Νέα

Μπουρδελοτσαρκες διαρκείας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα viper84x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Η μεγαλυτερη σε διαρκεια ωρα μπουρδελοτσαρκα που εχετε κανει? Με 2 φιλους ειχαμε κανει απο εννιαμιση το βραδυ μεχρι 2 παρα περιπου. Σας ακουω

mikefazer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως ειδε κανενας απο εσας σημερα την εκπομπη της Στεφανιδου ¨αξιζει να το δεις"?Ειχε ενα τρελλο MILF με ονομα Sandra απο Γερμανια η οποια δουλευει ως ιεροδουλος.Δεν ειπαν ομως που δουλευει.Μηπως γνωριζει καποιος απο εσας κατι?Ειναι τρελλο μουνι και θα ηθελα να την επισκεφτω!!!!

g-lykos

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η μεγαλυτερη σε διαρκεια ωρα μπουρδελοτσαρκα που εχετε κανει? Με 2 φιλους ειχαμε κανει απο εννιαμιση το βραδυ μεχρι 2 παρα περιπου. Σας ακουω
αυτο το κανει για ζεσταμα ο τσεγενακος  ;)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
λοιπον τις μεγαλιτερες τσαρκες κανει ο Τσεγιεν και τελειωσε συζητηση :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μηπως ειδε κανενας απο εσας σημερα την εκπομπη της Στεφανιδου ¨αξιζει να το δεις"?Ειχε ενα τρελλο MILF με ονομα Sandra απο Γερμανια η οποια δουλευει ως ιεροδουλος.Δεν ειπαν ομως που δουλευει.Μηπως γνωριζει καποιος απο εσας κατι?Ειναι τρελλο μουνι και θα ηθελα να την επισκεφτω!!!!

Είναι η γνωστή Σάντρα από τις ταινίες της Σειρήνας :) ;)

mikefazer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις που δουλευει;Γιατι ειπε οτι δουλευει σε μαγαζι.Αλλα που;

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μικρος εισαι........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εκτος απο την διαδρομη Λελας - Φραμτζη που εχω κανει αρκετες φορες, (οπως ειπαν οι αγαπητοι g-lykow kai g-lykoula) με ολες τις ενδιαμεσες στασεις στην Φυλης, το ρεκρ μου ειναι:

Απο Εφεσου (πλατεια Αμερικης); - Φυλης - Λιοσιων -Μεταξουργειο λαο ληξη στπο τερμα της Αχιλεως..

Mε τα ποδια εννοηται ολη η διασδρομη και ολα οι παροδοι των κεντρικων δρομων.

Συνολικη διαρκεια΅
Απο τις 17:30 εως τις 03:00.= 9,1/2 ωρες.

Αυτα.

ΥΓ: Το "Μικρος εισαι" αναφερεται με πληρη αισθηση του χιουμορ και χωρις καμια διαθεση υπεροψιας.
:rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Σαντρα δουλεψε σαν guest (μια μονο εμφανιση) την περασμενη Δευτερα 18/1/2010 στο Βριλησσου 60, βραδυνη βαρδια.
Δεν υπαρχειο ενημερωση για καποια νεωτερη εμφανιση της,

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οταν εχω χρονο βαραω σχεδον 3ωρακι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
πριν αρκετά χρόνια. Μονο με τα πόδια
Ξεκίνησα απο Στηλες Ολ. Διος απο το μασατζίδικο Συγγρού12,μετα πήγα σε μασατζίδικο στο Συνταγμα (Απόλλωνος 1)
και απο εκεί, Κολωνάκι (Λουκιανου 20), απο εκει Εξάρχεια (τοτε λειτουργούσε ενα σπίτακι πίσω απο την Μπουμπουλινας)
και απο εκει Φυλής, Φωκαιας , Διδύμου πέριξ Λιοσιων (Τροφωνίου κτλ),Περγαμου, πλατεια Αττικής, και κατάληξη πλατεια Αμερικής (Λελας)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
πριν αρκετά χρόνια. Μονο με τα πόδια
Ξεκίνησα απο Στηλες Ολ. Διος απο το μασατζίδικο Συγγρού12,μετα πήγα σε μασατζίδικο στο Συνταγμα (Απόλλωνος 1)
και απο εκεί, Κολωνάκι (Λουκιανου 20), απο εκει Εξάρχεια (τοτε λειτουργούσε ενα σπίτακι πίσω απο την Μπουμπουλινας)
και απο εκει Φυλής, Φωκαιας , Διδύμου πέριξ Λιοσιων (Τροφωνίου κτλ),Περγαμου, πλατεια Αττικής, και κατάληξη πλατεια Αμερικής (Λελας)

