You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)
tsilibourditsas
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 17
- Like
- 97
- Πόντοι
- 4.165
Την ντύσανε νύφη...φαινεται πολυ κλασσατη και καλο κοριτσι. Ετοιμη για γαμο με οποιον την πηδηξει.
Ποιος θα το πάρει το κορίτσι μένει...
Μέτρια κατάσταση...αποψη για βαλια κοροβαγγου κανεις...
κάνει παρτουζα?παιδια ποιος γουσταρει να παρουμε παρτουζα την ιωαννα απο το las vegas?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
η ιωαννα δουλευει στο αριστερο απο τα 3 απο το las vegas που ειναι μονο του και δουλευει βραδυ
Καλη ειναι ι ιωαννα? δεν την εχω δει ποτε. ποσα θελει για παρτουζα?
notorius
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 165
- Πόντοι
- 11
Βόλτα σήμερα και πήγα να δω την καινούρια Κάτια. Δεν με εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά,περίμενα κάτι καλύτερο, έφυγα και πήγα στο καπάκι στη βασίλισσα του μύλου Λάρα όπου έγινε "πόλεμος". Μετά απο καιρό αποχή πέρασα καλά.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
40 ευρω απο τον καθενα απο τους δυο θελει η ιωαννα
και τι περιλαμβανει? στειλε ενα ΠΜ. ακαποτο εχει? εγω ψηνομαι αν και δεν το εχω ξανακανει αυτο στην ζωη μου.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.871
- Πόντοι
- 4.766
Ακριβώς ότι είπες copy paste έκανα χθες αλλά πήγα στην Χριστίνα την βυζαρού στο inside.. Πολύ γατάκι αυτή η ΚάτιαΒόλτα σήμερα και πήγα να δω την καινούρια Κάτια. Δεν με εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά,περίμενα κάτι καλύτερο, έφυγα και πήγα στο καπάκι στη βασίλισσα του μύλου Λάρα όπου έγινε "πόλεμος". Μετά απο καιρό αποχή πέρασα καλά.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
Με ρωταει ενας φιλος για τιποτα καλο σημερα το βραδυ. Εγω ειμαι γενικα της πρωινης ζωνης και δεν γνωριζο πολλα.
Εγώ πέρασα μια βόλτα από τα σπιτάκια πριν λίγο , αλλά τελικά το μετάνιωσα και δεν μπήκα πουθενά , τουλάχιστον έκανα το περπάτημα μουΜε ρωταει ενας φιλος για τιποτα καλο σημερα το βραδυ. Εγω ειμαι γενικα της πρωινης ζωνης και δεν γνωριζο πολλα.
Αρκετός κόσμος τριγυρνούσε πάντως , το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έλειπε από τα τρίδυμα η a class η μαύρη , που είναι νομίζω της τσατσας της Εβελίνας , άρα λογικά δεν δουλεύει σήμερα η Εβελίνα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
οχι το αφησε παρκαρισμενο αλλου γιατι το πρωι λογω παρελασης δεν θα μπορει να παρκαρει προς το σπιτι τηςΕγώ πέρασα μια βόλτα από τα σπιτάκια πριν λίγο , αλλά τελικά το μετάνιωσα και δεν μπήκα πουθενά , τουλάχιστον έκανα το περπάτημα μου
Αρκετός κόσμος τριγυρνούσε πάντως , το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έλειπε από τα τρίδυμα η a class η μαύρη , που είναι νομίζω της τσατσας της Εβελίνας , άρα λογικά δεν δουλεύει σήμερα η Εβελίνα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.776
- Πόντοι
- 11.585
ακαποτο δεν κανει η ιωαννα γλυφομουνι περιλαμβανει
Κανει ακαποτο...και τα μπαλακια μεσα.!!!!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
Κανει ακαποτο...και τα μπαλακια μεσα.!!!!!!
μαλλον εννοει δεν κανει ακαποτο με το 40αρι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις