georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Έχει δει κάποιος τελευταία την Έλενα τη Ρουμάνα ; Με τα γαλάζια ματια και τα μεγάλα βυζια
Αυτή πλέον έχει γαλάζια βυζιά και μεγάλα μάτια!Έχει δει κάποιος τελευταία την Έλενα τη Ρουμάνα ; Με τα γαλάζια ματια και τα μεγάλα βυζια
Έχει δει κάποιος τελευταία την Έλενα τη Ρουμάνα ; Με τα γαλάζια ματια και τα μεγάλα βυζια
Και μένα την πήρε το μάτι μου εκεί.Πριν 2 περιπου βδομαδες, την πετυχα βραδυ στο Πετρου Ερημιτη 2
Καποια καλη προταση για πρωινη βαρδια; επιστροφη στην σαλουγκα μετα απο 6 μηνες οποτε επιβαλεται να το γιορτασω!!
εμένα μου είπαν 40+40...χτες πέρασα απο venus 3 μαζί βγήκαν και η πατσαβούρα Αθηνά λέει σαντρα και εμμανουελα παρτούζα 30+30
στην Αθήνα με 20+20 ειχα παρει πολύ πιο ομορφες, σκέφτομαι για δευτερη καθοδο μολις ξεπερασω το συναχιεμένα μου είπαν 40+40...
Και με μαύρα εσώρουχα που το είδα σήμερα το μωρό ήταν αυτό που λέμε μπιμπελό !!!! Και τα βυζάκια της είναι όπως το λες λαχταριστά, 2αράκια φυσικά και με μεγάλη ρόγα. Μόλις την είδα έδωσα το 30αρι γνωρίζοντας ότι τόσο όμορφα μωρά συνήθως κομοδινίζουν. Και δυστυχώς δεν έπεσα και πολύ έξω.Πηγα Μινωταυρου 16, ειδα την Δαναη, ωραιο μωρακι, ισως απο τα ποιο ομορφα μωρα αυτη την στιγμη, μου μιλησε πολυ ωραια, φορουσε ασπρα εσωρουχα που αναδυκνειαν ωραια τα βυζακια της, τα οποια πρεπει να ειναι λαχταριστα, θα την τιμισω οπως και να εχει...δεν γινεται τετοια μωρα να μενουν ''αγαμητα''.!!! ;
Αρεεεε παλικάρια καλημέρα και απο εδω......
Ερχομαι διακοπές Θεσσαλονίκη και λεω κατσε να διαβάσω λιγες σελίδες πισω......
Παλι νατασα.....παλι λαουρα......χριστε μου περασε ενας χρόνος σχεδον και ακομα για αυτές μιλάτε ???
Βέβαια θα με πεις τι περιμενα και εγω......δεν πέρασε κανας αιώνας...... Κατσε να παρουν σύνταξη τα κορίτσια.....
Χεχεχσχσ
Τα χαιρετίσματα μου σε ολους παιδιά
έμαθα δεν κάνει γυμνό η μικρή .......για τους λάτρεις .....Και με μαύρα εσώρουχα που το είδα σήμερα το μωρό ήταν αυτό που λέμε μπιμπελό !!!! Και τα βυζάκια της είναι όπως το λες λαχταριστά, 2αράκια φυσικά και με μεγάλη ρόγα. Μόλις την είδα έδωσα το 30αρι γνωρίζοντας ότι τόσο όμορφα μωρά συνήθως κομοδινίζουν. Και δυστυχώς δεν έπεσα και πολύ έξω.
Πάντως δεν το μετάνιωσα, και ίσως της δώσω και 2η ευκαιρία μιας που και ευγενική ήταν, και χρόνο πολύ μου έδωσε, άσχετα αν δεν το κατέχει το άθλημα, ίσως με τον καιρό να βελτιωθεί. Πάντως μια δοκιμή αξίζει σίγουρα τον κόπο. Είναι συλλεκτικό κομμάτι η μικρή.
Αναμένω την δοκιμή σου
Είναι τόσο Ελληνίδα όσο είναι η Τζούλια στο Paradise? Η όντως είναι?έμαθα δεν κάνει γυμνό η μικρή .......για τους λάτρεις .....
Δεν ξέρω και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, δεν θα την παντρευτώ ....άσε που και εκεί μάλλον θα απεύφεγα τις Ελληνίδες ...πάθαμε και μάθαμε ....Αυγανή με εμβόλια φιλαράκι...μπούρκα παιδιά και σπίτι χαχαχαΕίναι τόσο Ελληνίδα όσο είναι η Τζούλια στο Paradise? Η όντως είναι?