Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
τύπε εδώ γράφουν σπουδαίοι, ανώτεροι, μέγιστοι κλπ κλπ...αποκλείεται να λένε μαλακίεςδιασκεδαζουν με τις μαλακιες που γραφουμε τυπε
τύπε εδώ γράφουν σπουδαίοι, ανώτεροι, μέγιστοι κλπ κλπ...αποκλείεται να λένε μαλακίεςδιασκεδαζουν με τις μαλακιες που γραφουμε τυπε
Νομίζω οτι πρέπει να ψηφίσεις πρώτα για να τα δείς , αν δεις τα αποτελέσματα απο πρίν μπορεί να επηρεαστείς και να ψηφίσεις κάτι άλλο.Γιατί δε φαίνονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;
Καλώς τον τροπαιούχο της μαλακίας. Τύπε έχεις άγχος αν θα το σηκώσεις και φέτος κι εσκασες μύτη. Μην αγχώνεσαι θα στο φορέσουμε καπέλο και φέτος το τρόπαιοΝα ένας μαλάκας που λείπει .... οπαδός του τραλαλακη μας ......
Εγω δεν εχω ψηφισει και μια χαρα βλεπω τα αποτελεσματα....Νομίζω οτι πρέπει να ψηφίσεις πρώτα για να τα δείς , αν δεις τα αποτελέσματα απο πρίν μπορεί να επηρεαστείς και να ψηφίσεις κάτι άλλο.
Με την ίδια λόγική έπρεπε να έχουν απαγορευτεί και οι δημοσκοπήσεις , αλλά μάλλον δεν συμφέρει κάποιους και έτσι δεν απαγορεύονται
ε ναι αλλα εσυ πατας το κοκκινο κουμπι κατω δεξια που γραφει εμφανιση αποτελεσματων και τα βλεπειςΕγω δεν εχω ψηφισει και μια χαρα βλεπω τα αποτελεσματα....
ε ναι αλλα εσυ πατας το κοκκινο κουμπι κατω δεξια που γραφει εμφανιση αποτελεσματων και τα βλεπεις
Μην κάθεσαι και δίνεις ποσταρισματα και σελίδες σε ένα νήμα που σε 2-3 μέρες θα έχει ξεχαστεί.Kαλώ όλα τα μέλη να μποικοταρουν αυτον τον fake διαγωνισμο και να περιμενουν τον Στέκα ως καθ' υλην αρμοδιο να τον πραγματοποιησει.
Εχει καταντησει βαρετο καθε χρονο ο Λακης να φτιαχνει δικο του διαγωνισμό επειδή θεωρει στημενο τον κανονικο. Θυμομαστε προπερσι που εφτιαξε δικο του, επειδη στον κανονικο εβγαινε πρωτος.
Προφανως λοιπον πρεπει να αγνοηθεί το νημα αυτο επιδεικτικά.
Ρουφιάνοι και πράκτορες (και προμότορες) παντού....26 μέλη και 27 επισκέπτες...
ειλικρινάαναρωτιέμαι οι επισκέπτες διαβάζουν τόσο πολύ τα νήματα εκτός ιερόδουλων, που να καταλαβαίνουν τι "παιζεται"και τι εννοούμε με αυτά που λέμε?
κι αν διαβάζουν τόσο γιατί στην ευχή δεν γράφονται?
Ήταν απλά μια παράλειψη. Δεν είχε μπει η σχετική δυνατότητα.Τώρα μπορείς να τα δεις, χωρίς να ψηφίσεις κιόλας.Νομίζω οτι πρέπει να ψηφίσεις πρώτα για να τα δείς , αν δεις τα αποτελέσματα απο πρίν μπορεί να επηρεαστείς και να ψηφίσεις κάτι άλλο.
Με την ίδια λόγική έπρεπε να έχουν απαγορευτεί και οι δημοσκοπήσεις , αλλά μάλλον δεν συμφέρει κάποιους και έτσι δεν απαγορεύονται