οχι
150 πορειες γινανε φετος
ποσες ηθελες να γινουν 500;
και ποια αλλη μορφη αντιδρασης να επιδιωξει το ΚΚΕ
την ενοπλη βια;
καλα, μας πεισατε....
τις προηγουμενες χρονιες, που δεν υπηρχε και τετοια επιθεση στα εργασιακα δικαιωματα, γινοντουσαν 200! οι περισσοτερες εκ των οποιων ιδιαιτερα "εντονες" με καταλήψεις, κλεισίματα δρόμων κ.λ.π.
εγω , με το φτωχο μου το μυαλο, θεωρώ πως απεναντι σε μια τετοια προτωφανη επιθεση στους εργαζομενους και τα λαϊκα στρωματα, το ΚΚΕ θα έπερε να είχε κυρρήξει πόλεμο! Αντ'αυτού βλέπουμε ακόμη και τους πολυδιαφημισμένους "επαγγελματίες αγωνιστές" του ΠΑΜΕ να μην εμφανιζονται πουθενά! Ερωτώ λοιπόν, αυτοί οι ίδιοι που κάποτε κλείνανε δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια και την ακρόπολη με απείρως "ελαφροτερα" αιτήματα, θα έπρεπε ή όχι να εχουν σε μόνιμο αποκλεισμό τουλάχιστο το Υπ.Οικονομικών? Εδώ στην προσφατη πορεία το μπλοκ του ΚΚΕ απέφυγε επιδεικτικά να περάσει και να διαμαρτυρηθεί μπροστά απο τη βουλή! Εαν αυτή την κίνηση δεν την θεωρείτε ως δείγμα γραφής, μάλλον θα πρέπει να επανεξετάσετε τα δεδομένα με βάση τα οποία κρίνετε!
Υ.Γ. δεν σχολιάζω καν οπως βλέπετε, την στάση του ΚΚΕ στα θέματα του "ανοιγματος" των κλειστών επαγγελμάτων, της κατάργησης του δώρου στους Δ.Υ. και τους συνταξιούχους, των υπογείων συμφωνιών της ΓΣΕΕ με τους βιομηχάνους ακόμη και του θέματος του ανοίγματος των καταστημάτων ακόμη μια Κυριακή την περίοδο των γιορτών! Πέρισυ ας πούμε θα θυμάστε πόσο δραστήριοι για το ίδιο θέμα ήταν οι του ΠΑΜΕ...
Εγώ αυτό παρατηρώ, οτι σε σχέση με το μέγεθος της επίθεσης που δέχονται οι λαϊκες και εργατικές τάξεις, οι αντιδράσεις των αριστερών κομμάτωνείναι τουλάχιστο χλιαρές εως ανύπαρκτες! Αποδείξτε μου εαν μπορείτε το αντίθετο!