Νέα

Mr MALAKAS 2022 -ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kyriakos29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μαλάκας του σάιτ για το έτος 2022

• px75

Ψήφοι: 106 62,4%
  • papaphilips

Ψήφοι: 64 37,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Δεν είναι με χρονική σειρά η διάταξη …
Την έχεις χαμένη τη μπάλα και μου θυμίζεις βανάκια που προσπαθούσε να πιαστεί από τη κάθε μικρομαλακία :2funny::2funny::2funny:
Λέω κ εγώ….

Δεν γίνεται να ψήφισα τόσο νωρίς.

Όταν τον έριξα η ψηφοφορία έδειχνε να έχει κριθεί.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.133
Πόντοι
3.656
Προσπαθούν να χτυπήσουν τον παπαφίλιπς, όλα τα γαλάζια σκουλήκια , σαν τη μπαρόκα.
Μάλλον κακό του κάνουν όμως. Αν σε υποστηρίζει ο μπαρόκ , γίνεσαι ακόμη πιο μαλάκας.
Σαρώνει ο πίξουλας. Θερίζει !!!! Οργώνει λέμε !!!!!!! Γαζώνει !

OP
OP
Kyriakos29

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Λέω κ εγώ….

Δεν γίνεται να ψήφισα τόσο νωρίς.

Όταν τον έριξα η ψηφοφορία έδειχνε να είχε κριθεί.
Η συμμετοχή και η ανάδειξη του αθλήματος, καθώς και η μαζική ψήφιση των παικτών είναι υπεράνω της έκβασης της αναμέτρησης:hi:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.133
Πόντοι
3.656
Γαζώνει λέμε ο Πίξουλας !!!!! ΓΑΖΩΝΕΙ !!!!!!!
Sewing_machine_animated.gif

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Προσπαθούν να χτυπήσουν τον παπαφίλιπς, όλα τα γαλάζια σκουλήκια , σαν τη μπαρόκα.
Μάλλον κακό του κάνουν όμως. Αν σε υποστηρίζει ο μπαρόκ , γίνεσαι ακόμη πιο μαλάκας.
Σαρώνει ο πίξουλας. Θερίζει !!!! Οργώνει λέμε !!!!!!! Γαζώνει !

Σιγά μη ψηφίσουμε δεξιά ρε Τέλλη.

Δεν πα να μας κοπεί το χέρι καλύτερα

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Η συμμετοχή και η ανάδειξη του αθλήματος, καθώς και η μαζική ψήφιση των παικτών είναι υπεράνω της έκβασης της αναμέτρησης:hi:

Πάντως έχεις πετύχει μια παγκόσμια bourdeliki πρωτοτυπία.

Αντί να αποχωρήσει ο νικητής της ψηφοφορίας όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές, έφυγε ο 3ος επιλαχών πριν καλά καλά φτάσουμε στον τελικό.

Και χωρίς ιδιαίτερο μπούλινγκ.

@alex71 λείπεις :priest::priest::priest:

Συνημμένα

• D0E79AA6-1723-4FF3-BB29-E2244BFDA329.jpeg
    D0E79AA6-1723-4FF3-BB29-E2244BFDA329.jpeg
    116,9 KB · Εμφανίσεις: 20

