The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.968
- Πόντοι
- 25.467
ΚΑΝΕΝΑΣ
ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
ΚΑΝΕΝΑΣ
Εχω ασχοληθηκα με σενα;Θελω αναρτησεις σαν τρελος τις εχω πελωριααααααααα αναγκη!!!Ναι! Εγώ τα έχω χαμένα.
Ενώ εσείς που συνεχώς φάσκετε και αντιφάσκετε τα έχετε τετρακόσια.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα.. Αφού δεν σας νοιάζω ως περσόνα, γιατί ασχολείστε μαζί μου;
Κι αν η απάντηση είναι για να περνά η ώρα, γιατί αυτό να μην ισχύει και για εμένα;
Υ.Γ. Σε λίγο έρχονται και οι αναρτήσεις που σας υποσχέθηκα.
εγινες στόχος. ετοιμάσου για λαϊκό δικαστήριο με ψαγμενιες δειτε κλπΕχω ασχοληθηκα με σενα;Θελω αναρτησεις σαν τρελος τις εχω πελωριααααααααα αναγκη!!!
Εχω ασχοληθηκα με σενα;Θελω αναρτησεις σαν τρελος τις εχω πελωριααααααααα αναγκη!!!
ΠΑΡΟΜΟΙΩΣ!ΧΑΙΡΟΜΑΙ!
Εγω το μονο που εκανα ειναι οταν μπηκες εδω μεσα και αρχισες τα δακρυβρεχτα για τον Αλεξ να σου πω οτι σε αυτο το νημα δεν χωρανε τετοιες μαλακιες....θελεις να μαζεψω τις πικροχολες σποντιτσες σου για μενα;Οτι ειμαι τσουτσεκι του Νιπλη,οτι ειμαι περιορισμενης ευθυνης,οτι ειμαι πουστης κτλ....Ποιός άρχισε με τις υποδείξεις;
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑΕιπαμε σε εχει πονεσει που αποχωρησα απο το νηματακι σου και εμεινες με τα ζαβα αλλα τι να κανουμε να μην πηγαινες το κανεις παππουληδες νο2....τωρα μεινε με τα ζαβα.
και περισσοτερο ΠΙΚΡΗΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εγω το μονο που εκανα ειναι οταν μπηκες εδω μεσα και αρχισες τα δακρυβρεχτα για τον Αλεξ να σου πω οτι σε αυτο το νημα δεν χωρανε τετοιες μαλακιες....θελεις να μαζεψω τις πικροχολες σποντιτσες σου για μενα;Οτι ειμαι τσουτσεκι του Νιπλη,οτι ειμαι περιορισμενης ευθυνης,οτι ειμαι πουστης κτλ....
Ειπαμε σε εχει πονεσει που αποχωρησα απο το νηματακι σου αλλα τι να κανουμε να μην πηγαινες το κανεις παππουληδες νο2....τωρα μεινε με τα ζαβα.
Τελικά οφείλω να παραδεχθώ ότι περισσότερα "αρχίδια" έχει ο κ. @tellystalone6969 από τους "βγάλε με από την ψηφοφορία" Έχει βάση το ρητό "Από αλλού τα περιμένεις, κι από αλλού σου έρχονται".
τύπε στα παπαρια μας η δεοντολογία και το σαβουάρ βιβ και οι ντραμα κουίν « απο αλλου το περιμενα και αλλου με βρηκε». εδω ειμαστε για το μπάχαλο και το σκουπιδιασμα. μονο και μονο που εγινε στο σωστο τάιμινγκ και κλαίγανε τα ναυαγια οι φιναλίστ χτες, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
Να σας γραψει και αναλυτικα ποιος ειναι τι....πχ ο Ρετρος ειναι επαιτης,πουτσογλυφτης ή κλακαδορος;
Επισης ποσο μειωμενης οξυδερκειας ειναι ο καθενας σας....αμοιβαδα,ημιβλακας ή διψηφιο ιq;
Ετσι γινονται οι σωστες δουλειες!
Βγάζεις πικροχολια παππού γιατί τα μόνα άτομα που προκαλούσαν κάποιο ενδιαφέρον στο κατά αλλά βαρετό νήμα σου αποχώρησαν και έμεινες με τους αδιάφορους να γράφετε γεροντιστικα αστεία και μαλακίες.
