bianconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λυπαμαι αλλα αν την ωρα που ειναι online αυτος που εχει τις πληροφοριες και δεν απανταει τοτε το site αρχιζει και χανει το νοημα του
συναδελφε μου ειπε δεν εχει ξαναδουλεψει στην πολη kai οντωσ δεν την εχω ξαναδει . δουλευει απο 11:30 και μετα,οσο για το σχολιο σου το, οτι ειναι καποιος online δε σημαινει οτι ειναι και μπροστα στον υπολογιστη (αλιμονο, ειμαι online) απο τις 16:00ποιο εννοεις τερμα γιαννιτσων???
και τι ωρες δουλευει? καποτε ηταν μια οπως την περιγραφεις που ειχε και διαμερισμα πανω απο τα παλια κτελ κιλκις στη γιαννιτσων
δικο μου το λαθος.το αμαξι εχει πινακιδες βολου και η ιδια ειχε μαγαζι στο βολο.κατα τ αλλα σε βρισκω απολυτα σωστοη τρανς στη Γιαννιτσων με το μπλε megane δεν ειναι απο το Βολο αλλα απο την Αθηνα...
θα μεινει αρκετο καιρο εδω και προτεινω ανεπιφυλακτα να της γινει σαφες το ποσο φιλοξενη πολη ειμαστε...
οσο για καποιους ψευτο-πουριτανους εχω να πω πως αν η ιδια δεν ελεγε οτι ειναι τρανς θα εκαναν ουρα για την παρουν. Παντως επειδη οπως ειπατε ακομα δουλευει στο αυτοκινητο, ελπιζω συντομα να βρει χωρο ωστε να μπορει να αποδοσει καλυτερα.
στην αθηνα δουλευε σε σπιτι (μπουρδελο) (εγχειρισμενη γαρ) και στο Βολο το ιδιο. Αλλο αυτοκινητο, αλλο κρεββατι!!!
συμφωνω μαζι σου αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σχολιο αναφερεσαιοσο για καποιους ψευτο-πουριτανους εχω να πω πως αν η ιδια δεν ελεγε οτι ειναι τρανς θα εκαναν ουρα για την παρουν.
δεν αναφερθηκα σε εσενα φυσικα φιλε αλλα σε αυτους που μετα βγδελυγμιας αποστρεφονται τις τρανς ( οχι φυσικα τους περουκοπουστηδες crossdressers)συμφωνω μαζι σου αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο σχολιο αναφερεσαι
εν μερει εχεις δικιο αλλα το μαγαζι ηταν μιας αλλης ,Θεσσαλονικιας...δικο μου το λαθος.το αμαξι εχει πινακιδες βολου και η ιδια ειχε μαγαζι στο βολο.κατα τ αλλα σε βρισκω απολυτα σωστο
να συμπληρωσω οτι για τους λατρεις των DILF (dad i'd like to fuck κατα το MILF) μαζι με την Αθηναια δουλευει μια ωριμη εγχειρισμενη τρανς φιλη αρκετα καλη της απο εδω απο Θεσσαλονικη. θα την θυμουνται μερικοι, με μεγαλο στηθος που ειχε ενα διαμερισμα στη Μοναστηριου στην ιδια πολυκατοικια με τα γνωστα μπαζα "Αννα Λιζα" σχεδον απεναντι απο το ΦΙΛΟΞΕΝΙΑη τρανς στη Γιαννιτσων με το μπλε megane δεν ειναι απο το Βολο αλλα απο την Αθηνα...
θα μεινει αρκετο καιρο εδω και προτεινω ανεπιφυλακτα να της γινει σαφες το ποσο φιλοξενη πολη ειμαστε...
οσο για καποιους ψευτο-πουριτανους εχω να πω πως αν η ιδια δεν ελεγε οτι ειναι τρανς θα εκαναν ουρα για την παρουν. Παντως επειδη οπως ειπατε ακομα δουλευει στο αυτοκινητο, ελπιζω συντομα να βρει χωρο ωστε να μπορει να αποδοσει καλυτερα.