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.133
Πόντοι
3.656

Αντί να αποχωρήσει ο νικητής της ψηφοφορίας όπως όλες τις προηγούμενες χρονιές, έφυγε ο 3ος επιλαχών πριν καλά καλά φτάσουμε στον τελικό.
Τύπε , ο φετινός πρωταθλητής δεν θα αποχωρήσει . Μπορεί να είναι γέρικο ναυάγιο , αλλά στην καριέρα του είναι νεότατος.
Έχει πολλά να δώσει . Είναι όπως ο Πελέ το 1956. Μεγάλη καριέρα μπροστά του. Θα σηκώσει κι άλλες κούπες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.549
Πόντοι
27.261
Eγώ θα επιμείνω στην αρχική μου υπόθεση πως ο πίξας θα το σηκώσει επειδή έχει σκοτωθεί με τους πάντες και τον μισούν μέχρι και τα μπανεράκια. Ο μπακαλιάρος όμως είναι αυθεντικός καθυστερημένος και θα τσίμπαγε άνετα ψήφο και από κάποιον με τον οποίο δεν έχει ανταλλάξει ούτε κουβέντα. Τα έχει καταφέρει όλα με το σπαθί του και το ανυπέρβλητης ηλιθιότητας content του.
Συνεπώς ο πραγματικός νικητής είναι ο τραγοσεφερλής!!
(Άρπα και το πρωτοχρονιάτικο food pass σου, δωράκι από μένα:
:shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit::shit:
:piss::piss:papaphilips :wanker::wanker:
τραβελοπουστριτσα λετζιτ, αφου σου κανανε λικε και καρδουλα η νιπλοφσκι και η πουστομπαροκα αντιστοιχα, εισαι στη σωστη παραταξη.
δε χρειαζεται κατι αλλο, συγχαρητηρια :thumbsup:
Marriage Equality Gay GIF by Imma Almourzaeva

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Γυρισα στο σπιτι μου πριν λιγο, μπηκα στο site, ειδα το συγκεκριμενο θεμα του τελικου, διαβασα λιγο και ψηφισα μονο και μονο ετσι απο περιεργεια για να δω το αποτελεσμα..
Ψηφισα τον px75 (οπως και στα προκριματικα) μονο και μονο επειδη απο τα λιγα γραφομενα που διαβασα ακουγεται περισσοτερο
Υ.Γ. Για την ωρα παντως αποτι βλεπω ο συγκεκριμενος παει τρενο
Train Cleaning GIF

Υ.Γ.2. Καλη τυχη και στους δυο διεκδικητες και ας κερδισει ο καλυτερος
:hi:

OP
OP
Kyriakos29

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Και χωρίς ιδιαίτερο μπούλινγκ.

@alex71 λείπεις :priest::priest::priest:
Πριν 3-4 χρόνια είχε χαθεί πάλι ο Άλεξ για 3-5 συνεχόμενους μήνες και όλοι οι θαμώνες του σάιτ ανυσήχησαν και δεν ήξεραν τι συμβαίνει..Ευτυχώς επανήλθε και δικαιολογήθηκε πως είχε αυξημένο φόρτο εργασίας. Δεν πιστεύω πως η απουσία του συνδέεται άμεσα με τον διαγωνισμό.
Ελπίζουμε να είναι καλά, να περνάει θαυμάσια και να μας ξαναέρθει πιο συγκαταβατικός και λιγότερο αλαζόνας

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Καλώ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της λογικής και τις ευημερίας να αμαυρώσουν ( ψηφίσουν ) μια και καλή τύπους σαν τον πρωτοπόρο μας ώστε μπας και καταφέρει να λογικευτει κ να σταματήσει να εύχεται να ψοφήσεις και σκατα στο τάφο σου ...
Κάθε ψήφος στον ευγενέστερο κύριο παοαφιλιπς είναι ένα κίνητρο να διαβάζουμε τις παραπάνω εκφράσεις του οχετού μέλους..
Με την ψήφο στον Κο παοαφιλιπς ενθαρρύνεται τον άρρωστο πιξη να συνεχίζει τις αρρωστημένες του βρισιές και να δέρνεται σε δύσκολη θέση την διοικήση του bou com..