Πες όλη την αλήθεια. Πες ότι τότε ξεκίνησες με ένα λάπτοπ παραμάσχαλα, είσαι στο δρόμο όλη μέρα, κοιμάσαι σε ξενοδοχεία και μασατζίδικα, συνδέεσαι στο δίκτυο του Δήμου Αθηναίων (τα γαμησιάτικα του ζίροου πληρώνουμε) και δίνεις συνεχείς ανταποκρίσεις!  :rockon: :rockon:
ΑΠΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μικρος εισαι........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εκτος απο την διαδρομη Λελας - Φραμτζη που εχω κανει αρκετες φορες, (οπως ειπαν οι αγαπητοι g-lykow kai g-lykoula) με ολες τις ενδιαμεσες στασεις στην Φυλης, το ρεκρ μου ειναι:

Απο Εφεσου (πλατεια Αμερικης); - Φυλης - Λιοσιων -Μεταξουργειο λαο ληξη στπο τερμα της Αχιλεως..

Mε τα ποδια εννοηται ολη η διασδρομη και ολα οι παροδοι των κεντρικων δρομων.

Συνολικη διαρκεια΅
Απο τις 17:30 εως τις 03:00.

Αυτα.

ΥΓ: Το "Μικρος εισαι" αναφερεται με πληρη αισθηση του χιουμορ και χωρις καμια διαθεση υπεροψιας.
:rockon:
Μας κερδισες στο φωτοφίνις δηλαδη  :2funny: :2funny: :rockon: .

Εγω σε προσφατη τιτανια τσαρκα ξεκινησα με τον Βυζο απο τις δεκαμιση το πρωι και οργωσαμε ό,τι υπηρχε στη φυλης και στην αχαρνων, μετα κατευθυνθηκαμε στους οικους της λιοσιων για να καταθεσει κι ο πουρολάγνος τυπος  :grin: :zfuck: κι έπειτα ολη την ιασωνος, όπου εκει τα εφτυσε ο τυπος  :2funny: :2funny: :2funny: .

Έπειτα συνεχισα μονος μου(τα προηγουμενα ηταν ολα με τα ποδια,τωρα πηρα τρενο για βικτωρια) για την απογευματινη βαρδια της φυλης και περιξ :grin: :grin:  :o :o :o

Υγ. Μπορει να εκανα και πολυ παραπανω απο 9 ωρες που εγραψα, ωστοσο δεν θυμαμαι τι ωρα τελειωσα και δεν θελησα να φανω υπερβολικος οπότε εγραψα <<κανα 9ωρο>>

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Τη σεζόν 2003-2004, πριν από την Ολυμπιάδα, ξεκίνησα τις πρώτες τσάρκες στην Αθήνα (έπρεπε να πάρω χρυσό μετάλλιο με τόσο περπάτημα).  :rockon:
Κάποια στιγμή ξεκίνησα από Δάφνη και έφτασα Πατήσια με τα πόδια. Επειδή δεν ήξερα που να πάω, όμως, έπαιρνα όλους τους κάθετους δρόμους, προς τα πάνω και προς τα κάτω, σε απόσταση 5 τετραγώνων από τον κεντρικό δρόμο. Μετρούσα τα πέντε τετράγωνα για να μη χάνομαι, επειδή δεν ήξερα την Αθήνα.
Το αποτέλεσμα ήταν να έχω γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα, να είμαι κατάκοπος, να μην έχω μπει σε κανένα, αλλά να έχω γεμίσει το πορνομπλοκάκι (μπλε τετράδιο, από εκείνα που είχαμε στο δημοτικό  :2funny: ) με σημεία. Το κακό είναι ότι σημείωνα ό,τι έβλεπα με φωτάκι, με αποτέλεσμα στο διπλοτσεκάρισμα που έκανα αργότερα να καταλάβω ότι μερικά είναι κανονικές κατοικίες (μέχρι και σε ωδείο είχα μπει  :rockon: )

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
(μέχρι και σε ωδείο είχα μπει  :rockon: )
chorus-074.gif
harp-035.gif
music-095.gif
music-122.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom