τις είδαμε τις προτάσεις σου.. εντάξει.. σκούπισε το στόμα σου από τα χύσια τώρα..
Καλά, μιλάνε και οι ρουφιάνοι;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχ
τις είδαμε τις προτάσεις σου.. εντάξει.. σκούπισε το στόμα σου από τα χύσια τώρα..
Προσυπογραφω.υγ αντι να θέλετε να δείρετε πολιτικούς ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!
Ο φουφουτος.λοιπόν κύριοι ρεαλιστές;
ποιος έχει να κάνει περισσότερο ρεαλιστική πρόταση;
ο Παπακωνσταντίνου
ή
ο Σαμαράς;
φπ, τράνυ, γιατί τουμπεκιάζεστε;
Ο φουφουτος.
Ας το θεσουμε διαφορετικα.
Αν ειχε παραμεινει ο Καραμανλης, τωρα θα ημασταν στο ΔΝΤ?
Γιατι απο τον Οκτωβριο ως το Μαρτιο ο Γιωργακης εκανε τα παντα (μεχρι που εβαλε και τα χρεη των νοσοκομειων στο ελλειμμα) ωστε να φανει ακομη χειροτερη η κατασταση, και πηγαν τα επιτοκια στο Θεο, κάνοντας δηλωσεις για τιτανικους κλπ?
Αυτη ειναι η ενσταση μου.
Έλα ντε.
Γιατί άραγε;
![]()
![]()
![]()
![]()
σου το είπα ήδη
το δρόμο έδειξε η Ουγγαρία
γιατί ΔΗΘΕΝ θα μας πει δακρύβρεχτα η τράνυ (όταν ξαναμπεί) έχει κι άλλα πράγματα να κάνει στη ζωή της...
ασχολειται με σοβαρά θέματα.
όταν είναι για ξεκατίνιασμα και για να μετρήσει το πουλί της απαντάει σε κλάσμα δευτερολέπτου...
σιχτιρ μαλάκες!
Oλα γινονται για να πληρωθουνε οι μισθοι των εργατωνε...μας έχουνε πρήξει τ' αρχίδια με το ΔΗΘΕΝ ρεαλισμό του μνημονίου
τα ΜΜΕ και τα ρεαλιστικά παπαγαλάκια έμμισθα (τι δουλειά τους κάνουνε οι τσάτσοι) ή άμισθα (είναι μαλάκα τα άτομα) !
άι σιχτιρ πιά!!!
Αυτο ακριβως....αχαχαχαχαχαχαχαχαήτοι ΦΠ + Τράνυ;
βέβαια μπορείτε να περιμένετε και την έξοδο από το τούνελ του μνημονίου!
ουτοπιστές!!!!![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=83462.0;attach=313075;image[/img[/URL]]
[/quote]
14 νεκροί, 5.000 συλλήψεις και υπουργός προστασίας ο Άδωνις;
Θεέ μου, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
14 νεκροί, 5.000 συλλήψεις και υπουργός προστασίας ο Άδωνις;
Θεέ μου, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι είναι τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια;μπααα... λένε να τα πάρουμε από τους πλούσιους... ναι μόνο που
(1) δεν φτάνουν
(2) δεν θα τα δώσουν (ήδη τα έχουν βγάλει έξω)
και ότι πάρουμε θα είναι κουφάρια επιχειρήσεων που το κρατος πολύ δε περισσότερο τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια είναιανίκανα να τα λειτουργήσουν για να παράγουν...
λοιπόν μαγκίτες !!!
είναι απλό !!! τα νούμερα δεν βγαίνουν! η συνέχιση του υπαρκτού καπιταλισμού θα πηγαίνει πίπα κώλο όλο και μεγαλύτερα στρώματα του πληθυσμού!
γιατί; για να σωθούν οι τράπεζες και ο κερδοφορίες τους σε πρώτη φάση.
η απάντηση είναι απλή: κρατικοποίηση των τραπεζών και κοινωνικός έλεγχος στα μέσα παραγωγής.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΗΜΩΝ ΑΓΟΡΩΝ!
αν αυτό γίνει σε επίπεδο ελλάδας θα είναι λιγο αποτελεσματικό.
αν γίνει σε επίπεδο ευρώπης αρκετά περισσότερο.
ειναι μια διέξοδος! απαιτείται πολιτικη πάλη και αλλαγή συσχετισμών!
αν προτιμάτε να δείτε να υλοποιούνται οι στόχοι του μνημονίου μπορείτε επίσης να περιμένετε!
νομίζω ότι είναι εξίσου ουτοπικό!!!
υγ αντί να θέλετε να δείρετε πολιτικούς ΣΠΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!
τι είναι τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια;