Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Ρε μηπως εσυ με μπαναρεις με.τις αναφορες?... προκαλείς ......
Ρε μηπως εσυ με μπαναρεις με.τις αναφορες?... προκαλείς ......
Και να φαω μπαν δεν εχω θεμα ειμαι τσεχια και θα απασχολουμε στη δουλειά οποτε ο χρονος περιορισμενος.
Μια φορα ανοιξα φανερη ψηφοφορια για τις εκλογες και εφυγε ακλαφτος τυπε απο τη διοικηση....δεν μας αρεσουν τα φανερα εδω μεσα.Όποιος θέλει να κάνει ότι διαγωνισμό του κατέβει ας τον κάνει.
Φανερή ψηφοφορία ΜΟΝΟ
φίλε είναι σα να ζητάς από το γραφείο επιστροφή χρημάτων ΑΦΟΥ τον έχεις βάλει...Έκανα λάθος και έβαλα τον ψήφο αλλού ,πως αλλάζει;
ρε συ αφήστε τις μαλακίες...μην μου τον πειράζετε !!!Πρόσεξε πας για μπαναρισμα και πάλι .... μην φτιάχνεις κλώνους ζανουλη ......
Φανηκε ποιος με μπαναρει,μην αναρωτιεσται μετάρε συ αφήστε τις μαλακίες...μην μου τον πειράζετε !!!
θα σε φροντίσω εγώ ρε ζανούλη μη φοβάσαι...Φανηκε ποιος με μπαναρει,μην αναρωτιεσται μετά
Τζάμπα ψήφος σε άσχετο άτομοφίλε είναι σα να ζητάς από το γραφείο επιστροφή χρημάτων ΑΦΟΥ τον έχεις βάλει...
απλά ΔΕΝ γίνεται
ποιος τον έφαγε?Τζάμπα ψήφος σε άσχετο άτομο
Ρε φοβαμαι εγω ο αγωνιστης??θα σε φροντίσω εγώ ρε ζανούλη μη φοβάσαι...
ποιος σου κάνει μανούρα να μου το πεις
Κάποιος troubanan ούτε τον ξέρω ούτε έχουν ανταλλάξει κουβέντες , απλά αυτό είναι μαλάκια πρέπει να υπάρχει έστω μια αλλαγή ψήφου σε τέτοιες περιπτώσειςποιος τον έφαγε?
Στο σπαπιενς έπρεπε να τ βάλεις το ψήφοΚάποιος troubanan ούτε τον ξέρω ούτε έχουν ανταλλάξει κουβέντες , απλά αυτό είναι μαλάκια πρέπει να υπάρχει έστω μια αλλαγή ψήφου σε τέτοιες περιπτώσεις
κανονιστε να ανοιξετε κι αλλο θρεντ να γινουμε σαν το συριζα κομματιαε αντε πες τα ρε...ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
θα ειναι ο επισημος διαγωνισμος εγιναν ανακοινωσεις απο Συνδρομοκανονιστε να ανοιξετε κι αλλο θρεντ να γινουμε σαν το συριζα κομματια
Άσε τα κομμάτια σε εσωκομματικες δημοσκπησεις εμαθα οτι συριζα πιανει 17 μοναδες και οι φανερές μας βγαζουν 14 και 15κανονιστε να ανοιξετε κι αλλο θρεντ να γινουμε σαν το συριζα κομματια
Άσε τα κομμάτια σε εσωκομματικες δημοσκπησεις εμαθα οτι συριζα πιανει 17 μοναδες και οι φανερές μας βγαζουν 14 και 15
Το πασοκ οντως εχει ενισχυθει στο 15 ειναι αλλα ο συριζα παραμένει δεύτερο κομμα