
Τι πούστης είσαι.Μακράν ο πιο τίμιος διαγωνισμός.
Μπράβο @tellystalone6969 ...
Είσαι σκληρός καριολης!!Λευτερακη κατσε φρονιμα γιατι θα σε κανω να αλλαζεις παλι προφιλ κσι το επόμενο θα το λες νικάς
Ειναι μεγαλο το διάστημα δεν θα αλλαξει τιποτα,θα βλέπεις το βλαροκ και το χατζηαβατη στη κορυφή
Ακριβώς!συμμετοχη δεν εχει γιατι κανεις δεν φοράει παντελονια να ψηφισει σε ανοιχτη ψηφοφορία
Γεμίσαμε ΜΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ που κρυβοντουσαν τις προηγουμενες χρονιες πισω απο την κρυφη ψηφο
Και τωρα ψαχνουν να βρουν μια δικαιολογία για να απέχουν ..
Γι αυτο ειναι για το ΜΠΟΥΤΣΟ αυτος ο λαός
Σκεφτόμουν να ψηφίσω εσένα, αλλά θα είχαμε ύστερα συνάντηση θανάτου στα κυπαρίσσια της ΚυπαρισσίαςΔεν ξέρω καν και δεν με ενδιαφέρει.
Ασε, το τσεκαρα εγώ. 15 άτομα, σας έβαλε στο τέλος, με 0-2 ψήφους ολοι. Σιγά τα ωα δηλαδή. Χωρίς κέρδος κέρατα η όλη ιστορία. Δεν είστε εσείς οι 15 το ζουμί του διαγωνισμού. Μαλακία του αν με ρωτάς, αλλά οκ.Δεν ξέρω καν και δεν με ενδιαφέρει.
Πάντως εγώ και ο Ωρίων δεν είμασταν γιατί μπήκαμε λίστα πρόσφατα.
Οπότε πήρες την απάντηση σου
Στηρίζω !! Η επιστροφή σου την κατάλληλη στιγμή!!Μακράν ο πιο τίμιος διαγωνισμός.
Μπράβο @tellystalone6969 ...
Ποιός είναι τυπε δώσε όνομαΑφού όλοι ξέρουν ποιος είναι ο πραγματικός μιστερ μαλακας του σαη….δεν τον ξεπερνά κανείς….
Εμένα με απασχολεί και η τριάδα και οι ίντριγκες των ψήφων
Δεν θα το πω εγώΠοιός είναι τυπε δώσε όνομα
Δεν υπάρχει Δημοκρατία!Δεν θα το πω εγώ
Η δημοκρατία θα μιλήσει από μόνη της
Όσκαρ μαλακίας!Ο νικητής τι κερδίζει; αν ειναι από του χρόνου να βάλω τα δυνατά μου
ποναει ο κωλος σου ακομα απο το ρεζιλι που εφαγες βλεπω....Με συγχωρείτε για την παρέμβαση δεν θέλω να ληφθεί ώς διαφήμιση αλλα απο την ψηφοφορία λείπει ένας απο τους ανερχόμενους, πολύ δυνατούς μαλάκες του site, o @Απολλύων
Αυτός όπως και ο @Νεαρχος Κουκης , έχουν αποδείξει το ταλέντο τους στη μαλακία που τους δέρνει, έχουν δυνατότητες ακόμη και για διεκδίκηση του τίτλου.
Παρακαλώ επιληφθείτε του θέματος.
Ποιος είναι τύπε;Αφού όλοι ξέρουν ποιος είναι ο πραγματικός μιστερ μαλακας του σαη….δεν τον ξεπερνά κανείς….
Εμένα με απασχολεί και η τριάδα και οι ίντριγκες των ψήφων
Υπάρχει και είναι ψήφος με όνομαΔεν υπάρχει Δημοκρατία!
Ποιος είναι πρώτος;Ποιος είναι τύπε;
Υπάρχουν και χειρότερη μαλακές από αυτόν!Υπάρχει και είναι ψήφος με όνομα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιος είναι πρώτος;