Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.545
- Πόντοι
- 12.756
τι τσιμπησες ;Mην βριζεις τύπε
τι τσιμπησες ;Mην βριζεις τύπε
Διαβάζουμε 2.5 χιλιάρικα για σκυλί .... αμάξι θα έχει ;Αυτο που το ενα μαυσωλειο πεοθηλαζει το αλλο μαυσωλειο να δεις τι πλακα εχει καταθλιπτικε παππου....
Αυτο που το ενα μαυσωλειο πεοθηλαζει το αλλο μαυσωλειο να δεις τι πλακα εχει καταθλιπτικε παππου....
Εγώ που έχω σκυλί των 700 € και αμάξι των 2.500 € είμαι εντάξει;Διαβάζουμε 2.5 χιλιάρικα για σκυλί .... αμάξι θα έχει ;
ο άλλος με αμάξι των 700€ λέει ότι είναι καλή τιμή .........
Μοναδικό !
Μη βρίζεις τυπε μέρες που ειναιΦυγανε και τα δειτε,βγειτε και βηξτε και περασαμε στα "πουστης".....πονεμενη η σουφριτσα του παππου.
Διαβάζουμε 2.5 χιλιάρικα για σκυλί .... αμάξι θα έχει ;
ο άλλος με αμάξι των 700€ λέει ότι είναι καλή τιμή .........
Μοναδικό !
Mην βριζεις τύπε
Περίμενα κάτι πιό πρωτότυπο, ψυχωσικέ νεαρέ.
Θα ήθελε να είναι ιατρός ο καψερός.
Κάνει διαγνώσεις για .... ψυχώσεις ... με την εμπειρία από την τυροκαυτερή .......
Έπρεπε βέβαια να τελειώσει σχολείο πρώτα.
Στα 50 το έμαθε.
Ενώ εσείς που φαντάζομαι ότι έχετε και διδακτορικό, κάνετε κρίσεις για τους άλλους με την εμπειρία σας από το τρόχισμα στις κουφάλες των δοντιών να υποθέσω;
Φυγανε και τα δειτε,βγειτε και βηξτε και περασαμε στα "πουστης".....πονεμενη η σουφριτσα του παππου.
Ως παλιό μέλος, για πες μας τη γνώμη σου ... για μέλη που θέλουν να το παίζουν διανοούμενοι ....Δεν τραβαει αλλο η περσονα του παππου, ολοι εχουν μαθει οτι δεν εισαι τοσο σάψαλο, άλλαξε τροπάρι
Πρίν με εγκαλούσατε ως ανοϊκό παππού με κατάθλιψη επειδή χρησιμοποιούσα τα "δείτε, βγείτε, βήξτε" και λοιπά. Αυτά με το επιχείρημα ότι είμαι εκτός τόπου και χρόνου διότι αυτό το θρεντ είναι για σκουπίδασμα. (Εύκολο να βρεθεί το πόστ).
Τώρα που υιοθέτησα τη συμβουλή σας σκουπιδιάζω, πάλι με κατακρίνετε. Μήπως πλάι στις ψυχώσεις, πάσχετε και από διαταραχή προσωπικότητας;
Μετά από 30.000 posts σας και καμιά 10ρια ψηφοφορίες, το κόμπλεξ που έχετε με όσους έχουν πτυχία, έχει γίνει παραπάνω από σαφές. Γιατί θέλετε να το επαληθεύσετε άλλες τόσες φορές ; Γίνεται και βαρετό ......
Προσωπικά στα @@ μου εννοείται , για τα άλλα μέλη λέω.
Δεν τραβαει αλλο η περσονα του παππου, ολοι εχουν μαθει οτι δεν εισαι τοσο σάψαλο, άλλαξε τροπάρι
Το μένος για όσους κυκλοφόρησε η φήμη ότι έχουν πτυχία υγειονομικών σχολών διακρίνω .... ορατό και σε τυφλούς.Τι σας κάνει να πιστεύετε με σιγουριά ότι είμαι απόφοιτος δημοτικού;
Όχι ρε εδώ είμαι..Τον είχα κανει τ αλατιου,γελαγε το σαιτ εδω μέσα.
Εδω οριν κατι μερες εφαγε πουτσα ο προμοτορας με το καγιέν καιβτο κανει γαργάρα τωρα
Το μένος για όσους κυκλοφόρησε η φήμη ότι έχουν πτυχία υγειονομικών σχολών διακρίνω .... ορατό και σε τυφλούς.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
Και η "συμμαχία" με άλλα σκατά , που το μοιράζονται ........
Η καταθλιψη σου ειναι τοσο βαρια που ειναι μεταδοτικη....Αυτό είναι το μόνο που ξέρει να κάνει.