Νέα

Μπουρδέλο στην Καλαμαριά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristospapadopoulos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xristospapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χθες στην οδό Πασαλίδη (ανάμεσα στην Κρήνη και στον πεζόδρομο), ήδα ένα μαγαζί με το όνομα luxus. Γνωρίζει κανείς τίποτα γι 'αυτό; Επίσης όποιος ξέρει κανένα μπουρδέλο στην Καλαμαριά ας με ενημερώσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Χθες στην οδό Πασαλίδη (ανάμεσα στην Κρήνη και στον πεζόδρομο), ήδα ένα μαγαζί με το όνομα luxus. Γνωρίζει κανείς τίποτα γι 'αυτό; Επίσης όποιος ξέρει κανένα μπουρδέλο στην Καλαμαριά ας με ενημερώσει.

Φίλε ομολογώ πως δεν είμαι γνώστης, αλλά για μπουρδέλο ή έστω κωλόμπαρο στην καλαμαριά δεν έχω ακούσει ποτέ... Μόνο για ένα μασατζίδικο έχω ακούσει απ' αυτό το σάιτ...

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1

Σιγα να μην εχει μπουρδελο και στο Πανοραμα! :grin:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Είδες τι προκαλεί η αγαμία? ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!

OP
OP
X

xristospapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπορήτε να πάτε μια βόλτα να το διαπιστώσετε από μόνοι σας

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Πρέπει να κατάλαβα ποιο εννοείς. Αν λες για ένα όπως ανεβαίνεις την Πασαλίδη στα αριστερά ψιλούποπτο, αν ξέρω καλά έχει φρουτάκια. Στην Καλαμαριά έχει 1-2 ύποπτα μπαράκια που έχουν γκόμενες αλλά δεν ξέρω τι παίζει και για ποιους. Ένα είναι το Avanti πίσω από την εκκλησία και ένα στην Αμισού που γίνεται η λαϊκή που λέγεται Φεγγάρι. Στο πρώτο έχουμε δει κατά καιρούς (καλοκαίρια κυρίως) να κάθονται κάτι ρωσίδες έξω σταυροπόδι με κάι μινι μέχρι τον αφαλό και στο δεύτερο (το Φεγγάρι) θυμάμαι ότι είχε πάει μια φίλη μου για δουλειά και η ιδιοκτήτρια άρχισε να της τα λέει λίγο περίεργα και η φίλη μου την έκανε. Οπότε για κανένα από τα δύο δεν είμαι σίγουρος και ούτε πρόκειται να το διαπιστώσω γιατί δεν είμαι φαν τέτοιων καταστημάτων

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Όταν λες φρουτάκια τι ενωείς;
Ρε Χρηστάρα,

Όταν είδα οτι ξεκίνησες τέτοια ενότητα, σκέφτηκα: "...ο τύπος έχει χιούμορ...".
Όταν είδα οτι έχεις ως nick το όνομά σου, σκέφτηκα: "...ο τύπος μας παριστάνει τον χαζό...".

:jerking: :jerking: :jerking:

...όταν είδα οτι δεν ξέρεις ΟΥΤΕ τα βασικά, ανακάλυψα έντρομος πως ούτε χιούμορ έκανες, ούτε και παρίστανες κάτι που δεν είσαι.

:headbang: :headbang: :headbang:

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είδες τι προκαλεί η αγαμία? ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!
ΕΛΕΟΣ!!!
μερικοι ειστε ικανοι να "βρισκετε" σπιτακια παντου.
συμφωνω με τον PATHFINDER. εχετε γινει ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ της αγαμιας

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Όντως, η μανία μερικών να βρουν μπουρδέλα παντού φτάνει στο υπερβολικό, αλλά αν δεν μιλάμε απλά για μπουρδέλα με την απόλυτη έννοια και συμπεριλάβουμε μασατζίδικα, κωλόμπαρα, στούντιο κλπ κλπ κλπ τότε μπορώ να πω ότι όσα χρόνια είμαι μπουρδελιάρης έχω πετύχει κάτι-τι από όλα αυτα σε κάθε περιοχή σχεδόν της θεσ/νίκης: κέντρο, δυτικά, τούμπα, λεωφ. Στρατού, Μπότσαρη, Ανάληψη, Ντεπώ, Καλαμαριά κα.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αυριο θα κάνω μία καταδρομική στα 3 κωλόμπαρα που είπε ο φίλος ss21 (2 + 1 που λέει οτι είναι φρουτάκια) και θα σας γράψω τις ενυπώσεις μου...

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Λοιπόν, καταδρομική στα κωλόμπαρα (2+1) που έγραψε ο SS21

Οι εντυπώσεις είναι αντίστοιχα 1. Τζίφος 2. Τζίφος 3. Φρουτάκια

Στο 1 και στο 2 μόνο αντρες και από μια κοπέλα στο μπαρ. 

Μπορεί να φταίει ο 15αύγουστος.

Θα επανέλθω την επόμενη εβδομάδα (να γυρίσουν και τα κορίτσια απ τις άδειες  :rolleyes:)

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
κουλοχερηδες ρε φιλε...παρανομα!!και καλα ειναι ιντερνετ!!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε μας δουλεύει όλους ο Παπαδόπουλος μου φαίνεται...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνήθως κάτι τέτοια "ύποπτα" συνοικιακά μαγαζιά είναι φρουτάκια παρά κάτι άλλο, τα φρουτάδικα ευδοκιμούν παντού

OP
OP
X

xristospapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το μαγαζί που λέω στο πρώτο μήνυμα δεν νομίζω να έχει φρουτάκια. Έχει δομάτια. Σύγουρα λέμε για το ίδιο;

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Το μαγαζί που λέω στο πρώτο μήνυμα δεν νομίζω να έχει φρουτάκια. Έχει δομάτια. Σύγουρα λέμε για το ίδιο;

Είναι φρουτάκια-πανσιόν...  Ποιο ακριβώς εννοείς; Και πώς το ξέρεις οτι έχει δωμάτια;  Μπήκες μέσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom