Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
το εχει ριξει στις Μπουτανες απο τοτε που χωρισε με μισθωτοειμαστε βέβαιοι τύπε
το εχει ριξει στις Μπουτανες απο τοτε που χωρισε με μισθωτοειμαστε βέβαιοι τύπε
Ρε πισωγλεντη ένα αυγό είναι ποίο έξυπνο από εσένα που τριγυρνάς στα νήματα γλείφοντας πουτσες για να σου δώσουν λίγη σημασία κάτσε στο παιδικό δωμάτιο σου καλύτερα συναρμολόγησε κάνα παζλ με φωτογραφίες από τα πακιστανα αδέλφια σου μήπως και νιώσει η βασανισμένη κωλοτρυπίδα σου κάποια χαρά
Ρε σκουπιδοτενεκε εισαι τοσο αμορφωτος που μεχρι και το οτοκορεκτ γραφει ανορθογραφα!!!
Τι να γλεντησεις ρε κλαψομουνα κακομοιρη;Δεν παιρνεις τη Κλαουντια να πατε σε κανενα τσοντοσινεμα να ανακουφισετε κανεναν να βρεις νοημα στη ζωη σου;
Ποιος σε εβρισε?
γινονται τετοια πραγματα εδω μεσατο εχει ριξει στις Μπουτανες απο τοτε που χωρισε με μισθωτο
κι ομωςγινονται τετοια πραγματα εδω μεσα
Αυτό, που ο ένας πούστης, λέει στον άλλον πούστη, πως είναι πιο πούστης από αυτόν, ξεπερνά σε μαλακία ακόμα και τον μακαρίτη τον Πιξί τον εβδομηνταπεντάρη.
Της μαδομουνίασης έγινε σήμερα.
μαζευει κοσμο να κανει crew για πεσιμο να ξες
Σιγα την μαδομουνίαση. Πεθαμενα πραγματα
ΠηγαινεΝα πάω για φαΐ ή θα έχουμε ραντεβού θανάτου;
Τύπε να σεβόμαστε τα γούστα του άλλου στο κρεβάτι .τύπε μη μασας με τυπο κλαουντια. αφου ο τυπος ειναι ταλαιπωρημένη ψυχουλα. εχει φαει πολυ τραμπουκα.
εδω δες τι του λεει η λαδοκορη ρε μαλακα. αν δινει μπριζόλα. και αυτος με σούζα παρανυφάκι. δεν γινονται αυτα ρε φιλε. μιλαμε για φουλ απαξίωση και τονοι σκουπιδιων
Τέα - Page 85 - bourdela.com forum
τώρα που γράψατε για την Τεα, θυμήθηκα την τελευταία μας συνάντηση πριν κανένα 2μηνο. θα γράψω στο ανάλογο thread!www.bourdela.com
κατσεΝα πάω για φαΐ ή θα έχουμε ραντεβού θανάτου;
Να πάω για φαΐ ή θα έχουμε ραντεβού θανάτου;
Να διοργανώσω κι εγώ μία ψηφοφορία;
Μην κρατιέσαι, κάνε μου τη χάρηΡε σπορε,εδω δεν καταλαβαινω κρυο 24 ωρες εχει θέρμανση
Δεν ειναι ελλαδα που το κοστος θερμανσης εχει παει στο θεο,το πετρελαιο το ιδιο και ο κοσμος ζεστενεται με μαγκαλια γαμω τη νδ σας μεσα.
Και εδω η θερμανση ξεκινάει απο τις 15 οκτωβρη μεχρι 30 Απρίλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι μοβορικα μωρη χτικιαρα,ισα ισα που κρατιεμαι και δεν μπινελικωνω
Αυτο που το ενα μαυσωλειο πεοθηλαζει το αλλο μαυσωλειο να δεις τι πλακα εχει καταθλιπτικε παππου....Αυτό, που ο ένας πούστης, λέει στον άλλον πούστη, πως είναι πιο πούστης από αυτόν, ξεπερνά σε μαλακία ακόμα και τον μακαρίτη τον Πιξί τον εβδομηνταπεντάρη.
Εγω ειμαι αναρχικος τυπε δεν ανηκω σε κανενα κομμα....Το κόμμα του αρχιμασόνου δεν σε ενοχλει και σε ενοχλουν αυτοι που ειπες?
Mην βριζεις τύπεΑυτο που το ενα μαυσωλειο πεοθηλαζει το αλλο μαυσωλειο να δεις τι πλακα εχει καταθλιπτικε παππου....