Ψήφισε λογικά κ στείλτον μια και καλή στα χρονοντούλαπα της ιστορίας τον ψυχασθενή

Και μη ξεχνάς .....εσύ αποφασιζεις

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
τραβελοπουστριτσα λετζιτ, αφου σου κανανε λικε και καρδουλα η νιπλοφσκι και η πουστομπαροκα αντιστοιχα, εισαι στη σωστη παραταξη.
δε χρειαζεται κατι αλλο, συγχαρητηρια :thumbsup:
Marriage Equality Gay GIF by Imma Almourzaeva
Τι έγινε πέρασε μισή μέρα και τώρα ξύπνησες;
Φαίνεται τώρα θα συνήλθε η ροδέλα σου από το καρφοπέταλο 20 σχεδόν σελίδων.:tooth:
Πάντως εγώ δηλώνω εντυπωσιασμένος, γιατί τέτοιο σκατό και κατρούλι δεν έχει φάει ούτε η παλιότερη δημόσια τουαλέτα στη πλ. Βικτωρίας:2funny:. Kαι παραταύτα εξακολουθείς να γαυγίζεις θλιβερό τερεζουλίνι.
Το μόνο για το οποίο στενοχωριέμαι είναι ότι θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε τη παραγγελία του βραβείου σου...
Κυπελλο Πρεσβυτέρας Φιλίππας.png

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.549
Πόντοι
27.261
Καλώ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις της λογικής και τις ευημερίας να αμαυρώσουν ( ψηφίσουν ) μια και καλή τύπους σαν τον πρωτοπόρο μας ώστε μπας και καταφέρει να λογικευτει κ να σταματήσει να εύχεται να ψοφήσεις και σκατα στο τάφο σου ...
Κάθε ψήφος στον ευγενέστερο κύριο παοαφιλιπς είναι ένα κίνητρο να διαβάζουμε τις παραπάνω εκφράσεις του οχετού μέλους..
Με την ψήφο στον Κο παοαφιλιπς ενθαρρύνεται τον άρρωστο πιξη να συνεχίζει τις αρρωστημένες του βρισιές και να δέρνεται σε δύσκολη θέση την διοικήση του bou com..

Ψήφισε λογικά κ στείλτον μια και καλή στα χρονοντούλαπο της ιστορίας τον ψυχασθενή

εχει σαλταρει που δεν του δινω σημασια το μωρακι :2funny:
Christmas Angel GIF by happydog

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.133
Πόντοι
3.656
Ψήφισε λογικά κ στείλτον μια και καλή στα χρονοντούλαπο της ιστορίας τον ψυχασθενή

Εγώ το έχω πάει παραπέρα. Όσοι ψηφίσουν papaphilips τους βάζω στην ignore list. Όσοι βρίσκονταν στη λίστα, από όταν φτιάχτηκε, ψήφισαν papaphilips επίσης . Με δικαίωσαν !

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.549
Πόντοι
27.261
Τι έγινε πέρασε μισή μέρα και τώρα ξύπνησες;
Φαίνεται τώρα θα συνήλθε η ροδέλα σου από το καρφοπέταλο 20 σχεδόν σελίδων.:tooth:
Πάντως εγώ δηλώνω εντυπωσιασμένος, γιατί τέτοιο σκατό και κατρούλι δεν έχει φάει ούτε η παλιότερη δημόσια τουαλέτα στη πλ. Βικτωρίας:2funny:. Kαι παραταύτα εξακολουθείς να γαυγίζεις θλιβερό τερεζουλίνι.
Το μόνο για το οποίο στενοχωριέμαι είναι ότι θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε τη παραγγελία του βραβείου σου...
Κυπελλο Πρεσβυτέρας Φιλίππας.png
:blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1::blahblah1:

Illustration Rainbow GIF by Martina Scott

OP
OP
Kyriakos29

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εγώ το έχω πάει παραπέρα. Όσοι ψηφίσουν papaphilips τους βάζω στην ignore list. Όσοι βρίσκονταν στη λίστα, από όταν φτιάχτηκε, ψήφισαν papaphilips επίσης . Με δικαίωσαν !
Πείτε όσοι μιλάτε με τον Λάκη πως είμαι στη περίφημη λίστα του χωρίς να έχω ψηφίσει papaphilips:2funny:
Όχι για να με βγάλει αλλά για να δει τι μαλακίες λέει :confused:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom