και γω σου δινω σπερμα απο την αρχη στο χαλαρο, αλλα δε φαινεται να βαζεις μυαλο.
πας να το παιξεις νιπλοφσκι και εσυ, αλλα θα σου βγει σε κακο... ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ
Γράφει ο καθένας τη μαλακία του ...
ΚΑΙ Ο ΣΤΑΡ .... ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ .... ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ !!!!!!!
Ο Φρανκ Σινάτρα της Μαλακίας.
Ο Πίξουλας.
Το κεντρικό πρόσωπο .
Ο μαλάκας που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει .
Κατευθείαν το πήρε.
Κανείς δεν τον αμφισβητεί .
Πρόκειται για τον όμηρο της μαλακίας.
Εδώ πρέπει να γράφεται μόνο το έπος του !
Η πιξουλιάδα !!!!!!
Άσε... Ξέρω... Θα με ξαναπείς τραβελομπαλότσα και θα μου χαλάσεις την εικόνα.
Θα βγαίνω στο δρόμο, θα με κοιτάνε όλοι και θα λένε: Κοίτα μια τραβελομπαλότσα που τον ξεμπρόστιασε ο τεράστιος Παπαροφίλιππας.
Δεν θα έχω πρόσωπο να πατήσω στο ΚΑΠΗ. Η ζωή μου θα γίνει μια κόλαση.
Ρε είστε τόσο άρρωστοι μαλάκες εσύ και ο Καβαλοκαλαμόγερας, που μπερδεύετε πραγματικά το μέσα με το έξω;;;
Εδώ μέσα τρέμεις για την εικόνα σου, γιατί εδώ είναι η ζωή σου, εδώ έψαχνες να κάνεις φίλους που τελικά σε πρόδωσαν και γύρευες να τους δικάσεις. Το έξω ξέχνα το, δεν υπάρχει για σένα.
Και η ζωή σου εδώ μέσα είναι ήδη κόλαση.
Δεν θέλω να σας αποσπάσω από τις απέλπιδες προσπάθειες που κάνετε, για να κερδίσετε, έστω και τελευταία στιγμή, τον τίτλο, αλλά παρεμπιπτόντως ακόμα αναμένω τις αποδείξεις για την σεξουαλική ταυτότητα που αγωνίζεστε να μου προσάψετε.
Γράφει ο καθένας τη μαλακία του ...
ΚΑΙ Ο ΣΤΑΡ .... ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ .... ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ !!!!!!!
Ο Φρανκ Σινάτρα της Μαλακίας.
Ο Πίξουλας.
Το κεντρικό πρόσωπο .
Ο μαλάκας που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει .
Κατευθείαν το πήρε.
Κανείς δεν τον αμφισβητεί .
Πρόκειται για τον όμηρο της μαλακίας.
Εδώ πρέπει να γράφεται μόνο το έπος του !
Η πιξουλιάδα !!!!!!
Εδώ μέσα τρέμεις για την εικόνα σου, γιατί εδώ είναι η ζωή σου, εδώ έψαχνες να κάνεις φίλους που τελικά σε πρόδωσαν και γύρευες να τους δικάσεις. Το έξω ξέχνα το, δεν υπάρχει για σένα.
Και η ζωή σου εδώ μέσα είναι ήδη κόλαση.
Δεν θέλω να σας αποσπάσω από τις απέλπιδες προσπάθειες που κάνετε, για να κερδίσετε, έστω και τελευταία στιγμή, τον τίτλο, αλλά παρεμπιπτόντως ακόμα αναμένω τις αποδείξεις για την σεξουαλική ταυτότητα που αγωνίζεστε να μου προσάψετε.