master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
μην του δινετε σημασια λεμετώρα το γυρίσαμε στη "νομιμότητα του μπου";
το "επιχείρημα" του γελοίου;
μην του δινετε σημασια λεμετώρα το γυρίσαμε στη "νομιμότητα του μπου";
το "επιχείρημα" του γελοίου;
μην του δινετε σημασια λεμε
δεν ειναι ετσι τυπε,να διεκδικεις τα δικαιωματα σου,αλλα οχι και να γαμας την χωρα μεσα στις γιορτες.και μην ξεχνας οτι μεγαλο μεριδιο ευθηνης για οτι συμβαινει τωρα εχουν οι δημοσιοι υπαλληλοι.Οπότε τι καθόμαστε και δεν κηρύσσουμε στρατιωτικό νόμο;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ
Οπότε τι καθόμαστε και δεν κηρύσσουμε στρατιωτικό νόμο;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ
μην του δινετε σημασια λεμε
δεν χρειάζεται στρατιωτικός νόμος .. απλά τήρηση των νόμων χρειάζεται .. που καθημερινά καταλύονται από τις στρατιές των κρατικοδίαιτων αργόσχολων και δήθεν προοδευτικών κρετίνω που στο όνομα της δήθεν αλλαγής τους καταστρέφουν, ληστεύουν και διαλύουν τα πάντα...
απλά τηρηση των νόμων χρειάζεται...
γιατί;
δεν είναι κι ότι χειρότερο κυκλοφορεί.
απλώς γκρινιάζει...
δεν ειναι ετσι τυπε,να διεκδικεις τα δικαιωματα σου,αλλα οχι και να γαμας την χωρα μεσα στις γιορτες.και μην ξεχνας οτι μεγαλο μεριδιο ευθηνης για οτι συμβαινει τωρα εχουν οι δημοσιοι υπαλληλοι.
δεν ειναι ετσι τυπε,να διεκδικεις τα δικαιωματα σου,αλλα οχι και να γαμας την χωρα μεσα στις γιορτες.και μην ξεχνας οτι μεγαλο μεριδιο ευθηνης για οτι συμβαινει τωρα εχουν οι δημοσιοι υπαλληλοι.
μην τα ισοπεδωνουμε και ολα,υπαρχει και ενα 5-10% που εργαζεται λιγο πιο σκληρα.φυσικά να διεκδικείς το δικαίωμα να αμείβεσαι παχυλά από τον κόπο των άλλων (φορολογουμένων) χωρίς να παράγεις και αποδόδοντας αισχίστης ποιότητας έργο και υπηρεσία .....
δεν ειναι ετσι αδελφε.πρεπει να υπαρχει ισονομια σε ολους.δεν μπορει εμενα ο καθε υπουργος ναυτιλιας να μου κανει υποχρεωτικη επιστρατευση και στους δημοσιους να μην κανει τιποτα.ποιος ο λογος να μην κανει;Το διαίρει και βασίλευε δεν είναι λύση.
Συμφέρει μόνο την εξουσία.
δεν ειναι ετσι αδελφε.πρεπει να υπαρχει ισονομια σε ολους.δεν μπορει εμενα ο καθε υπουργος ναυτιλιας να μου κανει υποχρεωτικη επιστρατευση και στους δημοσιους να μην κανει τιποτα.ποιος ο λογος να μην κανει;
γιατι δεν ειναι;ποιος ο λογος να υπαρχει αυτη η ανισοτητα;Δεν είναι τόσο απλό το θέμα όσο νομίζεις.
Ξεκόλλα.
γιατι δεν ειναι;ποιος ο λογος να υπαρχει αυτη η ανισοτητα;
πες μου μια κοινωνικη ανισοτητα που ειναι εις βαρος των δημοσιων εναντι των ιδιωτικων μεροκαματιαριδων.εστω μια.Απ όλες τις κοινωνικές ανισότητες που υπάρχουνε, αυτή σε πείραξε ρε φιλαράκι;
Μη με τρελαίνεις.
το δωρο Χριστουγεννων ας πουμε...πες μου μια κοινωνικη ανισοτητα που ειναι εις βαρος των δημοσιων εναντι των ιδιωτικων μεροκαματιαριδων.εστω μια.
πες μου μια κοινωνικη ανισοτητα που ειναι εις βαρος των δημοσιων εναντι των ιδιωτικων μεροκαματιαριδων.εστω μια.