Gianis klavdios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.095
- Πόντοι
- 206
Οχι ρε απλα αυτος που θεωρεί τον εαυτο του μαλακα ειναι λιγοτερο μαλακας απο τους άλλους που δεν τον θεωρουνΖαν ξεκίνησες ενδοσκόπηση?
Οχι ρε απλα αυτος που θεωρεί τον εαυτο του μαλακα ειναι λιγοτερο μαλακας απο τους άλλους που δεν τον θεωρουνΖαν ξεκίνησες ενδοσκόπηση?
Επειδή ο stekas72 είναι λίγο ... και αρκετά κομματόσκυλο ... και οι ψηφοφορίες του είναι σαν εκλογές
που .... ψηφίζουν όχι μόνο δέντρα , αλλά και θάμνοι , βρύα και λειχήνες
και τελευταια μερα ... μετα τις 04.55 μεχρι 05.30 ... μπορεί να πέσουν όσες ψήφοι δεν έπεσαν σε 20 μέρες ....
Για αντικειμενική μάχη έχουμε
1) ΜΙΑ ΜΟΝΟ ψηφοφορία. Όπως στις Εθνικές εκλογές. Αυτός που βγαίνει πρώτος, κερδίζει , χωρίς συμμαχίες όπως γινονται στο β' γύρω των δημοτικών
2)Φανεροί ψήφοι .... οπότε οι κλώνοι με ονόματα kikiriki1990 .... θα κάνουν μπαμ .... ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ....
3)Με τους φανερούς ψήφους ... θα φαίνονται πολιτικές σκοπιμότητες και συμμαχίες ...
4)Είναι όλη η περσινή λίστα. Βγήκαν μερικοί που είχαν 1-2 ψήφους. Βγήκε και ο Antisthenis .
5)Προστέθηκαν ονόματα που έχουν επιτυχίες στο θέμα των ελληνίδων , κατόπιν απαίτησης του κοινού.
Πάμε λοιπόν !
Γιατί είναι .... καθ' ύλην αρμόδιος ο στέκας .... το ξέρουν ίσως ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ....
Τύπε Σταλόνε σ εμπιστευόμαστε
Ψήφισα 3 δυνατούς μαλακες καλή τύχη παλιο-μαλακες.
Τυπε ειναι φανερη η ψηφοφορια.....κλικαρε εκει που λεει ψηφοι και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.Αθηναιε μεχρι τωρα ενας σε ψηφισε,ποιος πουστης να ειναι αυτος ο ένας.
Ο δικηγόρος θα ψαχνει τους 11 χαχαχααχψα
Η πλακα ειναι οτι νομιζει οτι ειναι σοβαρός και οτι λεει σωστα και αποδειχτηκε οτι όλοι τον εχουν παρει στο ψιλό.
Χαχαχαχαχχα
Ρε το σουργελο το δικηγορο
Χαχαχαχαχαχα
Ναι ρε το ειδα αργότεραΤυπε ειναι φανερη η ψηφοφορια.....κλικαρε εκει που λεει ψηφοι και θα σου λυθουν ολες οι αποριες.
Καλος εισαι και εσυ ρε στεκακι.Ρε μαλάκα εσύ δεν κορόιδευες τον διαγωνισμό και έκατσες μετά τις 12 τα μεσανυχτα για να τον φτιάξεις;;;;
Είσαι γεννημένος για MR MALAKAS .... Καλώ τους λίγους και καλούς φίλους μου να σε στηρίξουν!!!
τύπε εδω μια οικογενεια ειμαστε, ανοιξε μας την καρδια σου,Ρε μαλάκα εσύ δεν κορόιδευες τον διαγωνισμό και έκατσες μετά τις 12 τα μεσανυχτα για να τον φτιάξεις;;;;
Είσαι γεννημένος για MR MALAKAS .... Καλώ τους λίγους και καλούς φίλους μου να σε στηρίξουν!!!
ε αντε πες τα ρε...ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣΚαλός ο διαγωνισμός του Λάκαρου για ζέσταμα αλλά υπάρχει under construction επίσημος διαγωνισμός στους διαδρόμους, σε συνεννόηση με την επίσημη ΜΠΟΥΦΑ, με υψηλά στάνταρ ποιότητας , πιστοποίηση ISO και πολλές συγκινήσεις κατά τα περσινά πρότυπα!
Μείνετε συντονισμένοι
4. Πού είναι η ΜΠΟΥΕΦΑ; Οεο. Για αυτό αλωνίζουν οι σφετεριστές των διαγωνισμών.
Derby ειναι βλαροκ με χασοδικηΕγω τυποι αν μαθω μυστικες δημοσκοπησεις θα ανοιξω θεμα με ψηφοφορία να δω ποσο μεσα θα πεσουν τα δεξια σούργελα.
Παμε ολοι να βγαλουμε το βλαροκ,βλαροκκκκκκ με μπαροκουλι ρε ναρες μου
Χαχαχαχαχχααχχαχα ρε το σούργελο
μετα αυτος ο διαγωνισμοςΘα παρακαλούσαμε και τον κ @The Saint* να καθιερώσει και τον δικό του διαγωνισμό για τον mr Μινχαουζεν όπως επιτυχώς διενεργήθηκε πέρσι.
Διψάμε να ψηφίζουμε τουςξεφτιλες που μας την σπάνε 11 μήνες νομίζοντας πως είναι κάτι αλλά αξίζουν όσο ένας άδειος τενεκέςμαλάκες μας
Τα δυο δεξια σουργελα του σαιτDerby ειναι βλαροκ με χασοδικη
Καλος εισαι και εσυ ρε στεκακι.
2 ωρα το μεσημερι τους ελιγες τους διαγωνισμους και στα ημιτελικά μας πηρε βραδι.
Και να φαω μπαν δεν εχω θεμα ειμαι τσεχια και θα απασχολουμε στη δουλειά οποτε ο χρονος περιορισμενος.Πρόσεξε πας για μπαναρισμα και πάλι .... μην φτιάχνεις κλώνους ζανουλη ......
Τα δυο δεξια σουργελα του σαιτ