Νέα

Μπουρδέλο με Τραβέλια/Tρανς στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
χαχαχαχ!!!κοντα επεσες φιλαρακι!επισης θα βαλουν στα αιτηματα να επιτραπει ο γαμος μεταξυ ομοφυλοφυλων
για οποιον ακουει ραπτοπουλο,πεθανετε στα γελια αφοβα....
εισαι μεγαλος μαλακας
κι ας εχεις μονο 6 μηνυματα

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
είναι αλήθεια πώς τις τρανς στη Θεσσαλονίκη τις λένε "Μπουγάτσα-Με-Ψωλή";  :think:

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εσυ ¨ΑΝΤΡΑ¨ για πες μας πως τις λετε στην Αθηνα ρε...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Γνωστή εκεί πάνω η έλλειψη καλής πίστης στο αθώο πείραγμα. Ε ρε, το κλασσικό κόμπλεξ...

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αν και ειμαι απ την Αθηνα...Αν και μενω Θεσσαλονικη...Αν και δεν γουσταρω ουτε την ντοπιολαλια και τον κομπλαξισμο των θεσσαλονικιων...Θα συμφωνισω με τον gothiam...

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εγω δεν ειμαι απο Θεσσαλονικη παντως ... για να βγαλω τον ΑΝΤΡΑ απο σκεψεις...περιμενω να δω τι ακριβως θελει να μας πει με αυτο το τοσο πετυχημενο σχολιο...αν ηταν προσπαθεια να φανει αστειος απλα...τοτε ισως να σταματησει τωρα...βαζω στοιχημα πως θα χουν κατουρηθει ηδη ολοι απο το γελιο...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αλλα και μαζι σου κατοπιν της απαντησεως τουτης!!!
Είδες που 'σαι λιγάκι βιαστικούλης; Δεν ήταν πείραγμα με σεξουαλικό υπονοούμενο για τα γούστα περί τραβεστί, αλλά σχετικά με το κλασσικό "ΜπουγάτσαPlusSomething", χαχαχα

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Είδες που 'σαι λιγάκι βιαστικούλης; Δεν ήταν πείραγμα με σεξουαλικό υπονοούμενο για τα γούστα περί τραβεστί, αλλά σχετικά με το κλασσικό "ΜπουγάτσαPlusSomething", χαχαχα
το καταλαβα οτι ηταν το κλασσικο μπουγατσα+κατι...αλλα αφου τον ξερεις τον πονο τους μην λες τετοια...

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου ρε ΑΝΤΡΑ ακομπλεξαριστε και υπερανω ολων...
τιμη μας να μας σχολιαζεις !!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
το καταλαβα οτι ηταν το κλασσικο μπουγατσα+κατι...αλλα αφου τον ξερεις τον πονο τους μην λες τετοια...
κοίταξε, η διάθεσή μου να αστειευτώ δεν πηγαίνει αντάμα με τον επαρχιωτισμό που νιώθει την ανάγκη να εξωτερικεύσει ο καθένας.

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τωρα psaxno δε ξερω ποιος εχει πιανου πονο και ειναι και ασχετο με το παρον θρεντ και ας ληξει εδω...
παντως για τον γκουρου της γνωσης ΑΝΤΡΑ απλα για να μη παει και χαμενη η σοφια 37 χρονων ας ριξει μια βιαστικη ματια εδω και αν δεν του αρεσει ας χτυπησει ενα "σουβλακι" με σουβλακι!!!

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι να κανουμε εμεις οι επαρχιωτες ρε ΑΝΤΡΑ πρεπει καπου να εκτονωθουμε...ευτυχως που ηρθες εσυ ο ευρωΠεος

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ψυχραιμια ρε gothiam μην τρελενεσαι...ειπαμε πλακα εκανε ο ανθρωπος...τωρα το οτι εκανες τον κοπο να παραθεσεις απ την εγκυκλοπαιδια τα περι μπουγατσας τι να πω..με συγχωρεις αλλα επιβεβαιωνει τα περι κομπλεξισμου...και μην μου πεις τιποτα μιας και αν εισαι εσυ επαρχιοτης εγω ειμαι και επαρχιοτης και μικρασιατης...και απο το κειμενο σου:
''Στην Ελλάδα την έφεραν μικρασιάτες πρόσφυγες μετά τη Μικρασιατική καταστροφή''

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ξεκολλάτε ρε, πλάκα έκανε ο χαμουτζής...έχει παλιώσει η ιστορία με την μπουγάτσα...εκεί οι τραβεστύ λέγονται καλαμάκια με ψωλή...

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παράτησέ το. Μάλλον ενοχλείται από κάτι το παλικάρι που είναι άσχετο με μένα, σένα, το αστείο για "μπουγάτσα συν κάτι", το thread κλπ.

ειναι που δεν τα πιανω ευκολα τα αστεια ρε ΑΝΤΡΑ...sorry ρε συ
παντως δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες και να σταματησεις τωρα να τρως μπουγατσες...

ψυχραιμια ρε gothiam μην τρελενεσαι...ειπαμε πλακα εκανε ο ανθρωπος...τωρα το οτι εκανες τον κοπο να παραθεσεις απ την εγκυκλοπαιδια τα περι μπουγατσας τι να πω..με συγχωρεις αλλα επιβεβαιωνει τα περι κομπλεξισμου...και μην μου πεις τιποτα μιας και αν εισαι εσυ επαρχιοτης εγω ειμαι και επαρχιοτης και μικρασιατης...και απο το κειμενο σου:
''Στην Ελλάδα την έφεραν μικρασιάτες πρόσφυγες μετά τη Μικρασιατική καταστροφή''

ρε psaxno εγω επειδη βαριομουν του κανα copy paste απο google οτι βγηκε πιο σχετικο...εσυ εκατσες και το διαβασες...μου κανεις και παραθεση απο κατι που γραφει και μιλας εσυ οτι μπηκα εγω σε κοπο??
τουλαχιστον εμαθες τι ειναι μπουγατσα??
τα περι κομπλεξισμου δεν τα καταλαβαινω...μαλλον αν δεν εισαι απο Αθηνα εισαι κομπλεξικος...και επαρχιωτης...

και που σε psaxnw...δεν τρελαινομαι...εσυ τι αγχωνεσε πιο πολλες φορες απο μενα απαντησες!

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ειναι που δεν τα πιανω ευκολα τα αστεια ρε ΑΝΤΡΑ...sorry ρε συ
παντως δεν πιστευω να παρεξηγηθηκες και να σταματησεις τωρα να τρως μπουγατσες...

ρε psaxno εγω επειδη βαριομουν του κανα copy paste απο google οτι βγηκε πιο σχετικο...εσυ εκατσες και το διαβασες...μου κανεις και παραθεση απο κατι που γραφει και μιλας εσυ οτι μπηκα εγω σε κοπο??
τουλαχιστον εμαθες τι ειναι μπουγατσα??
τα περι κομπλεξισμου δεν τα καταλαβαινω...μαλλον αν δεν εισαι απο Αθηνα εισαι κομπλεξικος...και επαρχιωτης...

και που σε psaxnw...δεν τρελαινομαι...εσυ τι αγχωνεσε πιο πολλες φορες απο μενα απαντησες!
μεγας βλαχος ειμαι...αλλα τον τιτλο του κομπλεξικου δεν θα στον αφαιρεσω που να χτυπιεσαι κατω...οσο για την εγκυκλοπαιδια,ειμαι το σο βλαχος που διαβαζω αρκετες εγκυκλοπαιδειες...εσυ...............?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom