Νέα

Mr MALAKAS 2022 -ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kyriakos29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας του σάιτ για το έτος 2022

• px75

Ψήφοι: 106 62,4%
  • papaphilips

Ψήφοι: 64 37,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.607
Πόντοι
6.056
Αν την θεωρεις σωστή τότε ετοίμαζε ψηφοδέλτιο Συριζα και πήγαινε γράψου σε ΜΚΟ και περιμενέ τους να αντικαταστήσουν τα λαμόγια, αγράμματους, κρετίνους Έλληνες:confused:
ναι οκέι και συ ετοιμάσου να νηστεύσεις στο Ραμαζάνι :confused:

τι σχέση έχουν αυτά που λες με όσα έλεγε το πουλί ? ανέβασε ένα ποστ που να δείχνει πως ήταν φιλολάθρος

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πουλί και πιλότος θρυλικές μάχες
Το σόου ...

Πρέπει νααζεψουμε τις μεγάλες rivarlies του σαητ .........
Ποιες πχ είναι οι πέντε μεγαλύτερες μονομαχίες εχθροί;;
Δημητρακης εναντιον γκασταρμπαιτερς :headbaning1:

OP
OP
Kyriakos29

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

τι σχέση έχουν αυτά που λες με όσα έλεγε το πουλί ? ανέβασε ένα ποστ που να δείχνει πως ήταν φιλολάθρος
Τι να ανεβάσω τύπε..κανονική βάρδια λαθρολάγνου βαρούσε στο αντίστοιχο νήμα που συμμετέχεις :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.684
Πόντοι
6.056

Κάτι δεν θυμάσαι καλά ....
Ποια ήταν η μοναδική του γκόμενα θυμάσαι μήπως ;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Τύποι όπως kalogero , alex1971 και αρκετοί άλλοι , ψηφίζονται από καθίκια , που τους αντιπαθούν, επειδή τα καθίκια είναι καθολικά αποτυχημένα στη ζωή τους. Τον αλεξ , τον μισούν πολλά αγράμματα καθίκια, επειδή είναι επιστήμονας. Ενώ αυτοί είναι καρπαζοεισπράχτορες μια ζωή .

Η κατάσταση θυμίζει τον αριστείδη το δίκαιο και το βοσκό , που ήθελε να ψηφίσει να εξοριστεί και ζήτησε από τον ίδιο τον αριστείδη , να του γράψει το όνομά του.

Συγκρίνετε τον Kalogero, με τον Αριστείδη;;;;

Είπα ότι είμαι ανεκτικός στις υπερβολές. Αλλά αυτό δεν είναι υπερβολή. Είναι βλασφημία προς τον Αριστείδη και κακόβουλη χρήση της ελληνικής ιστορίας.

Έλεος!!!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.607
Πόντοι
6.056
κοίτα επειδή δεν είναι παρών και δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ που έχει γράψει
πες και θα το διασταυρώσουμε απο τα ποστ που έχουν γραφτεί

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.684
Πόντοι
6.056
Συγκρίνετε τον Kalogero, με τον Αριστείδη;;;;

Είπα ότι είμαι ανεκτικός στις υπερβολές. Αλλά αυτό δεν είναι υπερβολή.
Ποιητική αδεία . Το θέμα δεν είναι ο Αριστείδης, που ήταν Άριστος. Αλλά η σκατοψυχία του αγράμματου γιδοβοσκού. Σαν το γιδοβοσκό , έχουμε πολλούς. Ο Αριστείδης πιθανότατα πέθανε άτεκνος. Ο γιδοβοσκός είμαι σίγουρος θα ήταν πολύτεκνος. Όπως και ο Εφιάλτης θα ήταν πολύτεκνος (ενώ ο λεωνίδας άτεκνος) και ο Γούσης θα ήταν σίγουρα πολύτεκνος ! Και τα παληκάρια στην Πόλη ... που άνοιξαν την Πύλη ... ΟΛΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κοίτα επειδή δεν είναι παρών και δεν έχω διαβάσει όλα τα ποστ που έχει γράψει
πες και θα το διασταυρώσουμε απο τα ποστ που έχουν γραφτεί
Επειδή δεν είμαι σαν κάτι καθίκια, που διατρεβλώνουν τα γραφόμενα άλλων , θα περιμένω να βρεθούν τα αυθεντικά γραπτά του.
Τι έγραφε ο ίδιος.

OP
OP
Kyriakos29

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ωραία, επειδή εγώ δεν βρίσκω κανένα ,
ανέβασε εσύ ένα (1) :confused:
Εδώ μας έλεγε για την γειτόνισα που επιθυμεί και έλεγε και μαλάκες όσους έφεραν ενστάσεις
0DD475AA-6CCE-410C-A82B-52A8CE680D51.jpeg

OP
OP
Kyriakos29

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Είχε μαζέψει μια άπλυτη Αφγανή από μια ουρά στο αλλοδαπών αν θυμάμαι καλά, που την σπίτωσε για κάποιο διάστημα :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.607
Πόντοι
6.056
Επειδή δεν είμαι σαν κάτι καθίκια, που διατρεβλώνουν τα γραφόμενα άλλων , θα περιμένω να βρεθούν τα αυθεντικά γραπτά του.
Τι έγραφε ο ίδιος.
συμφωνούμε
Εδώ μας έλεγε για την γειτόνισα που επιθυμεί και έλεγε και μαλάκες όσους έφεραν ενστάσεις
0DD475AA-6CCE-410C-A82B-52A8CE680D51.jpeg
λοιπόν ? μια χαρά τη βλέπω τη κοπελίτσα και μπράβο της που παρελαύνει με αυτό το ανάστημα
Δε μου λες κυριάκο μπερδεύεις τους μετρημένους στα δάχτυλα αξιοπρεπείς με τα λεφούσια των αλητών ?
Πολύ σωστά μίλησε το πουλί, η φωτό μπερδεύει γενικά τους άμπαλους , μια κοπέλα από άλλη χώρα που περήφανα κρατάει την σημαία που άλλοι καίνε και άλλοι καπηλεύονται

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.684
Πόντοι
6.056
Είχε μαζέψει μια άπλυτη Αφγανή από μια ουρά στο αλλοδαπών αν θυμάμαι καλά, που την σπίτωσε για κάποιο διάστημα :confused:

Ξαναγράφω ότι μου αρέσει να είμαι ειλικρινής.Για το αφγανή έχω αμφιβολίες από ολόκληρη την παραπάνω πρόταση .

OP
OP
Kyriakos29

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
συμφωνούμε

λοιπόν ? μια χαρά τη βλέπω τη κοπελίτσα και μπράβο της που παρελαύνει με αυτό το ανάστημα
Δε μου λες κυριάκο μπερδεύεις τους μετρημένους στα δάχτυλα αξιοπρεπείς με τα λεφούσια των αλητών ?
Πολύ σωστά μίλησε το πουλί, η φωτό μπερδεύει γενικά τους άμπαλους , μια κοπέλα από άλλη χώρα που περήφανα κρατάει την σημαία που άλλοι καίνε και άλλοι καπηλεύονται
Τύπε, με αυτά που λέει ο Βαλκάνιος Πουτσαρας συμφωνείς στο νήμα των λάθρο;
Ξέρεις τι έχει γίνει μεταξύ του ινδάλματος σου και του ΒΠ?

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.607
Πόντοι
6.056
Τύπε με αυτά που λέει ο Βαλκάνιος Πουτσαρας συμφωνείς στο νήμα των λάθρο;
Ξέρεις τι έχει γίνει μεταξύ του ινδάλματος σου και του ΒΠ?
κυργιάκε έχεις να ποστάρεις τίποτα ?
με το "ξέρεις" δεν γίνεται δουλειά , ποστ πουλιού έχεις ?
Έχω διαβάσει τουλάχιστον 50 ποστ που χρονολογούνται πριν ακόμη γίνει γνωστό στην ελλαδίτσα το ανθελληνικό "πολίτικαλ κορέκτ", το κατέκρινε
και εξηγούσε ο άνθρωπος τι πρόκειται να συμβεί.
Εαν εσύ θεωρείς επιλήψιμο τη κοπέλα που κράτησε τη σημαία κ επομένως ήταν η καλύτερη μαθήτρια ,αριστούχα ,
μάλλον κάτι λάθος σκέπτεσαι