Γράψε ότι γουστάρεις για μένα η αλήθεια είναι ότι κάνεις πλέον δεν ενδιαφέρεται εδώ μέσα ούτε για σένα ούτε για όσα λες....
Αυτή η τελευταία παράγραφος σηματοδοτεί και την ειδοποιό διαφορά μεταξύ μας. Εσείς τρέφετε την αυταπάτη πως είστε κάτι το διαφορετικά σπουδαίο, και ότι υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που ενδιαφέρονται για τα περισπούδαστα γραφόμενά σας. Εγώ πάλι, δεν τρέφω αυταπάτες.
Και κάτι ακόμα...
Να με κατηγορεί ως πικρόχολο ένας θιασώτης του "σκουπιδιάσματος", είναι τουλάχιστον φαιδρό.
εμενα γιατι με βρίζει ρε τύπε εχεις καταλαβει; ειναι επειδη απαξιώ να γραψω στο καταθλιπτικό νήμα του; η’ επειδη τοτες που ανοιξε την πριβέ ομαδα για τη γλυφαδα τον εγραψα στα παπαρια μου και το φερει βαρέως απο τοτες;και περισσοτερο ΠΙΚΡΗ
Ο αλλος εβαλε σκρινσοτ που επιβεβαιωνουν 100% οσα εγραφα πριν για να με αποστομωσει....μαλακα εχει ξεφυγει η κατασταση.εμενα γιατι με βρίζει ρε τύπε εχεις καταλαβει; ειναι επειδη απαξιώ να γραψω στο καταθλιπτικό νήμα του; η’ επειδη τοτες που ανοιξε την πριβέ ομαδα για τη γλυφαδα τον εγραψα στα παπαρια μου και το φερει βαρέως απο τοτες;
εμενα γιατι με βρίζει ρε τύπε εχεις καταλαβει; ειναι επειδη απαξιώ να γραψω στο καταθλιπτικό νήμα του; η’ επειδη τοτες που ανοιξε την πριβέ ομαδα για τη γλυφαδα τον εγραψα στα παπαρια μου και το φερει βαρέως απο τοτες;
Εγω το μονο που εκανα ειναι οταν μπηκες εδω μεσα και αρχισες τα δακρυβρεχτα για τον Αλεξ να σου πω οτι σε αυτο το νημα δεν χωρανε τετοιες μαλακιες....θελεις να μαζεψω τις πικροχολες σποντιτσες σου για μενα;Οτι ειμαι τσουτσεκι του Νιπλη,οτι ειμαι περιορισμενης ευθυνης,οτι ειμαι πουστης κτλ....
Ειπαμε σε εχει πονεσει που αποχωρησα απο το νηματακι σου αλλα τι να κανουμε να μην πηγαινες το κανεις παππουληδες νο2....τωρα μεινε με τα ζαβα.
ΣΤΟ ΑΠΗΥΘΥΣΜΕΝΟ ΣΑΣ!ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΟΥ
Ο αλλος εβαλε σκρινσοτ που επιβεβαιωνουν 100% οσα εγραφα πριν για να με αποστομωσει....μαλακα εχει ξεφυγει η κατασταση.
και περισσοτερο ΠΙΚΡΗ
Ελα τυπε για να τον ευχαριστησουμε παμε να ξεκινησουμε διαλογο μνημα Αλτσχαιμερ....ξεκιναω εγω και εσεις απο κατω απαντατε με φατσουλες και πουτσες.
αστονα ησυχο τύπε. αφου το ζει δεν το βλεπεις ; τον εχει ρουφήξει η περσονα του. τριπαρει
Ελα τυπε για να τον ευχαριστησουμε παμε να ξεκινησουμε διαλογο μνημα Αλτσχαιμερ....ξεκιναω εγω και εσεις απο κατω απαντατε με φατσουλες και πουτσες.
Καλησπερα χυστες!!!
Ο αλλος εβαλε σκρινσοτ που επιβεβαιωνουν 100% οσα εγραφα πριν για να με αποστομωσει....μαλακα εχει ξεφυγει η κατασταση.