RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.079
- Πόντοι
- 3.556
τυπε απο περυσι εχει μεινει αξέχαστο το γκιφ που του εβαλε ο ζερο τολερανς με τη χοντρη απο απονομή οσκαρτι γλαφυρές περιγραφές ακούω
τυπε απο περυσι εχει μεινει αξέχαστο το γκιφ που του εβαλε ο ζερο τολερανς με τη χοντρη απο απονομή οσκαρτι γλαφυρές περιγραφές ακούω
ε του αρμόζει του πίξη που μας κατέβαζε κάθε μέρα όλες τις πιθανές περιγραφές που έχουν να κάνουν με τους κώλους και τους πισοκίνητουςτι γλαφυρές περιγραφές ακούω
χοντρό ρε τύπετυπε απο περυσι εχει μεινει αξέχαστο το γκιφ που του εβαλε ο ζερο τολερανς με τη χοντρη απο απονομή οσκαρ
Ακομα εδω εισαι εσυ; Επρεπε να ετοιμαζεσαι. Εχεις δουλεια αποψε...ζαν έχεις κολλήσει στο 11...
τι θα κάνουμε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έχεις καμιά μυστική δημοσκόπηση για το μρ μαλάκας?
σε 40'...Ακομα εδω εισαι εσυ; Επρεπε να ετοιμαζεσαι. Εχεις δουλεια αποψε...
Σου εχω εμπιστοσυνη.σε 40'...
αλλά είμαι κύριος, στο είπα
αει στο διάλα ρε...Σου εχω εμπιστοσυνη.
Εφαγες και καλα προχτές, ξεκουραστηκες και δυο μερες. Καλα θα παει.αει στο διάλα ρε...
GENTLEMAN
Καλά ρε τύπε.. τόσους καρκίνους έριξες για τους ελ.επ.Επειδή ο stekas72 είναι λίγο ... και αρκετά κομματόσκυλο ... και οι ψηφοφορίες του είναι σαν εκλογές
που .... ψηφίζουν όχι μόνο δέντρα , αλλά και θάμνοι , βρύα και λειχήνες
και τελευταια μερα ... μετα τις 04.55 μεχρι 05.30 ... μπορεί να πέσουν όσες ψήφοι δεν έπεσαν σε 20 μέρες ....
Για αντικειμενική μάχη έχουμε
1) ΜΙΑ ΜΟΝΟ ψηφοφορία. Όπως στις Εθνικές εκλογές. Αυτός που βγαίνει πρώτος, κερδίζει , χωρίς συμμαχίες όπως γινονται στο β' γύρω των δημοτικών
2)Φανεροί ψήφοι .... οπότε οι κλώνοι με ονόματα kikiriki1990 .... θα κάνουν μπαμ .... ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ....
3)Με τους φανερούς ψήφους ... θα φαίνονται πολιτικές σκοπιμότητες και συμμαχίες ...
4)Είναι όλη η περσινή λίστα. Βγήκαν μερικοί που είχαν 1-2 ψήφους. Βγήκε και ο Antisthenis .
5)Προστέθηκαν ονόματα που έχουν επιτυχίες στο θέμα των ελληνίδων , κατόπιν απαίτησης του κοινού.
Πάμε λοιπόν !
Κάτι σαν τον κασιδα που έβαλε κόμμα στη Βουλή μεσ απ τη φυλακήΤώρα για την ψηφοφορία τι να πω... Ρε υποψήφιοι μαλάκες σας γλενταει ο px χωρίς καν προεκλογική εκστρατεία...
Η δικιά μου έπεσε στο κενόΔιαβάζω τώρα, δύσκολη ψήφος...
Εγώ λέω να την στείλω με επιστολήΗ δικιά μου έπεσε στο κενό
Τι να κλάσει μια ψήφος , είναι αρκετοί υποψήφιοι!Εγώ λέω να την στείλω με επιστολή
Κοιταχτε μη χασουμε το δικηγόρο απο εδω μεσα αλιμονο σας.τύπε @alex71 επειδη εχει περασει αρκετη ωρα χωρις να το ποστάρεις επίτρεψε μου να πουμε ωστε να νιώσουμε τηνμαλακιαπαρουσία σου ισχυρη
Kαλώ όλα τα μέλη να μποικοταρουν αυτον τον fake διαγωνισμο και να περιμενουν τον Στέκα ως καθ' υλην αρμοδιο να τον πραγματοποιησει.
Εχει καταντησει βαρετο καθε χρονο ο Λακης να φτιαχνει δικο του διαγωνισμό επειδή θεωρει στημενο τον κανονικο. Θυμομαστε προπερσι που εφτιαξε δικο του, επειδη στον κανονικο εβγαινε πρωτος.
Προφανως λοιπον πρεπει να αγνοηθεί το νημα αυτο επιδεικτικά.
Θα παρακαλούσαμε και τον κ @The Saint* να καθιερώσει και τον δικό του διαγωνισμό για τον mr Μινχαουζεν όπως επιτυχώς διενεργήθηκε πέρσι.
Διψάμε να ψηφίζουμε τουςξεφτιλες που μας τα σπάνε 11 μήνες νομίζοντας πως είναι κάτι αλλά αξίζουν όσο ένας άδειος τενεκέςμαλάκες μας
Μπρνο ειναι κατα δηλωση τουΕχω την εντύπωση πως ο κ . Gianis klavdios (γνωστοσ ως jean-Claud)που δηλώνει πως εργάζεται στην Πράγα, ψεύδεται ασυστόλως
Ο περσινός νικητής τα λέει επίσης κάπως περίεργα και φέτος. Ψάχνει πόλη να μετοικίσει...
Στο νήμα των Ελλεινίδων υπάρχουν μέλη που ξεσκίζουν κώλους με καμάκι στους δρόμους της πρωτέυουσας
Υπάρχει πολύ υλικό
Εχω την εντύπωση πως ο κ . Gianis klavdios (γνωστοσ ως jean-Claud)που δηλώνει πως εργάζεται στην Πράγα, ψεύδεται ασυστόλως
Ο περσινός νικητής τα λέει επίσης κάπως περίεργα και φέτος. Ψάχνει πόλη να μετοικίσει...
Στο νήμα των Ελλεινίδων υπάρχουν μέλη που ξεσκίζουν κώλους με καμάκι στους δρόμους της πρωτέυουσας
Υπάρχει πολύ υλικό
σε λιγα χρονια θα γυρισει ο τροχος και ο συριζα θα βγει πρωτο κομμα,αφηστε μεχρι τοτε να τον τρολαρω.