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
Ποιητική αδεία . Το θέμα δεν είναι ο Αριστείδης, που ήταν Άριστος. Αλλά η σκατοψυχία του αγράμματου γιδοβοσκού. Σαν το γιδοβοσκό , έχουμε πολλούς. Ο Αριστείδης πιθανότατα πέθανε άτεκνος. Ο γιδοβοσκός είμαι σίγουρος θα ήταν πολύτεκνος. Όπως και ο Εφιάλτης θα ήταν πολύτεκνος (ενώ ο λεωνίδας άτεκνος) και ο Γούσης θα ήταν σίγουρα πολύτεκνος ! Και τα παληκάρια στην Πόλη ... που άνοιξαν την Πύλη ... ΟΛΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι έγραφε ο ίδιος.
Το πουλί είχε γράψει παλιά ότι είχε σπιτωσει μια λαθρομεταναστισα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.607
Πόντοι
6.056
OP
OP
Kyriakos29

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
κυργιάκε έχεις να ποστάρεις τίποτα ?
με το "ξέρεις" δεν γίνεται δουλειά , ποστ πουλιού έχεις ?
Έχω διαβάσει τουλάχιστον 50 ποστ που χρονολογούνται πριν ακόμη γίνει γνωστό στην ελλαδίτσα όπου καυτηρίαζε το ανθελληνικό "πολίτικαλ κορέκτ"
και εξηγούσε ο άνθρωπος τι πρόκειται να συμβεί.
Εαν εσύ θεωρείς επιλήψιμο τη κοπέλα που κράτησε τη σημαία κ επομένως ήταν η καλύτερη μαθήτρια ,αριστούχα ,
μάλλον κάτι λάθος σκέπτεσαι
Α δεν πάμε καλά…Θα μας τρελάνεις εσυ σήμερα … Του την έπεφτε όλο το σάιτ τότε να του πει πως οι καθηγητές είναι επιεικείς με τους ξένους μαθητές και πως προβάλλονται συνεχώς και εντέχνως από τα ΜΜΕ για να προχωράει η ατζέντα της ενσωμάτωσης..
Δεύτερο ΜΑΛΑΚΑ τον έβγαλε σύσσωμο το σάιτ τότε πίσω από τον Βανάκια…
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ :dunno::dunno::dunno::headbang::headbang::headbang:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Για το ότι ζηλεύεις και μάλιστα παθολογικά σε σημείο που να προσπαθείς να πάρεις το πάνω χέρι με κολπάκια είναι πλέον ολοφάνερο. Μόλις σου έκανα like πρόσθεσες την τελευταία γραμμή και προφανώς το αφήρεσα γιατί πας να το παίξεις εξυπνάκιας. Να δούμε μέχρι πού θα φτάσει η γελοιότητά σου... Πρωτοχρονιά με το σκύλο σου θα κάνεις. Βράσε στο ζουμί σου. :sunglasses:

Τι να ζηλέψω από εσένα ρε τραχανά;

Τα νιάτα σου; Ή το σχεδόν ανύπαρκτο μυαλό σου.

Θα κρυφτείς πάλι 3-4 ημέρες και θα κάνεις μπανιστήρι ως επισκέπτης, για να μπεις μετά να ανακοινώσεις πως πέρασες υπέροχα και γάμησες μια πρώην γκόμενα της πρώην αναπληρώτριας γκόμενας σου, που αναπλήρωνε την αναπληρωματική...
Τέτοια πρεμούρα να μας δηλώσει ότι γάμησε, δεν την είχε ούτε ο ψυχαναγκαστικός ο Πίκης. :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.607
Πόντοι
6.056
Α δεν πάμε καλά…Θα μας τρελάνεις εσυ σήμερα … Του την έπεφτε όλο το σάιτ τότε να του πει πως οι καθηγητές είναι επιεικείς με τους ξένους μαθητές και πως προβάλλονται συνεχώς και εντέχνως από τα ΜΜΕ για να προχωράει η ατζέντα της ενσωμάτωσης..
Δεύτερο ΜΑΛΑΚΑ τον έβγαλε σύσσωμο το σάιτ τότε πίσω από τον Βανάκια…
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ :dunno::dunno::dunno::headbang::headbang::headbang:
οι μαθητές είναι το πρόβλημα ρε κυριάκο
ή τα ρεμάλια που ξημεροβραδιάζονται πουλώντας ντρόγκια ?
Μη μου λες για ψηφοφορίες όταν είναι μυστικές , άνοιξε όπως είχες δεσμευτεί την ψηφοφορία να δούμε και τα ξαναλέμε για το αδιάβλητο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom