Νέα

Μπουρδέλο με Τραβέλια/Tρανς στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λυπαμαι αλλα αν την ωρα που  ειναι online  αυτος που εχει τις πληροφοριες και δεν απανταει  τοτε το site αρχιζει και χανει το νοημα του

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποιο εννοεις τερμα γιαννιτσων???
και τι ωρες δουλευει? καποτε ηταν μια οπως την περιγραφεις που ειχε και διαμερισμα πανω απο τα παλια κτελ κιλκις στη γιαννιτσων
συναδελφε  μου ειπε δεν εχει ξαναδουλεψει στην πολη kai οντωσ δεν την εχω ξαναδει . δουλευει απο 11:30 και μετα,οσο για το σχολιο σου το, οτι ειναι καποιος online δε σημαινει οτι ειναι και μπροστα στον υπολογιστη (αλιμονο, ειμαι online) απο τις 16:00

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
η τρανς στη Γιαννιτσων με το μπλε megane δεν ειναι απο το Βολο αλλα απο την Αθηνα...
θα μεινει αρκετο καιρο εδω και προτεινω ανεπιφυλακτα να της γινει σαφες το ποσο φιλοξενη πολη ειμαστε...
οσο για καποιους ψευτο-πουριτανους εχω να πω πως αν η ιδια δεν ελεγε οτι ειναι τρανς θα εκαναν ουρα για την παρουν. Παντως επειδη οπως ειπατε ακομα δουλευει στο αυτοκινητο, ελπιζω συντομα να βρει χωρο ωστε να μπορει να αποδοσει καλυτερα.
στην αθηνα δουλευε σε σπιτι (μπουρδελο) (εγχειρισμενη γαρ) και στο Βολο το ιδιο. Αλλο αυτοκινητο, αλλο κρεββατι!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η τρανς στη Γιαννιτσων με το μπλε megane δεν ειναι απο το Βολο αλλα απο την Αθηνα...
θα μεινει αρκετο καιρο εδω και προτεινω ανεπιφυλακτα να της γινει σαφες το ποσο φιλοξενη πολη ειμαστε...
οσο για καποιους ψευτο-πουριτανους εχω να πω πως αν η ιδια δεν ελεγε οτι ειναι τρανς θα εκαναν ουρα για την παρουν. Παντως επειδη οπως ειπατε ακομα δουλευει στο αυτοκινητο, ελπιζω συντομα να βρει χωρο ωστε να μπορει να αποδοσει καλυτερα.
στην αθηνα δουλευε σε σπιτι (μπουρδελο) (εγχειρισμενη γαρ) και στο Βολο το ιδιο. Αλλο αυτοκινητο, αλλο κρεββατι!!!
:helpplea:δικο μου το λαθος.το αμαξι εχει πινακιδες βολου και η ιδια ειχε μαγαζι στο βολο.κατα τ αλλα σε βρισκω απολυτα σωστο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οσο για καποιους ψευτο-πουριτανους εχω να πω πως αν η ιδια δεν ελεγε οτι ειναι τρανς θα εκαναν ουρα για την παρουν.
συμφωνω μαζι σου αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σχολιο αναφερεσαι

