Επίσκεψη πρίν απο λίγο στην σοκολατένια Norin , θα προσπαθήσω να ανεβάσω και κριτική όταν βρώ χρόνο , και αμα θυμηθω πως γίνεται γιατί πέρασε και λίγος καιρός απο την μια και μοναδική προηγουμενη κριτική μου
Η κοπέλα όπως είπε η τσατσά έχει καταγωγη απο το κονγκό και μεγάλωσε στην γερμανία.
Επειδη ήθελα να παω με μια μαύρη κάποια στιγμη , και σκέφτηκα οτι μπορεί να κάτσει καμιά εβδομάδα και μετά να πάει καμιά Αθηνα η να φυγει τέλος πάντων , λεω ας πάω τωρα
Σαν εναλλακτική σε περίπτωση που είχε πολύ κόσμο η ηταν μέσα σε μεγάλο πρόγραμμα θα πήγαινα μάλλον στην Αλιόνα , για να την δω απο κοντά δηλαδη γιατί μόνο απο φωτογραφίες την έχω δει , αλλά τελικά δεν είχε πολύ κόσμο και έτσι πέρασα με την Νορίν.
Εν το μεταξύ στο τέλος την ρωτησα αν θα κάτσει καιρό και είπε όχι , αλλά δεν είπε και ακριβώς πόσο θα κάτσει απλά οτι δεν θα κάτσει πολύ.
Επίσης επείδη πιό πάνω είπαν οτι φιλάει με το απλό , και οτι το διαφήμιζε και στο σαλονάρισμα , δεν ξέρω αν όντως έγινε τις προηγούμενες μέρες πάντως σημερα δεν έγινε κάτι τέτοιο , ούτε στο σαλονάρισμα ούτε μέσα έπεσαν φιλιά
Επίσης το στούντιο το bad girls πρίν κάτι χρόνια που είχα πάει πολύ λίγος φωτισμός στο σαλόνι , και πολύ λίγος φωτισμός και στο δωμάτιο , ε λέω μετά απο τόσα χρόνια θα έβαλαν κανένα φως ... τίποτα τα ίδια σκοτάδια και στο σαλόνι και μέσα ... αν μας διαβάζουν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού ας βάλουν κανένα φως αν θέλουν