psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 406
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα παίδες ξέρετε που και εάν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά στην Αθήνα; να ακούς μπουζούκι με ωραία συντροφιά δίπλα σου;
Άκου τύπε θα πάς Συγγρού 102 το μαγαζί έχει ταμπέλα απέξω που γράφει Ράδιο η οποία έχει ξεμείνει από προηγούμενο κολομπαρο και δίπλα υπάρχει σεξσοπ, ο τωρινός ιδιοκτήτης το έχει ονομάσει Bozo live και λειτουργεί Παρασκευή και Σάββατο, τα Σάββατα γίνετε συνένωση και με ένα κολομπαρο που λέγεται απλό μπαρ που υπήρχε κάποτε στον νέο κόσμο αλλά έκλεισε, από ορχήστρα ένα αρμόνιο και ένα μπουζούκι οπαδοί της Ρόμα, τέσσερις πέντε τραγουδιαρες από φωνή μουνι και πέντε σερβιτόρες κονσομασιον, από πελάτες όλοι ναυάγια, μερικοί μπατιροτουριστες της γύρω περιοχής και κάτι τραβεστί ηλικιωμένα που αραζουν εκεί αρχικά για να πάνε μετά στης ΚΟΎΚΛΕΣ αν γνωρίζεις σχετικά. Μιλάμε για μεγάλη παρακμή,το πρόβλημα είναι ότι πριν πάς αν πάς ελεγξετο γιατί τον δεκαπενταύγουστο το σφράγισε η εφορία για 20 μέρες γιατί δεν έκοβε αποδείξεις, γενικά πρόσεχε σε αυτά τα μαγαζιά διότι κλέβουν ασυστολα στους λογαριασμούς εκτός του ότι δεν κόβουν ποτέ αποδείξεις, εγώ δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο απλά με ενημερωσανε φίλοι ναυάγια που πήγαν, έχει τύχη όμως πιο παλιά να πάω σε χειρότερο στη Κυψέλη.Καλησπέρα παίδες ξέρετε που και εάν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά στην Αθήνα; να ακούς μπουζούκι με ωραία συντροφιά δίπλα σου;
Να μην βοηθεισω τον συνάδελφο σε αυτό που ψάχνειΚαταπληκτικη περιγραφη .. σαν να εισαι εκει τωρα
Να μην βοηθεισω τον συνάδελφο σε αυτό που ψάχνει
Να μην βοηθεισω τον συνάδελφο σε αυτό που ψάχνει
Αυτά γινόντουσαν παλιά φίλε μου τώρα δεν νομίζωΣυναγωνιστή...
Θυμασε στην ταινία... Όλα είναι δρόμος ... με την ατάκα Ηλία Ριχτό...!
το μαγαζί λεγόταν Vietnam ... μπουζούκι... πουτανες ... πιάτο... λουλουδικο
Υπάρχει τέτοιο μαγαζί στην Αθήνα να γίνεται της Κορέας...?
ουτεκατακαμμιασχεση τυπε......Συναγωνιστή...
Πάντα google ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κεντρικά γραφεία θα σου βγάλει οδηγείες πως να παςΣυναγωνιστή...
Yπήρχε και μέχρι πριν από δέκα-δεκατρία χρόνια σε υπόγειο στην οδό Πανεπιστημίου εκεί που ήταν μάλλον το παλιό Wild Rose και λεγότανε εάν δεν κάνω λάθος Ελυζέ κάτι ανάλογο με το Ελυζέ του Λονδίνου όπου πήγαιναν οι εκεί πλούσιοι φοιτητές και εφοπλιστές και τα σπάγανε/διασκεδάζανε.Συναγωνιστή...
Ωραία χρόνια! Ήμουν τακτικός θαμώνας (εθνική οδό, Πατησίων, Αχαρνών κλπ.) Όλα μας τα λεφτά μπουζούκια κ πουτανες ήταν. Δεν έχω μετανιώσει γι αυτά που εφαγα αλλά για αυτά που δεν προλαβα να φάω..Περασμένα μεγαλεία αυτά, κάποτε ήταν όλα φουλ μέχρι και ή δεύτερες φωνές ή όι γυναίκες τού μπαλέτου ερχόταν στο τραπέζι αν ήσουν θαμώνας ή κουβαρντας, τώρα μαλακίες τούμπανα ούτε μπουζούκια τής προκοπής δεν υπάρχουν, πάς και είναι σαν να πηγές σέ θέατρο.
Αλλη φαση,Ιφιγενεια,Αλεξαντερς,και αλλα .Εξφανιστηκανε πλεον....Ωραιες εποχες.Yπήρχανε παλιά,μετά την οικονομική κρίση των Μνημονίων,εξαφανιστήκανε.
Πήγαινα παλιά σε ένα μπουζουξίδικο (του οποίου η ορχήστρα εμφανιζότανε και στην τότε εκπομπή με τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια) στην οδό Κωνσταντινουπολεως που είχε μέσα κοπέλες από Ανατολικό μπλοκ και σου "κράταγαν παρέα".