Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Για ποτε λες; Για τοτε που σου εβαλε το κονταρι η Κυρια Τεα και εβαλες τα κλαματα, αρχισες τα παρακαλετα και τις συγνωμες;ο κλαουντια @barock αρχισε να κανει κρακ απο χτες. πρωτα χώνει τις ψαγμενιες με τις ζεστές παντόφλες και καλα ξερεις. ζητημα χρονου να αρχισει να γραφει τα ΞΠΓ που εγραφε και στον τέλη. θελει να βρίσει να κανει μπάχαλο αλλα καταπιέζεται η ψυχουλα
Αστο τυπε, πατωσες.Λυπάμαι πραγματικά για τη κατάντια του ιδρυτή της BOUEFA αλλά ως νέος θεματοφύλακας αξιών και θεσμών του Μπου δεν θα τον αφήσω να την απαξιώσει
Εσένα να γλενταω θέλω, σου έχω κάψει και το τελευταίο κύτταρο του ηλίθιου εγκεφάλου σου ποίο έξυπνο είναι μια αχιβάδαΑλλη μια παραθεση αλλο ενα γραψιμο στα αρχιδια....η ιστορια της ζωης σου αμορφωτε Αλβανε.
μην σπας τύπε. εδω μια οικογενεια ειμαστε. μην γραφεις για παντόφλες και ξπγ. η οργή δεν θα σε βγαλει πουθενα. θελει αγαπη και κατανοηση καιΓια ποτε λες; Για τοτε που σου εβαλε το κονταρι η Κυρια Τεα και εβαλες τα κλαματα, αρχισες τα παρακαλετα και τις συγνωμες;
Πλάκα κάνεις έτσι ;Ο Voltaire 45
η Βολταιρο-λούγκρα !
Η παλιόγρια αυτ΄ή η κρυφή λούγκρα . 15 χρόνια
ποστάρει τις μπουρδίτσες της, και δεν έχει γράψει ΚΑΜΙΑ
ενηνέρωση για ΣΤΡΈΪΤ ΣΕΞ !
Αφού είσαι κρυφή, μωρή Βολταιρο-λούγκρα, γρια ξεκωλιάρα
και ψωνίζεις λάθρο από την Πλατεία Βικτωρίας !
Γι' αυτό ψηφίζεις Άδωνι, να νομιμοποιήσει λάθρο
να τους πιπώνεις, μαρή γέρικη λούγκρα !
Τι έγραφε η Βολταίρα, και ... ΕΠΕΜΕΝΕ !
Ότι η ταχύτητα .... ΔΕΝ είναι παράγωγος συνάρτησης !!!
Ενώ σε ΟΛΑ τα βιβλία του Λυκείου, σαν παράδειγμα παραγώγου
αναφέρουν την ταχύτητα που είναι η παράγωγος της απόστασης
που διανύεται σε συνάρτηση με το χρόνο !!
π.χ.
ΤΟΥΒΛΟ Βολταιρο-λούγκρα !
ΤΟΥΒΛΟ Voltaire 45
ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΕ μαθήσεως , παπαγάλε ,
μαλακάκο , που γεμίζεις με μπουρδίτσες το μπου.κομ !
Μη συγχύζεσαι μαρή χαρχάλω, και σου ανέβει η πίεση
ραμολί !
Ρε τύπε .... όλοι οι γλίτσες .... για αυτό ψάχνουν κόντρα ....Δεν σου απανταει κανενας ρε αμορφωτε πισωγλεντη....
τύπε μη μασας με τυπο κλαουντια. αφου ο τυπος ειναι ταλαιπωρημένη ψυχουλα. εχει φαει πολυ τραμπουκα.Ρε τύπε .... όλοι οι γλίτσες .... για αυτό ψάχνουν κόντρα ....
Καφενειακοί μάγκες της λάσπης .......
Αν κάνουν κόντρα με άλλους ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΞΙΑ.
Να είσαι σίγουρος ότι ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ .
Μισούν όσους έχουν πτυχία.
Γιατί είναι σκουπίδια. Σκατά. Ροχάλες στο πεζοδρόμιο είναι .
τύπε μη μασας με τυπο κλαουντια. αφου ο τυπος ειναι ταλαιπωρημένη ψυχουλα. εχει φαει πολυ τραμπουκα.
εδω δες τι του λεει η λαδοκορη ρε μαλακα. αν δινει μπριζόλα. και αυτος με σούζα παρανυφάκι. δεν γινονται αυτα ρε φιλε. μιλαμε για φουλ απαξίωση και τονοι σκουπιδιων
Τέα - Page 85 - bourdela.com forum
τώρα που γράψατε για την Τεα, θυμήθηκα την τελευταία μας συνάντηση πριν κανένα 2μηνο. θα γράψω στο ανάλογο thread!www.bourdela.com
Τυπαρα με την Σαντρουλα υπάρχει έρωτας μεγάλος , έχουμε βρεθεί αρκετές φορές είμαι ο έρωτας της τώρα αν θες τεχνικές ρωτά την πουστρα @Hellraiser4Ever που γαμιετε με τα πακιστανα τι τους λέει@shadow σεσκουλα δωσε κανα ινφο ρε μαν. τι τεχνικές χρησιμοποιησεις για να φλερτάρεις σαντρουλα ;
Βλέπεις και οραματα?Εμενα με σουτάρουν γιατι δεν υπάρχει αντιπαλος να μπορέσει να.με αποστομωσει.
Εγω εδω μεσα εσας σας τρωω για πρωινό,πριν μερες ο δικηγορος την εφαγε οταν καυχιοταν με τον πληθωρισμό και οταν του εξήγησα πως βγαίνουν τα νούμερα του πληθωρισμού εκανε μωκο.
ειμαστε βέβαιοι τύπεΤυπαρα με την Σαντρουλα υπάρχει έρωτας μεγάλος , έχουμε βρεθεί αρκετές φορές
Ποιος σε εβρισε?φιλε μου εγω εδω εμπαινα γιατι συμμετεχουν 5-6 ατομα με ωραιο χιουμορ, κι αλλα τοσα που μπορεις να αλλαξεις καποιες αποψεις εστω κι αν διαφωνεις (πχ αλεξ).
Καμμια ορεξη δεν εχω να με βριζει ο ψυχανωμαλος χωρις λογο, εκανα αναφορα στο site, με εγραψαν στα αρχιδια τους, δικο τους το μαγαζι...
Κάνε όνειραειμαστε βέβαιοι τύπε
αυτο γινοτανε απο πολυ παλια πριν ακομη γινει ραπανακης-σεσκουλαςφυσικα τον γραψανε στα αρχιδια τους και εκει.
Το κόμμα του αρχιμασόνου δεν σε ενοχλει και σε ενοχλουν αυτοι που ειπες?Στεκας εκανε κομμα με τον καταθλιπτικο παππου...πριν στραπατσαρισμενη Κλαουντια εκανε κομμα με τον αμορφωτο πισωγλεντη.Μια εμετιλα σε πιανει να πουμε....