baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
:-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-*
ρε οτι εχω πει εχει βγει μετα απο καιρο....σας θυμιζω οτι πρωτος μιλησα για την καταπτωση του σαιτ,για τον νωντα που θα αναστηθει απο τον λουστ,για τους ελωχιμ,τον πουτιν και για τον πολεμαρχο του θεου....ο καιρος γαρ εγγυς τυποι.....ερχεται το ξανθο γενος στο μπου.....
ποσο προφητικος ησουν τοτε ελα σταματη σου εχουμε κιντερ εκπληξη
ημουν νιος και παλιωσα τωραρε οτι εχω πει εχει βγει μετα απο καιρο....σας θυμιζω οτι πρωτος μιλησα για την καταπτωση του σαιτ,για τον νωντα που θα αναστηθει απο τον λουστ,για τους ελωχιμ,τον πουτιν και για τον πολεμαρχο του θεου....ο καιρος γαρ εγγυς τυποι.....ερχεται το ξανθο γενος στο μπου.....
να με θυμηθειτε οταν πωληθει το σαιτ....ρε οτι εχω πει εχει βγει μετα απο καιρο....σας θυμιζω οτι πρωτος μιλησα για την καταπτωση του σαιτ,για τον νωντα που θα αναστηθει απο τον λουστ,για τους ελωχιμ,τον πουτιν και για τον πολεμαρχο του θεου....ο καιρος γαρ εγγυς τυποι.....[size=30pt]ερχεται το ξανθο γενος στο μπου.[/size]....
ξανθος εισαι εγω καραφλας ηξερανα με θυμηθειτε οταν πωληθει το σαιτ....
ρε για πιτα λεμε και εσυ το πηγες στο λουκετο αν και αν πετυχει το φλουρι ο γλιτσας δεν ειναι και απιθανο σκατα ποδαρικο θα κανειπω πω ρε μαγκεσ σοβαρα τωρα΄, εχεται φανταστει καποτε το σαιτ να βαζει λουκετο θα ειναι πολυ κρυμα αν και ελπιζω να μην γινει ποτε γιατι ειναι φοβερω.
οχι....εχω σκεφτει εγω ομως κατι αλλο που ειναι και πολυ πιθανον να συμβει.....το σαιτ να αγοραστει απο μεγαλοαλυσιδα ή μεγαλοαλυσιδες του χωρου και να γινει τσατσοσαιτ γεματο διαφημισεις και καλες κριτικες και μελη μονο καλοσυνατα και με καλα λογια για ολα τα κομοδινα και χωρις αρνητικες και δυσφημιστικες κριτικες...πω πω ρε μαγκεσ σοβαρα τωρα΄, εχεται φανταστει καποτε το σαιτ να βαζει λουκετο θα ειναι πολυ κρυμα αν και ελπιζω να μην γινει ποτε γιατι ειναι φοβερω.
Μερεντομακάρονα πού θα βρούμε;
εχει φτιαξει το αλιντι σαν σκαοτυλακι λεει τις βγηκανΜερεντομακάρονα πού θα βρούμε;
Θα φτιάξουμε βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτα,παραγωγής μπάρος.....τι λέτε;
ρε με σπαθι τη κοβεις
γιατι δικια μου παραγωγη ενταξει τελευταια με αυτα που τρωω χεζω πολυ δεν αντιλεγω αλλα οχι παραγωγη δικια μουΘα φτιάξουμε βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτα,παραγωγής μπάρος.....τι λέτε;