Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
Επιλεκτικη μινι μπουκα χτες βραδυ, Φριξου 11, στο προγραμμα η καινουρια Μικυ, η τσατσα δεν ειπε ονομα, αρα αυτη ηταν, ξανθο κοριτσακι με ωραιο πισινο, αλλα ξινομουτρα, και ΝΑΙ.!!! 30€ αρχικο προγραμμα στις βιλες.!!! ...μαλλον το πιπινι δεν τραβαει, η τσατσα με το ζορι να με βαλει μεσα στο δωματιο, με εποιασε και απο τον αγκωνα να με σταματησει, αν και μου αρεσε το πιπινι, θα γυρνουσα για μια δοκιμη, αλλα η σταση της τσατσα ηταν ακυρη, οποτε δεν ξαναγυρησα... Ν.Ουρανου 6. Πηγα να ξαναδω την Αλινα, και θα εμπαινα, αλλα δεν με κλικαρε για αλλη μια φορα και σηκωθηκα εφυγα, δεν μου αρεσουν τα μουτρα της.!! Κοροβαγκου 7 Στο προγραμμα ειχε καινουριο μωρο Τινα, μαυρομαλα κοπελιτσα με παραπανησια κιλα στο οριο, δεν μου αρεσε. Εφυγα για Ν.Ουρανου 13, για Σονια, αλλα ηταν στο δωματιο με προγραμμα, πηγα στο ποιο πισω οπου ηταν η Αναστασια και την πηδηξα ακομα μια φορα στα...σκοταδια.!! μπηκε μεσα και χαμηλωσε το φως, μαζι εφερε και κανα 2 κουνουπια, με φαγανε τα κουνουπια.!! με τσιμπισαν κανα 2, ασχημη εμπειρια να γαμας και να φαγουριζεσαι.!!