tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
και για να το συνεχίσω ο συνεχιστής του κεμαλικού οράματος Οζάλ πέθανε νωρίς και αυτός...
στην πολιτικη και στην ιστορια δεν πορευεσαι με τα ''αν''...τα δεδομενα ειναι συγκεκριμενα, πριν τον κεμαλ υπηρχαν οι πασαδες και ενα κρατος ερμαιο στις διαθεσεις των ευρωπαιων και κυριως των αγγλων με τις περιβοητες ΄΄διομολογησεις'' και ο κεμαλ εγκαθιδρυσε ενα κρατος βασισμενο στον εθνικισμο, προς οφελος του λαου του βεβαιαΕπειδη εισαι προπέτης, και παραβλεπτης προηγουμενων ποστ, δες το ποστ μου και θα δεις οτι ο τουρκισμος όπως τον εγραψα ειναι σε εισαγωγικα.
ήτοι, αν δεν υπηρχε ο κεμαλ θα υπηρχε μια άλλη μορφη του τουρκικου εθνικισμού (ισως με αλλο ονομα κλπ), καθως και ενα θεοκρατικό κράτος εδω. Πραγμα που σημαινει οτι θα είχαμε τώρα εναν πολυ δύσκολο γείτονα.
Ενω τωρα στην πραγματικοτητα, με τον τουρκικο εθνικισμο και τον κεμαλισμό, αλλα χωρις θεοκρατία, απλα εχουμε εναν δυσκολο γειτονα.
Την σημερινή τουρκία την ξεκίνησε ο Κεμαλ όπως ειναι τωρα, βεβαια οι συνεχιστές του τα κανανε σκατα, τελειως σκατα. Αν ζουσε λιγα χρονια ακομα, τα πραγματα εδω θα ητανε πολυ καλυτερα, για τους τουρκους βεβαια.
στην πολιτικη και στην ιστορια δεν πορευεσαι με τα ''αν''...τα δεδομενα ειναι συγκεκριμενα, πριν τον κεμαλ υπηρχαν οι πασαδες και ενα κρατος ερμαιο στις διαθεσεις των ευρωπαιων και κυριως των αγγλων με τις περιβοητες ΄΄διομολογησεις'' και ο κεμαλ εγκαθιδρυσε ενα κρατος βασισμενο στον εθνικισμο, προς οφελος του λαου του βεβαια
καλα αστο......διαβασε τι εχεις ποσταρει πιο πριν και αστο να παει να γαμηθει, μην συγχιζομαστε πρωι πρωι....και τι διαφορετικο ειπα εγω δηλαδη;
καλα αστο......διαβασε τι εχεις ποσταρει πιο πριν και αστο να παει να γαμηθει, μην συγχιζομαστε πρωι πρωι....
το υπόλοιπο ποστ σου δεν χρειάζεται...Δεν μπορείς να καταλάβεις .
γιατί νομίζω δεν πρέπει να έχουνε αγοράσει ποτέ στη ζωή τους ούτε τσιρώτο...
εχουν χαλασμενο ρολοι και χανουν τις πορειεςτο υπόλοιπο ποστ σου δεν χρειάζεται...
για τον φέθρυ είναι αρκετές αυτές οι 4 λέξεις.
έχω μια απορία
αυτοί οι τόσο εργατικοί και μαχητικοί αριστεροί των φόρουμ εδώ (πορνοπαππούς και πάπιας) κατέβηκαν στην πορεία; πήγανε να δείρουνε το Χατζηγάκη και τους άλλους βουλευτές;
μάχονται ή μόνο στα λόγια;
το υπόλοιπο ποστ σου δεν χρειάζεται...
για τον φέθρυ είναι αρκετές αυτές οι 4 λέξεις.
έχω μια απορία
αυτοί οι τόσο εργατικοί και μαχητικοί αριστεροί των φόρουμ εδώ (πορνοπαππούς και πάπιας) κατέβηκαν στην πορεία; πήγανε να δείρουνε το Χατζηγάκη και τους άλλους βουλευτές;
μάχονται ή μόνο στα λόγια;
σαφώς και είναι δικαίωμά σουΚι εγώ νομίζω οτι γαμιέσαι.
Δικαίωμά μου δεν είναι;
μην του γραφεις τετοια και παει και κλαιγεται στους μοντς.μην του δινεις σημασια.Κι εγώ νομίζω οτι γαμιέσαι.
Δικαίωμά μου δεν είναι;
Κι εγώ νομίζω οτι γαμιέσαι.
Δικαίωμά μου δεν είναι;
σαφώς και είναι δικαίωμά σου
αγαπητέ φέθρυ
νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχολείσαι με τους πουθενάδες.
αυτούς δλδ οι οποίοι δεν έχουν τι να κάνουν και προκαλούν με μαλακίες.
έτσι κι αλλιώς το τι κάνει ο καθείς εκτός φόρουμ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
άρα δεν έχει και καμία απολύτως σημασία να συζητιέται.
ΙΜΗΟ φυσικά!
σαφώς και είναι δικαίωμά σου
Σωστό.
Αλλά όταν προκαλούν, θα παίρνουν και την ανάλογη απάντηση.
Δεν είδες πόσο κλαψουρίζει ο ρουφιανο- τράνυ κάθε φορά που ποστάρω την κουκούλα του δοσίλογου;
Και με όλο τον δεκσό συρφετό να υπερασπίζεται συλλήβδην τη ρουφιανιά.
Αυτό τη χαρά δεν θα μου την στερήσω.
συνήθως όταν αντιπαρατίθεσαι με έναν καταφανώς μαλάκα,
αναγκάζεσαι να πέσεις στο επίπεδό του,
οπότε οι τρίτοι είναι δύσκολο να διακρίνουν τον καταφανώς μαλάκα!