τωρα που διαβάζω τα ποστ του παπαφιλιπα για φυλλο μηδεν μου ρθε στο μυαλο και ο τυπος μπαρος. αραγες τι θα γινει με τις ψήφους των λαθρομεταναστών; θα επιτραπουν απο νηματοθετη;
Ένα σωρό χουντικούς,φασίστες και ρατσιστές έχει το forum και εσείς φτάσατε στον τελικό αυτούς τους εχθρούς,επειδή σκυλοβρίζονται μεταξύ τους για να γίνει μανούρα.Αρνούμαι να ψηφίσω κάποιον.Ούτε στην αρχή τους είχα ψηφίσει.Λευκό.Το μόνο θετικό είναι ο τζέρτζελος που γίνεται
Μην κλαις ρε δροσερούλη. Σκέψου ότι σε λίγες ώρες θα είσαι σε κάποιον γαμιστρώνα στη Συγγρού και θα σε παρηγορεί στη ζεστή αγκαλία του ένας λιγδιάρης πάκης.
το ειδα, αλλα μπηκε στη μεση η αγια τερεζα με το σεργιανι της να κανει παιχνιδακι και να πουλησει τη γνωστη "εξυπνη" αρλουμπα.
οχια και εσυ... οχιααααααααααα
καλα τον τιτλο θα τονε θυμαται καλα ο πολυκλωνοκεργιακος, εμενα στα @@ μου.
εδω τι εχετε να μας πειτε κυρια τσατσα της αρλουμπας ?
σε γνωστα σοκακια πρωην-νυν φιλεναδων σας και εσεις βλεπω
εσεις μαθατε στα κοριτσια την πισωκινηση η' αυτες εσας ?
το ειδα, αλλα μπηκε στη μεση η αγια τερεζα με το σεργιανι της να κανει παιχνιδακι και να πουλησει τη γνωστη "εξυπνη" αρλουμπα.
οχια και εσυ... οχιααααααααααα
καλα τον τιτλο θα τονε θυμαται καλα ο πολυκλωνοκεργιακος, εμενα στα @@ μου.
εδω τι εχετε να μας πειτε κυρια τσατσα της αρλουμπας ?
σε γνωστα σοκακια πρωην-νυν φιλεναδων σας και εσεις βλεπω
εσεις μαθατε στα κοριτσια την πισωκινηση η' αυτες εσας ?
λαγνοτραβελακο, γνωστη η "εξυπνη" τακτικη εκει στο gayclub που εχετε, αλλα εδω δεν πιανει.
απλα να ξερεις...
ηρεμα το λεω, για να μην ερθει η τρικυμια παρακατω
λαγνοτραβελακο, γνωστη η "εξυπνη" τακτικη εκει στο gayclub που εχετε, αλλα εδω δεν πιανει.
απλα να ξερεις...
ηρεμα το λεω, για να μην ερθει η τρικυμια παρακατω