Νέα

Μπουρδελόπιτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:2funny: :2funny: :2funny:
ποσο προφητικος ησουν τοτε ελα σταματη σου εχουμε κιντερ εκπληξη :2funny: :2funny:
ρε οτι εχω πει εχει βγει μετα απο καιρο....σας θυμιζω οτι πρωτος μιλησα για την καταπτωση του σαιτ,για τον νωντα που θα αναστηθει απο τον λουστ,για τους ελωχιμ,τον πουτιν και για τον πολεμαρχο του θεου....ο καιρος γαρ εγγυς τυποι.....ερχεται το ξανθο γενος στο μπου..... :birdman: :birdman:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ρε οτι εχω πει εχει βγει μετα απο καιρο....σας θυμιζω οτι πρωτος μιλησα για την καταπτωση του σαιτ,για τον νωντα που θα αναστηθει απο τον λουστ,για τους ελωχιμ,τον πουτιν και για τον πολεμαρχο του θεου....ο καιρος γαρ εγγυς τυποι.....ερχεται το ξανθο γενος στο μπου..... :birdman: :birdman:
ημουν νιος και παλιωσα τωρα :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρε οτι εχω πει εχει βγει μετα απο καιρο....σας θυμιζω οτι πρωτος μιλησα για την καταπτωση του σαιτ,για τον νωντα που θα αναστηθει απο τον λουστ,για τους ελωχιμ,τον πουτιν και για τον πολεμαρχο του θεου....ο καιρος γαρ εγγυς τυποι.....[size=30pt]ερχεται το ξανθο γενος στο μπου.[/size].... :birdman: :birdman:
να με θυμηθειτε οταν πωληθει το σαιτ.... :grin: :grin: :grin: :sunglasses:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Όποιος κερδίσει το φλουρί ένα κουβά μερέντα ν' αλείφει το ψωμάκι του όλο το χρόνο  :rockon: :rockon: :rockon:

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πω πω ρε μαγκεσ σοβαρα τωρα΄, εχεται φανταστει καποτε το σαιτ να βαζει λουκετο θα ειναι πολυ κρυμα αν και ελπιζω να μην γινει ποτε γιατι ειναι φοβερω.

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
πω πω ρε μαγκεσ σοβαρα τωρα΄, εχεται φανταστει καποτε το σαιτ να βαζει λουκετο θα ειναι πολυ κρυμα αν και ελπιζω να μην γινει ποτε γιατι ειναι φοβερω.
:think: ρε για πιτα λεμε και εσυ το πηγες στο λουκετο αν και αν πετυχει το φλουρι ο γλιτσας δεν ειναι και απιθανο σκατα ποδαρικο θα κανει :tooth: :tooth:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι....εχω σκεφτει εγω ομως κατι αλλο που ειναι και πολυ πιθανον να συμβει.....το σαιτ να αγοραστει απο μεγαλοαλυσιδα ή μεγαλοαλυσιδες του χωρου και να γινει τσατσοσαιτ γεματο διαφημισεις και καλες κριτικες και μελη μονο καλοσυνατα και με καλα λογια για ολα τα κομοδινα και χωρις αρνητικες και δυσφημιστικες κριτικες...

και μετα τερμα η ανεξαρτητη πορνοδημοσιογραφια.... :grin: :grin: :grin:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Προσφέρομαι για πουλημένος, επ' αμοιβή πορνορεπόρτερ!

:happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μορτηδες να κανονισουμε
κατω στην φυλης να κοψουμε την πιττα μας
να μαζευτουμε ολη η καλη τρελοπαρεα
καυλιαρηδες.... πακιστανοι.... τσατσαδες
νταβατζηδες... μερεντολαγνοι...ποδολαγνοι...βυζολαγνοι...
πουτανες κτλπ

αλλωστε προχθες στο τροφωνιου 11 πανω ειχε στο σαλονι
μελομακαρονα και κουραμπιεδες  :2funny: :2funny: :2funny:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μερεντομακάρονα πού θα βρούμε;  :kissass2:  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Θα φτιάξουμε βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτα,παραγωγής μπάρος.....τι λέτε; :birdman:

Επισκέπτης
Έτσι σκέτη θα την κόψεις;;; Πρέπει να τη :shit: πρώτα...αλλιώς δε λέει :tooth:

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
ρε με σπαθι τη κοβεις :jerking: :2funny:
Θα φτιάξουμε βασιλόπιτα με επικάλυψη σοκολάτα,παραγωγής μπάρος.....τι λέτε; :birdman:
γιατι δικια μου παραγωγη :think: ενταξει τελευταια με αυτα που τρωω χεζω πολυ δεν αντιλεγω αλλα οχι παραγωγη δικια μου :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom