Gilfhunter3000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Αποχή εδώ και πολύ καιρό απο τσάρκες. Ψάχνω milf ή gilf που να δουλεύουν βράδυ. Καμμία πρόταση?
αν λες για αυτήν γράφει εδώ ο Σύντροφος ΠΑΣΟΚ (Αλεξάνδρα) ....δεν είχε Παρανταις και έγραψε εδώ ....άλλα ο σύντροφος από ότι διαβάζω όλο με φραπέ τελειώνει ...δεν μπορεί να ξεκολλήσει μάλλον από τις 10ετιες που μεσουρανούσε ο Λαοπλάνος Σύντροφος Παπανδρεας ....Σ'αυτή την καινούρια στο σουπερ παρανταις πήγε κανένας?
αν λες για αυτήν γράφει εδώ ο Σύντροφος ΠΑΣΟΚ (Αλεξάνδρα) ....δεν είχε Παρανταις και έγραψε εδώ ....άλλα ο σύντροφος από ότι διαβάζω όλο με φραπέ τελειώνει ...δεν μπορεί να ξεκολλήσει μάλλον από τις 10ετιες που μεσουρανούσε ο Λαοπλάνος Σύντροφος Παπανδρεας ....
Κάθε μέρα τον βλέπεις ο Αλέκσης...τα ίδια ψέμματα έλεγε ...απλά τώρα δεν υπάρχουν Δανεικά να μοιράσει ....είδες πως ξεφουσκώνει το είδωλο χωρίς ''μαλλί'' ;;; ΕΣΠΑ, υποτιμήσεις δραχμής κλπ κλπΠουν ο Αντρέας ρεεεεεεεε
Πάρε τα πάνω σου μπες μέσα κ θα ρθουν όλα από μόνα τουςΚαλησπερα, ειμαι 22 και εχω να γαμησω σχεδον 8 μηνες. Θελω να παω σε μπουρδελο αλλα δεν εχω ξαναπαει. Δωστε πληροφοριες και σωστε την κατασταση. Σε ποιο να παω σαν πρωταρης, πως να συμπεριφερθω, τι να ζητσω και τι να προσεξω.
8 μήνες?Λάστιχο τον έκανες!Καλησπερα, ειμαι 22 και εχω να γαμησω σχεδον 8 μηνες. Θελω να παω σε μπουρδελο αλλα δεν εχω ξαναπαει. Δωστε πληροφοριες και σωστε την κατασταση. Σε ποιο να παω σαν πρωταρης, πως να συμπεριφερθω, τι να ζητσω και τι να προσεξω.
8 μήνες?Λάστιχο τον έκανες!
Αφου δεν είχα καμιά πρόταση, έκανα την τσάρκα και κατέληξα Μόνικα (Μιλφ) στο Φρίξου 12.
Άξια εργάτρια με υπομονή και κέφι, ακολουθεί κριτική.
Μιλάμε για μια μιλφ καμια 35+ από Ουκρανία (λέει) με μαύρα (βαμμένα) μαλλιά ...Αναφέρεσε στη θεία Μόνικα συναδέλφε;