thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Αμα έχει ψολάρα μάλλον τσίγκινο σώβρακο θα σου χρειαστεί, όχι κράνος
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η Βουλγαρα τρανς κανει πιατσα στον ΟΤΕ στα δικαστηρια.
ειναι 2 αλλα η μια ειναι η πιο ωραια τρανς που εχω δει ποτε. τεραστια βυζια και υπεροχο προσωπο...
μιλαει αγγλικα και λιγα ελληνικα
Πολυ σωστη απορια και παρατηρηση..Εκει εχει πολυ περατζαδα για πιατσα...φιλοξενουμενος εξηγησου ;)πολυ περιεργο,δεν ειναι λιγο κεντρικα για πιατσα;μηπως φιλε φιλοξ/νε ετυχε να την πετυχεις περιστασιακα;απεναντι απο τα δικ ξεκινανε και επιστρτεφουν τα λεωφορεια για βουλγαρια.μηπως εχει σχεση με αυτο
για τι ωρα μιλαμε;περασα σημερα κατα τις 11 δυο φορες αλλα δεν ειδα κατι.χωρις παρεξηγηση πηρες καποια και εμαθες λεπτομερειες;ηρεμα ρε παιδια.
τι να εξηγηθω????
ηταν 2 χωρις αμαξι και εκαναν πιατσα ακριβως στις κολωνες στον ΟΤΕ στα δικαστηρια. ουτε απο λεωφορειο ηταν ουτε απο ελικοπτερο.τις ειδα την πεμπτη το βραδυ
πλακα κανω ρε με το ξηγησου...κουλαρε..........ηρεμα ρε παιδια.
τι να εξηγηθω????
ηταν 2 χωρις αμαξι και εκαναν πιατσα ακριβως στις κολωνες στον ΟΤΕ στα δικαστηρια. ουτε απο λεωφορειο ηταν ουτε απο ελικοπτερο.τις ειδα την πεμπτη το βραδυ
η κελλυ ειναι μια ξανθια που συνηθως ειναι παρεα με το εκνευριστηκο μπαζο(με το σπαστο μαλλι και τα μεγαλα βυζια)?ειναι εγχειρησμενη φιλε πακαρα?χωρις αμαξι η κελλυ?ευχαριστω!!!επειδη πολύ φίλοι μου έστειλαν πμ ζητώντας το τηλ της Κέλυς( τρανς). Να πω ότι είναι σχεδόν κάθε μέρα στην πιάτσα στην 26ης.Καστανηή , αδύνατη, με αρκετά θηλυκά χαρακτηριστικά.Και φοράει ΜΠΟΤΕΣ κόκκινες συνήθως.Επειδή είναι εύκολο για τον καθένα να δοκιμάσει να την πάρει από την πιάτσα και να της ζητήσει το τηλέφωνό της, θα προτιμούσα, και επειδή μου το ζήτησαν πάρα πολλά άτομα, να μην το δώσω, γιατί ίσως να της δημιουργήσω πρόβλημα.Επιπλέον αν πάρουν αρκετά άτομα που δεν τα ξέρει το πιθανότερο είναι να μην κλείσει ραντεβού κανένας.Οπότε ζητώ την κατανόηση των φίλων που μου έστειλαν πμ σχετικά
δεν εχει αμαξι αλλα εχει κατι αλλο.στεκεταιι συνηθως αμεσως μετα απο αυτην που νομιζω οτι ειναι η φιονα.δεν μπορω να καταλαβω για ποια μιλας.η κελλυ ειναι μια ξανθια που συνηθως ειναι παρεα με το εκνευριστηκο μπαζο(με το σπαστο μαλλι και τα μεγαλα βυζια)?ειναι εγχειρησμενη φιλε πακαρα?χωρις αμαξι η κελλυ?ευχαριστω!!!
νομιζω καταλαβα ποια λες...συνηθως ειναι με ενα τσιγαρο στο χερι..τι συλλαλητηριο εχει την κυριακη?υπερ των πουτανων? ;)ειναι αρκετα αδυνατη,σχετικα μικροκαμωμενη.καστανα, ισια μαλια.βγαινει σχεδον καθε μερα κατα τη 1:30.την ξανθια με το μπλε μεγκαν απο αθηνα-βολο που εμφανιστηκε τον σεπτεμβριο στο τελος της γιαννιτσων μετα το βενζιναδικο του καλπακη την εχει δει κανεις τελευταια;κατι μου ειχε πει οτι θα δουλεψει σε σπιτι ή ακομη και στο βαρδαρι.εγχειρισμενη πολυ καλη περιπτωση.κριμα ν χαθηκε και αυτη τοσο συντομα και αδοξα.κατεστημενο της αθηνας.την κυριακη ολοι στο συλλαλητηριο
νομιζω καταλαβα ποια λες...συνηθως ειναι με ενα τσιγαρο στο χερι..τι συλλαλητηριο εχει την κυριακη?υπερ των πουτανων? ;)