Ναι,αλλά εγώ ποτέ δεν αποκάλεσα κάποια χυσοδοχείο για να αδειάζει τα αρχίδια του κάθε χλιμίτζουρας (στους οποίους πάντα απαντάς,αλλά -λέμε τώρα- δεν σε νοιάζει)
Σιγά σιγά να αρχίσουμε να πετάμε κανένα κομμάτι ξύλο και να του λέμε να τρέξει να το πιάσει.
Να το πιάσει όμως μόνο,μην πειραματιστεί με αυτό σαν τον Λιλα.
Ναι,αλλά εγώ ποτέ δεν αποκάλεσα κάποια χυσοδοχείο για να αδειάζει τα αρχίδια του κάθε χλιμίτζουρας (στους οποίους πάντα απαντάς,αλλά -λέμε τώρα- δεν σε νοιάζει)
Βλέπεις τι παληκάρια μου την έχουν πέσει και κοσμούν την ignore list μου ;
Κανονικά θα έπρεπε να την πουλάω στα νέα μέλη.
Περιλαμβάνει όλους τους μαλάκες-ναυάγια .
Άραγε το συγκεκριμένο ναυάγιο , ήταν η δεύτερη γκόμενα που την έπεσε στη ζωή του, στα 30 και έπαθε λαλά ;;
Η πρώτη ίσως να ήταν στο σχολείο, του οποίου ήταν ο μαλάκας/σούργελο .
Για να δώσει βεβαίωση προκειμένου να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους οι αφρικανές οικιακές βοηθοί που χρησιμοποιεί, τις υποχρεώνει να υποκύψουν στις σεξουαλικές του ορέξεις.
Για να δώσει βεβαίωση προκειμένου να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους οι αφρικανές οικιακές βοηθοί που χρησιμοποιεί τις υποχρεώνει να υποκύψουν στις σεξουαλικές του ορέξεις.
Για να δώσει βεβαίωση προκειμένου να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους οι αφρικανές οικιακές βοηθοί που χρησιμοποιεί, τις υποχρεώνει να υποκύψουν στις σεξουαλικές του ορέξεις.
Γιατί νομίζεις πως δηλώνει θεσμικά κατά της πορνείας;;;
Για να μην μπορούν δια νόμου οι πόρνες να διαφεντεύουν τον εαυτό τους, και να ευνοούνται εξωθεσμικά οι εκβιαστές και οι δουλέμποροι σαν και του λόγου του.