στην αθηνα δουλευε σε σπιτι (μπουρδελο) (εγχειρισμενη γαρ) και στο Βολο το ιδιο. Αλλο αυτοκινητο, αλλο κρεββατι!!!
Tη σοφία λες. αυτό που είπες πάντωσ για άννα λίζα με φόβησε, γιατί μίλησα στο τηλ με την άννα η οποία κανονίζει ραντεβού στο σπίτι στη μοναστηρίου με αστέρι(;), όχι τρανσ.ετοιμαζόμουν να τηλ για σήμερα αλλά μάλλον άκυρο με αυτά που λεςνα συμπληρωσω οτι για τους λατρεις των DILF (dad i'd like to fuck κατα το MILF) μαζι με την Αθηναια δουλευει μια ωριμη εγχειρισμενη τρανς φιλη αρκετα καλη της απο εδω απο Θεσσαλονικη. θα την θυμουνται μερικοι, με μεγαλο στηθος που ειχε ενα διαμερισμα στη Μοναστηριου στην ιδια πολυκατοικια με τα γνωστα μπαζα "Αννα Λιζα" σχεδον απεναντι απο το ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ναι τη Σοφια εννοω. φιλε μου μακρια απο ΑΝΝΑ ΛΙΖΑ..... ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tη σοφία λες. αυτό που είπες πάντωσ για άννα λίζα με φόβησε, γιατί μίλησα στο τηλ με την άννα η οποία κανονίζει ραντεβού στο σπίτι στη μοναστηρίου με αστέρι(;), όχι τρανσ.ετοιμαζόμουν να τηλ για σήμερα αλλά μάλλον άκυρο με αυτά που λες
Παντως αυτο που μου ειπε ειναι οτι προκειται για κοπελα, πολυ εμφανισημη.λες να προκειται για παππα;με γαργαλαει παντως ΝΑ δοκιμασωναι τη Σοφια εννοω. φιλε μου μακρια απο ΑΝΝΑ ΛΙΖΑ..... ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως αυτο που μου ειπε ειναι οτι προκειται για κοπελα, πολυ εμφανισημη.λες να προκειται για παππα;με γαργαλαει παντως ΝΑ δοκιμασω
Το τηλ της άννας και τις σχετικές συστάσεις και πληροφορίες μου το έδωσε η σοφία ( εγχειρισμένη τρανσ, αναφέρθηκε παραπάνω),μετά από μια συνεδρεία στο σπίτι στη μοναστηρίου( μάλλον ιδιοκτησίας της άννας),ίσως γι'αυτό και νε τρέφω ελπίδεςΔεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, φίλε, αλλά πολλες φορές μου έχουν υποσχεθεί μοντέλα και θεές στο τηλέφωνο και από κοντά είδα απερίγραπτα εκτρώματα. Κι εγώ όμως θα είχα περιέργεια να το τσεκάρω στην θέση σου, οπότε σε καταλαβαίνω
Θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την τιμή και το πόσο θα έχω πιεί όταν θα τηλεφωνήσωΔεν ξέρω. Όπως σου είπα κι εγώ στην θεση σου θα ψηνόμουν να το ψάξω
εγω δε θα ελεγα οτι σε γαργαλαει...Παντως αυτο που μου ειπε ειναι οτι προκειται για κοπελα, πολυ εμφανισημη.λες να προκειται για παππα;με γαργαλαει παντως ΝΑ δοκιμασω
κοιταξε ακομη και αν γινει καμια στραβη και σκασει μυτη καποια απο τις αννα-λιζα, εχω κανει κατευθειαν αναστροφηεγω δε θα ελεγα οτι σε γαργαλαει...
ο κωλος σου σε τρωει να φας την κρυαδα...