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Παιδιά είμαι από βόρεια Ελλάδα και θα ήθελα να μου πει κάποιος από Θεσ/κη με προσωπικό μνμ κανένα καλό τηλέφωνο από τρανς.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
συμφωνω μαζι σου αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σχολιο αναφερεσαι
δεν αναφερθηκα σε εσενα φυσικα φιλε αλλα σε αυτους που μετα  βγδελυγμιας αποστρεφονται τις τρανς ( οχι φυσικα τους περουκοπουστηδες crossdressers)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
:helpplea:δικο μου το λαθος.το αμαξι εχει πινακιδες βολου και η ιδια ειχε μαγαζι στο βολο.κατα τ αλλα σε βρισκω απολυτα σωστο
εν μερει εχεις δικιο αλλα το μαγαζι ηταν μιας αλλης ,Θεσσαλονικιας...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
να συμπληρωσω οτι για τους λατρεις των DILF (dad i'd like to fuck  κατα το MILF) μαζι με την Αθηναια δουλευει μια ωριμη εγχειρισμενη τρανς φιλη αρκετα καλη της απο εδω απο Θεσσαλονικη. θα την θυμουνται μερικοι, με μεγαλο στηθος που ειχε ενα διαμερισμα στη Μοναστηριου στην ιδια πολυκατοικια με τα γνωστα μπαζα "Αννα Λιζα" σχεδον απεναντι απο το ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να συμπληρωσω οτι για τους λατρεις των DILF (dad i'd like to fuck  κατα το MILF) μαζι με την Αθηναια δουλευει μια ωριμη εγχειρισμενη τρανς φιλη αρκετα καλη της απο εδω απο Θεσσαλονικη. θα την θυμουνται μερικοι, με μεγαλο στηθος που ειχε ενα διαμερισμα στη Μοναστηριου στην ιδια πολυκατοικια με τα γνωστα μπαζα "Αννα Λιζα" σχεδον απεναντι απο το ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Tη σοφία λες. αυτό που είπες πάντωσ για άννα λίζα με φόβησε, γιατί μίλησα στο τηλ με την άννα η οποία κανονίζει ραντεβού στο σπίτι στη μοναστηρίου με αστέρι(;), όχι τρανσ.ετοιμαζόμουν να τηλ για σήμερα αλλά μάλλον άκυρο με αυτά που λες

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Tη σοφία λες. αυτό που είπες πάντωσ για άννα λίζα με φόβησε, γιατί μίλησα στο τηλ με την άννα η οποία κανονίζει ραντεβού στο σπίτι στη μοναστηρίου με αστέρι(;), όχι τρανσ.ετοιμαζόμουν να τηλ για σήμερα αλλά μάλλον άκυρο με αυτά που λες
ναι τη Σοφια εννοω. φιλε μου μακρια απο ΑΝΝΑ ΛΙΖΑ..... ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι τη Σοφια εννοω. φιλε μου μακρια απο ΑΝΝΑ ΛΙΖΑ..... ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως αυτο που μου ειπε ειναι οτι προκειται για κοπελα, πολυ εμφανισημη.λες να προκειται για παππα;με γαργαλαει παντως ΝΑ δοκιμασω

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Παντως αυτο που μου ειπε ειναι οτι προκειται για κοπελα, πολυ εμφανισημη.λες να προκειται για παππα;με γαργαλαει παντως ΝΑ δοκιμασω

Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, φίλε, αλλά πολλες φορές μου έχουν υποσχεθεί μοντέλα και θεές στο τηλέφωνο και από κοντά είδα απερίγραπτα εκτρώματα. Κι εγώ όμως θα είχα περιέργεια να το τσεκάρω στην θέση σου, οπότε σε καταλαβαίνω

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, φίλε, αλλά πολλες φορές μου έχουν υποσχεθεί μοντέλα και θεές στο τηλέφωνο και από κοντά είδα απερίγραπτα εκτρώματα. Κι εγώ όμως θα είχα περιέργεια να το τσεκάρω στην θέση σου, οπότε σε καταλαβαίνω
Το τηλ της άννας και τις σχετικές συστάσεις και πληροφορίες μου το έδωσε η σοφία ( εγχειρισμένη τρανσ, αναφέρθηκε παραπάνω),μετά από μια συνεδρεία στο σπίτι στη μοναστηρίου( μάλλον ιδιοκτησίας της άννας),ίσως γι'αυτό και νε τρέφω ελπίδες

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω. Όπως σου είπα κι εγώ στην θεση σου θα ψηνόμουν να το ψάξω

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εγω δε θα ελεγα οτι σε γαργαλαει...
ο κωλος σου σε τρωει να φας την κρυαδα...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω δε θα ελεγα οτι σε γαργαλαει...
ο κωλος σου σε τρωει να φας την κρυαδα...
κοιταξε ακομη και αν γινει καμια στραβη και σκασει μυτη καποια απο τις αννα-λιζα,  εχω κανει κατευθειαν αναστροφη

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φόρα το τσίγκινο καλού κακού  :)

Stories