Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.942
- Πόντοι
- 6.256
Ο Saul.....ποιος είναι ο χειρότερος?
Ο Saul.....ποιος είναι ο χειρότερος?
ψηφίστε με τότε ρε μουνιά γιατί το ρίχνετε ότι σε κάτι άλεξ και σε κάτι σταλόνιδες?Ο Saul.....
ε πως μετραει οσο να πεις...Τι σημασια εχει ρε τυπε τωρα...μονο ενα ναυαγιο θα επαιρνε στα σοβαρα αυτη τη μαλακια.Λες και χρειαζεται διαγωνισμος για να ξερουμε ποιοι ειναι μαλακες ή ποιος ειναι ο χειροτερος....
Χάσατε τις προθεσμίες κύριε, τι θέτε?Πως μπορώ να δηλώσω συμμετοχή στον διαγωνισμό?
Έχεις αγαπησιάρικο άβαταρ...δε βοηθάς καθόλου κι εσύ !!ψηφίστε με τότε ρε μουνιά γιατί το ρίχνετε ότι σε κάτι άλεξ και σε κάτι σταλόνιδες?
Ο Ζαν το έκανε πάντως,για να τρολάρει προφανώςείπα να ψηφίσω και τον εαυτό μου αλλά το μετάνιωσα
Γιατι ψηφιζουν τοσοι ρε φιλε;Καταρχην κανεις δεν ξεχναει τι επικες αλλοιωσεις παιζανε στα αποτελεσματα οποτε δεν αρεσε στους διοργανωτες το πως πηγαινε η ψηφοφορια....απλα για να γινεται χαβαλες και τζερτζελο ηταν η ολη φαση αλλα μετα το χαλασανε με τα γελοια τους κομπεξ διαφοροι.ε πως μετραει οσο να πεις...
σου λεει ο αλλος απο 300.000+ μελη που εχει το σαιτ ο ταδε ειναι ο μεγαλυτερος μαλακας με ψηφοφορια κιολας
δεν ειναι και λιγο
Τι λέει μαν,μπράβο για χθες μαν ΆΞΙΟΙκατι τετοια παντως θυμιζουν λιγο τις τακτικες του πουση και του πικερ στον διαγωνισμο
και να πουμε εδω οτι και οι 2 το σηκωσαν στο τελος το κατσαρολι
just saying
ο στεκας τον χαλασεΓιατι ψηφιζουν τοσοι ρε φιλε;Καταρχην κανεις δεν ξεχναει τι επικες αλλοιωσεις παιζανε στα αποτελεσματα οποτε δεν αρεσε στους διοργανωτες το πως πηγαινε η ψηφοφορια....απλα για να γινεται χαβαλες και τζερτζελο ηταν η ολη φαση αλλα μετα το χαλασανε με τα γελοια τους κομπεξ διαφοροι.
καλα πηγε αντζελε δεν το ειχα να σου πωΤι λέει μαν,μπράβο για χθες μαν ΆΞΙΟΙ
Για μαλάκας καλά τα λες...για δικηγόρος θες δουλειά...Kαλώ όλα τα μέλη να μποικοταρουν αυτον τον fake διαγωνισμο και να περιμενουν τον Στέκα ως καθ' υλην αρμοδιο να τον πραγματοποιησει.
Εχει καταντησει βαρετο καθε χρονο ο Λακης να φτιαχνει δικο του διαγωνισμό επειδή θεωρει στημενο τον κανονικο. Θυμομαστε προπερσι που εφτιαξε δικο του, επειδη στον κανονικο εβγαινε πρωτος.
Προφανως λοιπον πρεπει να αγνοηθεί το νημα αυτο επιδεικτικά.
Και τι δεν λειπει ρε φιλε...εδω υπαρχουν ατομα που δεν τα ξερει η μανα τους.Λείπει ο ντολμας ή ειναι ιδέα μου??
θα ανοιχτει ρε διαγωνισμος οπως περυσι...θα επαιζε μπαλα απο σημερα αλλα ανοιχτηκε αυτο οποτε θα τον αργησει ο εκπροσωπος της εναλλακτικης ΜπουεφαΚαι τι δεν λειπει ρε φιλε...εδω υπαρχουν ατομα που δεν τα ξερει η μανα τους.
Δεν στηνονται ετσι τετοια νηματα....για να γινει σωστη δουλεια πρεπει να κανεις προεργασια να βρεις πρωτα τους υποψηφιους,μετα να φτιαξεις το φορματ και τελος σε συννενοηση με καποιον admin να στησεις τον διαγωνισμο με ομιλους και νοκ αουτ φασεις για να κρατησει αρκετα και να γινει σωστος χαβαλες.
Και το κυριοτερο αυτος που θα ανοιξει το νημα να μην εχει κομπλεξ και να ανηκει σε καποιο στρατοπεδο......
Αθηναιε μεχρι τωρα ενας σε ψηφισε,ποιος πουστης να ειναι αυτος ο ένας.θα ανοιχτει ρε διαγωνισμος οπως περυσι...θα επαιζε μπαλα απο σημερα αλλα ανοιχτηκε αυτο οποτε θα τον αργησει ο εκπροσωπος της εναλλακτικης Μπουεφα
Εγω θεωρω τον εαυτο μου μαλάκαΟ Ζαν το έκανε πάντως,για να τρολάρει προφανώς
ε στανταρ καποιοι θα με θεωρουν μαλακα ρεΑθηναιε μεχρι τωρα ενας σε ψηφισε,ποιος πουστης να ειναι αυτος ο ένας.
Ο δικηγόρος θα ψαχνει τους 11 χαχαχααχψα
Η πλακα ειναι οτι νομιζει οτι ειναι σοβαρός και οτι λεει σωστα και αποδειχτηκε οτι όλοι τον εχουν παρει στο ψιλό.
Χαχαχαχαχχα
Ρε το σουργελο το δικηγορο
Χαχαχαχαχαχα
Μαλακίες όλοι έχουμε πει.Ο αμαλάκιστος πρώτος τη λίθω βαλέτωΕγω θεωρω τον εαυτο μου μαλάκα
Ζαν ξεκίνησες ενδοσκόπηση?Εγω θεωρω τον εαυτο μου μαλάκα